reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Moja ciocia miała 3 cesarki to po ostatniej podwiązali jej jajniki twierdząc,że już więcej nie będą ryzykowali cesarki :tak:

wszysko zależy od cięcia, jeśli było pionowe a tak kiedyś cięli (np moją mamę) to nie poleca się więcej niż 3 cesarki, ale jeśli cięcie było poziome to ono jest bezpieczniejsze, zresztą u nas na październiku jest Basia która miała 4 cesarki i nic jej nie podwiązywali. Sama kiedyś zapytałam ile mogę mieć cesarek, moja ginekolog odpowiedziała że kiedyś robiła babce 6 cesarkę :tak:

No ale ja już mam komplet dzieci i dziękuję, już nie chcę więcej :-D

ale mam beke wlasnie siedze i klikam na kompie a moj synek tak sie przeturlam ze mi sie znalazl pod krzeslem:-D:-D:-D:-D zobaczcie same:

rewelacja! :-D

mam pytanko do moderatorow, poniewaz wlasnie wzielam sie za wykasowywanie bezsensownych watkowno i niby pisze watek zostal usuniety, ale nadal zostal odnosnik do niego :oo: jak zrobic aby tego odnosnika nie bylo, czy to tylko my moderatorzy to widzimy? :confused:
mamy 2 strony watkow i chcialam pokasowac nieuzywane aby zredukowac tylko do 1 ale z tymi odnosnikami nic sie nie zmieni :dry::sorry::oo2:bez sensu......

Wisienko ja bym sugerowała żebyś nie usuwała tych wątków, tylko wrzucała je na główny listopad, za pomocą łączenia wątków, zwłaszcza jeśli jakaś zagubiona dusza listopadowa o coś pyta i dostaje odpowiedzi. Usuwa się tylko te posty, które są obraźliwe, reklamują coś ;-) to taka moja podpowiedź ;-)

U psychologa super.Poraz kolejny stwierdziłam ze na NFZ za darmo moze być ok.pani była bardzo miła poświęciła mi godzinę rozmawiała z Michałem sam na sam i powiedziała ze jego wiezi emocjonalne z nami są bardzo poprawne a Olę traktuje jako konkurencję ale w pozytywnym znaczeniu.No i co bardzo wazne powiedziała ze to że taty przez miesiąc nie ma w domu wcale nie musi wpłynać jakoś niepozytywnie na jego dalsze zycie ważne aby njak jest w domu to efektywnie spędzali czas razem.I tak jest i będzie.Powiedziała takze ze jest bardzo dobrze rozwiniety, bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi obcych, kontaktowny czyli wszystko ok.podała także wskazówki jak postępować, jaki system kar i nagród stosować.a co najważniejsze wiekszosc rzeczy robiłam dobrze tylko czasami emocje brały górę i niestety był klaps po którym ja się czułam lepiej bo byłam rozładowana.no i wiele by opowiadać ale teraz musimy popracować nad naszymi relacjami

ja też musze non stop pracować nad Wika relacjami i nie raz mnie swędzi ręka żeby mu w tyłek przyłożyć... :zawstydzona/y:
super że psycholog okazała się ok :tak:

annineczka
a to spoko ;-):-) a ciekawe czy misia cos wyjasnila z tym watkiem zamknietym, bo jeszcze rano patrzylam to bez zmian

niom, pisałam ale Aniaslu jeszcze nie przeczytała tej wiadomości ode mnie :tak:

moj maz sie zawsze smieje ze odkad nie mieszkam w polsce to stalam sie nacionalistka i wszystko co polskie to dobre ........oczywiscie to przesada ale nie lubie jak obcy zle o polsce mowi mi to wolno ale komus innemu to wara

no i bardzo dobrze! "Żaden madafaka nie podskoczy do Polaka" ;-) strasznie proste ale mi się podoba :-D

wiecie co dziewczyny smiac mi sie troche chce z waszych emocji, czuje sie conajmniej jakbym na jakims forum zwiazanym z pilka nozna siedziala a nie o ciazy i dzieciach :-D:-D

propo spotkania to moze jest ktos chetny sie spotkac pod koniec wrzesnia jak bede w polsce juz na dluzej :confused::confused::confused:
nie wiem jak inne ale z toba misia czy pusia to mam nadzieje ze sie zobaczymy po sasiedzku :)

no ja bardzo chętnie :-) ja już kiedyś Cię zaprasząłam Wisienko :-) i moje zaproszenie jest aktualne :tak: może anulka by się skusiła przyjechać? Jolie?
Pusia też przecież chyba nie odmówi co?

j
co liczby naturalnych porodów to moja babcia rodziła 17 razy:-D;-)

:szok::szok::szok: wow!!!

prosze bardzo

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 47
wszysko zależy od cięcia, jeśli było pionowe a tak kiedyś cięli (np moją mamę) to nie poleca się więcej niż 3 cesarki, ale jeśli cięcie było poziome to ono jest bezpieczniejsze, zresztą u nas na październiku jest Basia która miała 4 cesarki i nic jej nie podwiązywali. Sama kiedyś zapytałam ile mogę mieć cesarek, moja ginekolog odpowiedziała że kiedyś robiła babce 6 cesarkę :tak:

No ale ja już mam komplet dzieci i dziękuję, już nie chcę więcej :-D
Tak tak Misia.Ciotka jeszcze starą metodą szyta,

A nie masz chęci na córeczke? ?

hehehe :-D
w tej rodzinie to niemożliwe! :baffled:
robisz córeczkę a tu siusiak wyskakuje na usg to ja się tak nie bawię bo mnie wykończą te chłopy :-p
Ha ha ha
To tak jak u mnie :laugh2::laugh2::laugh2:
Tymbardziej ,że:
Mąż moj ma 2 synów.
Przemek jego brat: ma 2 synów
Moj brat: ma 1 syna

No normalnie niema żadnej dziewuchy :szok::-D:-D

Tak więc chyba poprzestane na 2 synach:laugh2::baffled::angry::angry:

reklama
Do góry