reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Moja ciocia miała 3 cesarki to po ostatniej podwiązali jej jajniki twierdząc,że już więcej nie będą ryzykowali cesarki :tak:

wszysko zależy od cięcia, jeśli było pionowe a tak kiedyś cięli (np moją mamę) to nie poleca się więcej niż 3 cesarki, ale jeśli cięcie było poziome to ono jest bezpieczniejsze, zresztą u nas na październiku jest Basia która miała 4 cesarki i nic jej nie podwiązywali. Sama kiedyś zapytałam ile mogę mieć cesarek, moja ginekolog odpowiedziała że kiedyś robiła babce 6 cesarkę :tak:

No ale ja już mam komplet dzieci i dziękuję, już nie chcę więcej :-D

ale mam beke wlasnie siedze i klikam na kompie a moj synek tak sie przeturlam ze mi sie znalazl pod krzeslem:-D:-D:-D:-D zobaczcie same:

rewelacja! :-D

mam pytanko do moderatorow, poniewaz wlasnie wzielam sie za wykasowywanie bezsensownych watkowno i niby pisze watek zostal usuniety, ale nadal zostal odnosnik do niego :oo: jak zrobic aby tego odnosnika nie bylo, czy to tylko my moderatorzy to widzimy? :confused:
mamy 2 strony watkow i chcialam pokasowac nieuzywane aby zredukowac tylko do 1 ale z tymi odnosnikami nic sie nie zmieni :dry::sorry::oo2:bez sensu......

Wisienko ja bym sugerowała żebyś nie usuwała tych wątków, tylko wrzucała je na główny listopad, za pomocą łączenia wątków, zwłaszcza jeśli jakaś zagubiona dusza listopadowa o coś pyta i dostaje odpowiedzi. Usuwa się tylko te posty, które są obraźliwe, reklamują coś ;-) to taka moja podpowiedź ;-)

U psychologa super.Poraz kolejny stwierdziłam ze na NFZ za darmo moze być ok.pani była bardzo miła poświęciła mi godzinę rozmawiała z Michałem sam na sam i powiedziała ze jego wiezi emocjonalne z nami są bardzo poprawne a Olę traktuje jako konkurencję ale w pozytywnym znaczeniu.No i co bardzo wazne powiedziała ze to że taty przez miesiąc nie ma w domu wcale nie musi wpłynać jakoś niepozytywnie na jego dalsze zycie ważne aby njak jest w domu to efektywnie spędzali czas razem.I tak jest i będzie.Powiedziała takze ze jest bardzo dobrze rozwiniety, bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi obcych, kontaktowny czyli wszystko ok.podała także wskazówki jak postępować, jaki system kar i nagród stosować.a co najważniejsze wiekszosc rzeczy robiłam dobrze tylko czasami emocje brały górę i niestety był klaps po którym ja się czułam lepiej bo byłam rozładowana.no i wiele by opowiadać ale teraz musimy popracować nad naszymi relacjami

ja też musze non stop pracować nad Wika relacjami i nie raz mnie swędzi ręka żeby mu w tyłek przyłożyć... :zawstydzona/y:
super że psycholog okazała się ok :tak:

annineczka
a to spoko ;-):-) a ciekawe czy misia cos wyjasnila z tym watkiem zamknietym, bo jeszcze rano patrzylam to bez zmian

niom, pisałam ale Aniaslu jeszcze nie przeczytała tej wiadomości ode mnie :tak:

moj maz sie zawsze smieje ze odkad nie mieszkam w polsce to stalam sie nacionalistka i wszystko co polskie to dobre ........oczywiscie to przesada ale nie lubie jak obcy zle o polsce mowi mi to wolno ale komus innemu to wara

no i bardzo dobrze! "Żaden madafaka nie podskoczy do Polaka" ;-) strasznie proste ale mi się podoba :-D

wiecie co dziewczyny smiac mi sie troche chce z waszych emocji, czuje sie conajmniej jakbym na jakims forum zwiazanym z pilka nozna siedziala a nie o ciazy i dzieciach :-D:-D

propo spotkania to moze jest ktos chetny sie spotkac pod koniec wrzesnia jak bede w polsce juz na dluzej :confused::confused::confused:
nie wiem jak inne ale z toba misia czy pusia to mam nadzieje ze sie zobaczymy po sasiedzku :)

no ja bardzo chętnie :-) ja już kiedyś Cię zaprasząłam Wisienko :-) i moje zaproszenie jest aktualne :tak: może anulka by się skusiła przyjechać? Jolie?
Pusia też przecież chyba nie odmówi co?

j
co liczby naturalnych porodów to moja babcia rodziła 17 razy:-D;-)

:szok::szok::szok: wow!!!

prosze bardzo

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 43
wszysko zależy od cięcia, jeśli było pionowe a tak kiedyś cięli (np moją mamę) to nie poleca się więcej niż 3 cesarki, ale jeśli cięcie było poziome to ono jest bezpieczniejsze, zresztą u nas na październiku jest Basia która miała 4 cesarki i nic jej nie podwiązywali. Sama kiedyś zapytałam ile mogę mieć cesarek, moja ginekolog odpowiedziała że kiedyś robiła babce 6 cesarkę :tak:

No ale ja już mam komplet dzieci i dziękuję, już nie chcę więcej :-D
Tak tak Misia.Ciotka jeszcze starą metodą szyta,

A nie masz chęci na córeczke? ?

hehehe :-D
w tej rodzinie to niemożliwe! :baffled:
robisz córeczkę a tu siusiak wyskakuje na usg to ja się tak nie bawię bo mnie wykończą te chłopy :-p
Ha ha ha
To tak jak u mnie :laugh2::laugh2::laugh2:
Tymbardziej ,że:
Mąż moj ma 2 synów.
Przemek jego brat: ma 2 synów
Moj brat: ma 1 syna

No normalnie niema żadnej dziewuchy :szok::-D:-D

Tak więc chyba poprzestane na 2 synach:laugh2::baffled::angry::angry:

reklama
Do góry