reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
DZIEN DOBRY MAMUSKI:-D

I jak tam meczyk widze ze jestescie zadowolone i szczesliwe hehehehe ale zaraz kopa mi dacie na poczatek dnia:-D

Karinka jak spac !:-) meczyk sie kończy:-)

Heheheh Sabinka mnei tam wsio ryba:-Da pozatym po przeczytaniu forum wszystko co najwazniejsze juz wiem hahahahah:rofl2:

A co Kapik konkrety lubi:tak::-D
Karina ja chyba coś niedoczytałam to obciełas włoski?

No i tym miłym akcentem pożegnam Was miłe panie i lecę na najfajniejsza czesć dnia a raczej nocy
DOBRANOC

Tak Beatko scilam krotko wlosy:tak:

jeja ile wy piszecie nie idzie za wami nadgonić

anitt duuuuuuużo zdrówka dla męża:happy:

anineczka zdróweczka dla matiego :tak:

karinko sklep na pewno wypali , nie słuchaj głupot złośliwców:tak:

aluśka ta twoja teściowa to chyba jakaś kretynka czy co!?:crazy::-D

bira może jakiegoś dobrego drina na odstresowanie?:rofl2:

asix mały bije tu chyba rekordy rewelka:-D

co do porodu to jestem za cesarką , ja nie chciałam mieć bałam się komplikacji itp. mówiłam że tylko naturalnie , ale jak sam lekarz stwierdził miałam małe szanse by bezpiecznie urodzić takie duże dziecko(4520) po 12 godzinach zmieniłam zdanie :-) moja znajoma miała zaleconą cesarkę bo było podejrzenie wodogłowia (co okazało się prawdą) ale lekarze sie uparli i męczyli ja kilkanaście godzin :szok:mała utkneła . wyciągali ją kleszczami, miała pękniętą czaszkę , połamane obojczyk i ramie i jeszcze inne obrażenia , szkoda gadać:wściekła/y::wściekła/y::szok::crazy: jej drugie dziecko też nie mogło sie urodzić bo było poowijane pępowiną tylko cud je uratował bo też kazali jej rodzić naturalnie ,brak słów:wściekła/y::no::no::crazy:

co liczby naturalnych porodów to moja babcia rodziła 17 razy:-D;-)

Dziunia no to widze ze takiego samego klopsika urodzilas jak ja:tak:co do tego dziecka to szok tacy lekarze powinni byc surowo ukarani:no::wściekła/y:tego slowami nawet nie da sie opisac

wisienko anineczko mała poród przeżyła , później była walka o to by choć troche normalnie funkcjonowała niestety jak miała 2 latka zmarła:sad::sad::sad::sad:

No wlasnie biedy dzieciaczek:-:)-:)-(

Ha ha ha
To tak jak u mnie :laugh2::laugh2::laugh2:
Tymbardziej ,że:
Mąż moj ma 2 synów.
Przemek jego brat: ma 2 synów
Moj brat: ma 1 syna

No normalnie niema żadnej dziewuchy :szok::-D:-D

Tak więc chyba poprzestane na 2 synach:laugh2::baffled::angry::angry:

Jak mowicie o chlopcach to tak samo jest u mnie:tak:z nablizszej rodziny to jest tak 6 chlopakow i 2 dziewczyny tylko czyli ja i moja siostra gdzie razem urodzilysmy kolejnych chlopcow heheheh

dzien dobry
boli mnie glowa , przez tych naszych pilkarzy wypilam 1/2 butelki wina
mecz byl do d.......... grali fatalnie dzieki bogu mam genialnego bramkarza
ale wstyd zremisowac z austriia ........to juz na pewno odpadniemy z grupy

zarazjade po meza

wisenka ......co do angielskiego to jest ok , ale tez robie duzo bledow , angielki to jest jezyk gdzie jak znasz 100 slow to moze sie spokojnie komunikowac ale jak chcesz naprawde dobrze mowic to jest bardzo trudno jest to bardzo precyzyjny jezyk i tak jak w poslki czesto nie ma wyrazu na cos to w angielkim na pewno jest ......... malo jest ludzi nawet anglikow ktorzy mowia naprawde dobrym angielkim
poza tym moich 2 narzeconych bylo anglikami i z michael'em moi mezem tez mowimy po angielsku z tym ze to jest krok wstecz bo dla obydwojga nie jest to jezyk ojczysty i w sumie to tworzymy rodzinne esperano .....

Dzień dobry

Ja z rewelacji to mam grypę jelitowa razem z Michałem od 3 rano.Wyglądam jak zombi dobrze ze bez wymiotów.No cóz nie jedno juz sie przeżyło więc i dzisiejszy dzień przezyjemy;-)
Idę przy herbatce miętowej poczytać

dziendoberek!!

nasz sedzia "kalosz" jak to ujela anineczka :DDD?? niezle wrzucilam sobie w opis gg bo tak mi sie spodobalo:-D:tak:

Wisienko mam nadziej,że nie zanudziliśmy Cię naszymi wspominkami o meczu??

no ja tez mam nadzieje, ze nie, bo powiem wam szczerze, ze sie czulam jakbym siedziala z laskami i mecz ogladala:-D:-D:tak: tak wiec krzyczelismy z tesciem do telewizora no i ja jeszcze klikalam na forum:-p:laugh2:

hehehe :-D
w tej rodzinie to niemożliwe! :baffled:
robisz córeczkę a tu siusiak wyskakuje na usg to ja się tak nie bawię bo mnie wykończą te chłopy :-p

hahahahaha:laugh2::laugh2: dobre to bylo!!!
a ja z kolei myslalam, ze urodze dziewczyne a nie malego macka:-D bo u mnie w chacie byly same laski, nawet mam przyrodnia siostre a u mojego M jest on i siostra no ale z kolei jego siorka ma 3 chlopakow wiec cholera nie wiem o co chodzi z ta genetyka:laugh2::laugh2:

Oczywiście Misia gasze światło,ale jeszcze nie teraz.Może zjawi się Women ;-)
Matt woła o jedzenie,tatuś już biegnie z butlą :laugh2:
dobre z tym tatuskiem-tak sie smialam, ze az matti spojrzal na mnie tak dziwnie-ehh co on w takich momentach musi sobie myslec o tej swojej matce:confused:

dzien dobry
boli mnie glowa , przez tych naszych pilkarzy wypilam 1/2 butelki wina
mecz byl do d.......... grali fatalnie dzieki bogu mam genialnego bramkarza
ale wstyd zremisowac z austriia ........to juz na pewno odpadniemy z grupy

zarazjade po meza

wisenka ......co do angielskiego to jest ok , ale tez robie duzo bledow , angielki to jest jezyk gdzie jak znasz 100 slow to moze sie spokojnie komunikowac ale jak chcesz naprawde dobrze mowic to jest bardzo trudno jest to bardzo precyzyjny jezyk i tak jak w poslki czesto nie ma wyrazu na cos to w angielkim na pewno jest ......... malo jest ludzi nawet anglikow ktorzy mowia naprawde dobrym angielkim
poza tym moich 2 narzeconych bylo anglikami i z michael'em moi mezem tez mowimy po angielsku z tym ze to jest krok wstecz bo dla obydwojga nie jest to jezyk ojczysty i w sumie to tworzymy rodzinne esperano .....

zgadzam sie w 100% z tym co tu napisalas, malo ktory anglik mowi poprawna angielszczyzna i w collegu babka stwierdzila, ze jest to niecale 10% ludzi w tym jest krolowa i rodzina krolewska no i oczywiscie bogaci ktorzy w szkolach mieli polozony ogromny nacisk na jezyk i ktos tam jeszcze nie pamietam...hehehehe
takze luzik, blusik...
a w takim razie twoj maly bedzie mowil kilkoma jezykami to bedzioe polski, angielski, niemiecki i pewnie austriacki co??

Dzień dobry

Ja z rewelacji to mam grypę jelitowa razem z Michałem od 3 rano.Wyglądam jak zombi dobrze ze bez wymiotów.No cóz nie jedno juz sie przeżyło więc i dzisiejszy dzień przezyjemy;-)

o jezzziu wspolczuje i zycze zdrowka!!!

a ja juz nie wiem co jest z tym moim synkiem wstal znowu o 2 na jedzenie no i potem juz nie spal... ani nie usnal ze mna ani sam w lozeczku po godzinie sie poddalam i go ululalam no i co z tego jak o 5 juz nie spal:no:
moze to d;latego ze on ostatnio ma tylko 2 drzemki 1 po9,00 no i 2 ok13,00-14,00 no i koniec za cholerke nie moge go zmusic do 3:zawstydzona/y:poprostu nie chce spac i juz...

reklama
Dzień dobry

O kurcze Beatko wspolczuje mam nadzieje ze herbatka mietowa pomoze:tak:

a ja juz nie wiem co jest z tym moim synkiem wstal znowu o 2 na jedzenie no i potem juz nie spal... ani nie usnal ze mna ani sam w lozeczku po godzinie sie poddalam i go ululalam no i co z tego jak o 5 juz nie spal:no:
moze to d;latego ze on ostatnio ma tylko 2 drzemki 1 po9,00 no i 2 ok13,00-14,00 no i koniec za cholerke nie moge go zmusic do 3:zawstydzona/y:poprostu nie chce spac i juz...

Kurcze Asix to pewnie jestes padnieta. Nie mam pojecia czym to mze byc spowodowane zeby Ci podpowiedziec:no:

Do góry