reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

ja jeszcze tu na chwilke zajrzalam :-D:-D nie moge zyc bez was i bb ;-):laugh2::laugh2:
domek juz ladnie lsni, wszystko posprzatalam lawet lazienke, jestem dumna z siebie :)) kolezanka przyjezdza ok 14, juz sie nie moge doczekac.:-):-)

karina mi sie podoba ten stolik, fajny pomysl
co do sugestii to pamietaj ze musisz zostawic jakies wolne miesjce aby mloda mama spokojnie mogla wiechac wozkiem i gdzies go bezpiecznie zostawic, no i oczywiscie podjazd miec zrobiony ;-)

Pamietam pamietam Wisienka o tym:tak:mysle ze swobodnie bedzie mogla mama wjechac z wozkiem a co do podjazdu to nie ma problemu bo sklep jest na glownej ulicy gdzie nie ma schodkow ani nic innego co byloby przeszkoda:tak:

ten stolik fajny a ten basen to nie wiem czy nie za mały troszkę

Znalazłam takie coś jeszcze

52056_1.jpg

Pusiu fajny ten basenik na razie kupie ten stolik tzn. jak podpisze umowe odnosnie lokalu bo wtedy bede miala juz pewnosc i pzoniej zobacze ile bedzie miejsca zeby dokupic wlasnie basenik:tak:

Hej hej
Tatuś poszedł położyć młodego spać,Antek siedzi w basenie.Ciepełko fajne na dworzu ( polu dla Sabiny :laugh2::laugh2:) obiadek się pichci.

Pusia ale trzeba pamiętać też ,że to ma byc sklep a nie plac zabaw ;-)

Ale jestem podjarana,tak jakbym sama otwierała sklep :szok::-D:-D:-D

Elbra to świetnie,że z bioderkami już wszystko okey.
No właśnie na jakim etapie jesteście?

Women normalnie wprosiłabym się na te pyszności gdybym miała blisko :-D

Heheheh Anineczka to moze spółka:-):-):-):-)

Cześć kochane!

Ściskam was mocno na wstępie, bo się mocno stęskniłam
image005.gif

U mnie mały szpital, od kiedy Wiku się pokichał i zaraził młodego i teraz smarkają obaj, więc albo jednemu albo drugiemu wycieram gile. Nocki są straszne więc chodzę jak zombi. Oprócz tego praca. No ale sama chciałam :-p Dziwne, ale optymizm mnie nie opuszcza.

Odpowiedziałam w wątku o nowym moderatorze :tak:

Igi zaczął wstawać w łóżeczku, musimy już obniżyć dno do samego dołu bo się boję że wyskoczy mały skubaniec. A poza tym pięknie raczkuje, z tej okazji kupiliśmy nową wykładzinę :-)

Idę się wczytać co tam nastukałyście, jezuuuu nigdy tego nie nadrobię :baffled:;-)

Witaj Misia jejku jak dawno Ciebie nie bylo:tak::-)oj zabiegana jestes. Mam nadzieje ze chlopcy szybko pozbeda sie smarkania:tak:

reklama
Pamietam pamietam Wisienka o tym:tak:mysle ze swobodnie bedzie mogla mama wjechac z wozkiem a co do podjazdu to nie ma problemu bo sklep jest na glownej ulicy gdzie nie ma schodkow ani nic innego co byloby przeszkoda:tak:

Pusiu fajny ten basenik na razie kupie ten stolik tzn. jak podpisze umowe odnosnie lokalu bo wtedy bede miala juz pewnosc i pzoniej zobacze ile bedzie miejsca zeby dokupic wlasnie basenik:tak:

Heheheh Anineczka to moze spółka:-):-):-):-)

Witaj Misia jejku jak dawno Ciebie nie bylo:tak::-)oj zabiegana jestes. Mam nadzieje ze chlopcy szybko pozbeda sie smarkania:tak:
tutaj w niektory sklepach maja takie fajne wozki tzn normalne sklpowe tylko na gorze maja taka poleczke z pasami gdzie mozna postawic foltelik samochodowy ponizej ma sie normalna przestrzen wozka sklepowego .........nie wiem czy zrozumialyscie o co chodzi ale ja uwazam to za genialny wynalazek bo czesto robie akrobacje jak postawic fotelik do wozka w sklepie zeby sie nic nie stalo i zeby jeszcze mozna bylo cos do wozka wlozyc

tutaj w niektory sklepach maja takie fajne wozki tzn normalne sklpowe tylko na gorze maja taka poleczke z pasami gdzie mozna postawic foltelik samochodowy ponizej ma sie normalna przestrzen wozka sklepowego .........nie wiem czy zrozumialyscie o co chodzi ale ja uwazam to za genialny wynalazek bo czesto robie akrobacje jak postawic fotelik do wozka w sklepie zeby sie nic nie stalo i zeby jeszcze mozna bylo cos do wozka wlozyc

Mysle ze rozumie o czym mowisz tylko takie wozki ja widzialam w marketach:tak:chyba ze rozmijamy sie;-)ale przyznaje racje to jest dobra rzecz u mnie jeszcze sa atkei wozki ktore maja normalne siedzisko dla dziecka ktore siedzi a nizej jest przestrzen na zakupy albo jest taki lezaczek ze kalde maluszka na nim( nie w foteliku) i przypinam pasami:tak:

Tak szukam mebli sklepowych ale na razie kipesko nie moge nic znalesc za to piwko mi dzisiaj wchodzi hehehehe:tak::-Dchyab pierwszy raz jak zaszlam w ciaze i urodzilam malego:-)

Karina to ja tez do spółki sie pisze :-D:-D

Kacper usypia Mężuś ogląda końcówkę meczu ale oczywiście najpierw wykąpał ubrał i nakarmił Kacperka :tak::tak:.
Cos mnie gardło tak jak by zaczyna pobolewać :baffled: mam nadzieję, że nic z tego nie będzie:confused:

Karina to ja tez do spółki sie pisze :-D:-D

Kacper usypia Mężuś ogląda końcówkę meczu ale oczywiście najpierw wykąpał ubrał i nakarmił Kacperka :tak::tak:.
Cos mnie gardło tak jak by zaczyna pobolewać :baffled: mam nadzieję, że nic z tego nie będzie:confused:

Hehehe z mila checia:tak:Pusia wypij sobie melka z miodem mi pomaga jak czuje ze cos tak mi zaczyna doskwierac

Moj dzisiaj tez wzial baczka i na razie bawia sie w sypialni a ja mam spokoj i moge szukac co potzrebuje w internecie:tak:

Tak szukam mebli sklepowych ale na razie kipesko nie moge nic znalesc za to piwko mi dzisiaj wchodzi hehehehe:tak::-Dchyab pierwszy raz jak zaszlam w ciaze i urodzilam malego:-)

też patrze na te meble i trudno cokolwiek znaleźć :baffled:
tu jest np sklep ale osobiście nie podoba mi sie jak wygląda
http://images.google.pl/imgres?imgu...nt=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&sa=G

Tu taj tez jakos tak ... nie przyciągająco
http://images.google.pl/imgres?imgu...nt=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&sa=G

Fajnie jak by sklep miał jakis klimat taki określony, żeby wszystko tworzyło całość

też patrze na te meble i trudno cokolwiek znaleźć :baffled:

tu jest np sklep ale osobiście nie podoba mi sie jak wygląda
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.sklepydzieciece.pl/sklep/001.gif

Fajnie jak by sklep miał jakis klimat taki określony, żeby wszystko tworzyło całość

Pusia jestes swietna dziekuje Ci slicznie fajnie podejrzec takei zdjecia:tak:oj chyba piszesz sie na spolke:-D:-D:-D

Misia fajnie że do nas zaglądasz i nie zapomonasz o nas ;-)

Bo Pati, Sugar już chyba zapomniały:-( Dziewczyny odezwijcie się:blink:
ok,chata lsni ,Hania spi,a my z Mila lody wcinamy na ochlode bo upal masakra

Elbra witaj,jak tam stoicie z budowa? na jakim etapie jestescie??
i super ze z bioderkami tez macie juz spokoj :-)
a co do marudzenia malego to luzik...jakis kryzys nasze dzieci maja chyba ostatnio :laugh2:

Elbra to świetnie,że z bioderkami już wszystko okey.
No właśnie na jakim etapie jesteście?

Lilka hehehe ja to zwalam na ząbki bo krecha pod dziąsłami się u nas pojawiła:blink:
A co do budowy to w przyszłym tygodniu będziemy robić deke. więc mury parteru już gotowe:-)
A mynża już widuję tylko przelotem jak wpada pod prysznic i kimono. Piotrek to widzi tatę tylko wtedy jak uda mi się wyskoczyć na budowe na spacerek wózeczkiem. MASAKRA. Ale coś za coś. Na szczęście jutro niedziela i dzień wolny dla familiji:-D
A w galerii jak się zmognę to wkleje zdjęcie obiecanej sukienki, budowy i małego terrosrystę Piotrka;-)

reklama
Do góry