reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

helo

ledwo wstalam bo wczoraj z IKei wrocilismy kolo 00.40 w nocy :-p
Mila twardzielka dala rade jeszcze o polnocy jedlismy hod doga ze stacji :-D
Hania w Ikei juz byla zla bo jej godzina spania byla jak z domu wyjezdzalismy,ale jakos przesypiala w wozeczku choc bylo ja momentami slychac
no ale starzy mieli spontana zeby pojechac i pojechalismy :-)

maz chcial kupic zaslony do salonu co by z zonka moc sie bzykac :-D hahaaaa
Wisienka szaleje,a u nas post bo nie ma jak
w Norwegi biale noce nastaly wiec ryzykownie tak bez zaslon cosik kombinowac :-D:-D:-D

nie wiem czy pisalam ale mialam wczoraj kolacje,kolega z rodzicami przyjechal
ale ma super rodzicow :-) kurcze ludzie to maja szczescie ..
rodzice powiedzieli ze widac iz fachowiec jestem bo pieczen z wolowiny byla super i normalnie non stop mnie chwalili :rofl2:
ale sie dowartosciowalam :rofl2::laugh2: hihiiii

Beata wspolczuje...ja wczoraj mialam rozwolnienie,ze co wstalam to na kibel musialam leciec...jzu sie balam ze z kolacja nie wyrobie,jeszcze mieszkanie chcialam ogarnac...no ale naszczescie sie skonczylo na paru odwiedzinach w kibelku....
daj znac czy doszlas do sklepu
ja to normalnie Stoperan sobie kupie jak bede w PL :blink:

Dziunia 17 porodow????:szok::szok::szok:
juz ciul z tymi porodami ale medal ciotka powinna dostac za wychowanie takiej gromady!!:tak::-):szok:

reklama
a moj båbel rosnie na sile
od wczoraj tak kopie ze brzuch mi normalnie caly lata :-)

sie zaczyna powoli hihihiii :-):-)

co do imion to postanowilismy ze wybierzemy znowu norweskie imie dla dziecka
no wiec bedzie Gabriel lub Kari :-) (odpuscilam z Liv bo K.sie nie widzi...az szkoda)

pusia spoko spoko, to było takie pozytywne śmianie się :-):-) super że jesteś chętna;-) :-):-) juz sie nie mogę doczekać :-):-)
widzę, że ukradłaś Asix emotikonki ;-):-D:-D:rofl2:

A ja wczoraj miałam SUPERRRRrrrrr noc jak wiecie co mam na myśli ;-):-):-)
dziś rano została mi jeszcze pamiątka w postaci malych krwiaków i siniaków na plecach a mój Danny zaspał do roboty :-D:-D:-D:-D:-D

Jestem chętna na 100% :-D co do emotikonów to taka ze mnie mała kleptomanka :-D:-D:-D.

Oj szalona noc za Wami :rofl2::rofl2:

Hej hej

Właśnie Matt wstał to nie popisze.
Gorączka dalej jest ;-)

Chciałam tylko zapytać Women
Ty o 11 rano dajesz już obiad Doriankowi ?
Hi hi hi ale wcześnie ;-)

Tez właśnie byłam zdziwiona że tak wcześnie obiad u nas o tej porze to śniadanko a obiad w południe . Każdy ma inne przyzwyczajenia:tak:;-)

Lilka jak to nie ma jak? my do końca nie odmawialiśmy sobie przyjemności, a bez zasłon to lepiej, większe emocje.
My to uwielbiamy przy otwartym oknie ;-):zawstydzona/y: ciekawe czy kogos obudziłam, bo Davidka to udało mi się 2 razy, na szczescie szybko zasnal z powrotem :-):-)

Wisienka ciekawe po czym ma sie kwiaki na ciele he??? :-D:-D:-D

no jakby sie chcialo to by sie znalazlo gdzies miejsce,ale my ostatnio pozno spac chodzimy i jak juz idziemy to ino z mysla SPAC :rofl2:
mi sie znowu wlaczylo cos w stylu NIE CHCE MI SIE :-p
wogole nie czuje potrzeby :eek::eek::no:
z Hania mialam to samo...

Wisienka ciekawe po czym ma sie kwiaki na ciele he??? :-D:-D:-D

no jakby sie chcialo to by sie znalazlo gdzies miejsce,ale my ostatnio pozno spac chodzimy i jak juz idziemy to ino z mysla SPAC :rofl2:
mi sie znowu wlaczylo cos w stylu NIE CHCE MI SIE :-p
wogole nie czuje potrzeby :eek::eek::no:
z Hania mialam to samo...

lilka bo mój gryźć lubi ;-):-D:-D:-D:rofl2:
ja to jak byłam w ciąży to jeszcze bardziej się chciało, jakoś strasznie potrzebowałam czułości.......

a imiona wybrane bardzo ładne, tezymam kciuki za Gabriela, takie masz ładne córy to potrzebują brata aby je bronił na podwórku ;-):-)

Ok jestem choc i tak za chwile wychodze
U nas wszystko ok
jakos ciagle gdzies latam
Dorian powiedział pierwsze TATA wolałabym aby bylo mama ale i tak sie bardzo ciesze
Zabki chyba sie cofneły bo nicn ie wychodzi
Obiadek Dorian je od dlugiego czasu o 11 bo sniadanie ma juz o 7 rano mleczko
Nie poczytam wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobic tego wszystkiego
postaram sie byc na bieząco ale w taka pogode jest grzechem siedziec w domku

teraz lece do przychodni prosic o skierowanie dla doriana na szczegolowe badania
jakos sobie ubzdurałam w glowie ze musi miec takie zrobione po tym co sie dzialo jak byl jeszcze w brzuszku,wiec zaraz jak wstanie ide z nim do przychodni
do tego z tylu zrobil mu sie albo jakis guz na glowie albo ma taka czaszke ale tez mnie to niepokoi wiec ide niech go lekarz obejrzy

19 mam sprawe z tym debilem,wczoraj dzwonila adwokatka poinformowac mnie ze znowu nie odebral wezwań wiec znowu go nie bedzie,jak tak dalej pojdzie mlody bedzie musil isc do żłobka a ja do pracy bo lekko z kasą nie wyrabiam.

no to tak w skrócie co u nas
mam nadzieje ze u was i dzieci wszystko ok
i ze nic mnie nie ominęło

całuję gorąco
Ps.Wisienka gratuluję MODERATORA
No to CIUS

Nie poodpisuje dziewczyny bo nie mam siły.
Już jest prawie dobrze tylko mnie mdli dzięki za troskę ja zawsze ze dwa razy do roku zapadam na to świństwo i co roku obiecuje sobie ze się zaszczepię na rotawirusa i nie jestem zaszczepiona:baffled:
Ostatni raz miałam w ciąży w 11 tyg. i oczywiście po 12 godzinach wymiotów i biegunki w szpitalu wyladowałam.Dziękuję ze teraz jest łagodniej
Muszę lecieć do warzywniaka po marchew mam nadzieję ze po drodze sie nie zes...m:-D

Beatko i jak doszlam i wrocilas bez zadnej rewolucji????:-D:-D

a moj båbel rosnie na sile
od wczoraj tak kopie ze brzuch mi normalnie caly lata :-)

sie zaczyna powoli hihihiii :-):-)

co do imion to postanowilismy ze wybierzemy znowu norweskie imie dla dziecka
no wiec bedzie Gabriel lub Kari :-) (odpuscilam z Liv bo K.sie nie widzi...az szkoda)

Lilka no to super:tak:kurcze troche mi brakuje tego uczucia to chyba japrzyjemniejsza czesc ciazy:tak:

A ja siedze caly dzien w domu taka paskudna pogoda caly czas pada

Women i prawo jest bezsilne na takiego migacza alimentacyjnego??
niech go do pierdla wsadza i panstwo niech placi alimenty....co za realia :crazy::crazy:
dziecko roczek nei dlugo skonczy a aimentow nie dostaje :crazy::crazy:
qrwa powietrzem zyje czy co??? ja nie moge :crazy:

Wisienka w ciazy z Mila to tez mialam duuuza ochote,dlatego teraz sie dziwie dlaczego taka zmiana :-p

piatek 13 heheheee dzisiaj
lubie taka date hihiiii

Ostatnia edycja:
reklama
women a kto nauczył go mówic tata? :szok:
i nie ma jakiegoś sposobu aby przycisnać tego idiote, żeby płacił na dziecko? przecież to są jakieś żarty :wściekła/y:

A ja siedze caly dzien w domu taka paskudna pogoda caly czas pada

karina no to siedzimy we dwie,u mnie co prawda jeszcze nie leje, ale jest zimno i straszne wiatrzysko.
Ja tez czekam na Twoje zdjecia, i siostrzeńca ;-):-)

Wisienka w ciazy z Mila to tez mialam duuuza ochote,dlatego teraz sie dziwie dlaczego taka zmiana :-p

piatek 13 heheheee dzisiaj
lubie taka date hihiiii

lilka to mąż pewnie podłamany :-D:-D potem przy 3 to nawet mimo chęci będzie ciężko ;-):rofl2:
i faktycznie dziś piątek 13 :-D:-D spostrzegawcza jestes ;-)

Do góry