reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

witam :-)

ojj ja tez nie cierpie natretnych sprzedawcow :no: czasami juz bezczelnie odpowiadalam bo dopiero co prog przeszlam a tu juz atak w czym pomoc :wściekła/y:
zawsze odpowiadam ze chcialabym sie rozejrzec

jak bylam sprzedawczynia to jak klient wchodzil pozwalalam mu sie rozejrzec,po czym podchodzilam pytalam czy w czyms pomoc,jak slyszalam ze nie,albo ze chcialby sie rozejrzec to juz potem czekalam az sam do mnie podejddzie :happy:

a mi sie spac chce...tak na 3 h bym sie polozyla ale coz...

wlasnie z Milena przerobilysmy material liczenia do 10ciu :-)
mala umie liczyc jakis czas ale nie kojarzy wszystkich cyferek co oznaczaja i zrobilysmy znaczne postepy :-)
no i troche alfabetu przerobilysmy

potrzebuje kawy na ocucenie :-D

No ja tez z checia walne sobie kawcie:tak:no i gratuluje postepow milo tak patrzec jak nasze pociechy umieja coraz wiecej:tak:

reklama
Dziewczyny a co Wy na to?????

i na to???

ten stolik jest dosc duzy przy nim moze usiac szescioro dzieci

Karina ten basenik mam na podworku i swietna sprawa dla takiego maluszka :tak:
Hania nozki w nim sobie moczy :-)

a ten stop Little Tikes to nawet patrzylam na to by Mili kupic do pokoju :tak:
ale postanowilam kupic jej piwerwsze biurko takie dla malej damy :-)
ale ogolnie swietna sprawa ten stolik i na podworko moze byc bo latwo sie umyje
super :tak:

nie bylo mnie 2 godziny i juz 2 strony czytania az sie boje co bedzie po weekendzie
dziekuje dziewuszki nawpeno bede sie dobrze bawila

anulka wiec pewnie dlatego dziala rozlużniająco wiec tez mozesz tarte jakblo ugotowac.
ok ja teraz na serios padam na obiad i pozniej juz czekam na gosci bo mam wszytsko gotowe i posprzatane

a i sie pochwale dorian siedzial sam przez 40min i sie bawil swoim krokodylem z FP wiec mamusia dumna jest!!!!

Papapapa miłego weekendu

Laski jak wy drukujecie szok!!!
Ja tradycyjnie znów nie mam na nic czasu. W dodatku młody dziś tak marudny że szok. A ja sama z nim bo mężuś znów cały dzień na budowie. Mam kryzys siedzienia w domu. Chcę do ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apropos zbioderkami małego wsio ok. To była nasza ostatnia wizyta. :tak:
A z moim brzuchem to żadnych zmian kobitka nie zauwazyła. nie mam guza ani nic z tym stylu. Powiedziała że to tylko gazy w jelitach czy jakoś tak ale jakoś dalej nie daje mi to spokoju bo nie jarze jak moge pod palcem wyczuwać gazy?? no nic bede jeszcze kombinować coś z lekarzem rodzinnym, żeby mnie wysłał na USG na NFZ. Bo jakoś się nie uspokoiłam dalej:baffled:
Ja jestem z tyhch czarnowidzących wszytsko:crazy:

i na to???

Karina bardzo mi się to podoba:tak:
Apropo firm które jako potencjalnyklient wybrałabym to tak: Chicco, Coneco, Fisher Price i Avent ale tam nie było w propozycji. no i napewno Canpol Babies.:tak::tak::tak:
Ale widzę, że większość mam uważa tak samo więc coś w tym jest:tak:

Kuźwa musze chatę posprzątać bo jeszcze nic nie ruszyłam dziś. Teraz Piotrek dopiero zasnął to siedze przy kompie i kawce bo inaczej ja sama zaraz zasnę.:oo:
Wogóle to mam jakiś kryzys....ehhhh..życie:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jeszcze tu na chwilke zajrzalam :-D:-D nie moge zyc bez was i bb ;-):laugh2::laugh2:
domek juz ladnie lsni, wszystko posprzatalam lawet lazienke, jestem dumna z siebie :)) kolezanka przyjezdza ok 14, juz sie nie moge doczekac.:-):-)

karina mi sie podoba ten stolik, fajny pomysl
co do sugestii to pamietaj ze musisz zostawic jakies wolne miesjce aby mloda mama spokojnie mogla wiechac wozkiem i gdzies go bezpiecznie zostawic, no i oczywiscie podjazd miec zrobiony ;-)

i na to???

ten stolik fajny a ten basen to nie wiem czy nie za mały troszkę
Znalazłam takie coś jeszcze

52056_1.jpg

ok,chata lsni ,Hania spi,a my z Mila lody wcinamy na ochlode bo upal masakra

Women udanej imprezki!! a menu pycha
boszz ale sie nasiedzialas w kuchni :szok:

Elbra witaj,jak tam stoicie z budowa? na jakim etapie jestescie??
i super ze z bioderkami tez macie juz spokoj :-)
a co do marudzenia malego to luzik...jakis kryzys nasze dzieci maja chyba ostatnio :laugh2:

Hej hej
Tatuś poszedł położyć młodego spać,Antek siedzi w basenie.Ciepełko fajne na dworzu ( polu dla Sabiny :laugh2::laugh2:) obiadek się pichci.

Pusia
ale trzeba pamiętać też ,że to ma byc sklep a nie plac zabaw ;-)

Ale jestem podjarana,tak jakbym sama otwierała sklep :szok::-D:-D:-D

Elbra to świetnie,że z bioderkami już wszystko okey.
No właśnie na jakim etapie jesteście?

Women normalnie wprosiłabym się na te pyszności gdybym miała blisko :-D

Pusia ale trzeba pamiętać też ,że to ma byc sklep a nie plac zabaw ;-)

Ale jestem podjarana,tak jakbym sama otwierała sklep :szok::-D:-D:-D

wiem wiem tylko tak sobie pomyślałam że w takim baseniku jedna dwie osoby i koniec a jak pojawią sie 3 np 2 latki to może być ciasno no ale wiadomo że i tak do sklepu przyciąga głównie asortyment i ceny :tak:;-):-).

U nas było gorąco i siedzieliśmy w domu a po 16 mieliśmy wyjść a teraz dalej gorąco ale grzmi chmury i dupcia nie wyjdziemy nigdzie :-(

reklama
Cześć kochane!

Ściskam was mocno na wstępie, bo się mocno stęskniłam
image005.gif

U mnie mały szpital, od kiedy Wiku się pokichał i zaraził młodego i teraz smarkają obaj, więc albo jednemu albo drugiemu wycieram gile. Nocki są straszne więc chodzę jak zombi. Oprócz tego praca. No ale sama chciałam :-p Dziwne, ale optymizm mnie nie opuszcza.

Odpowiedziałam w wątku o nowym moderatorze :tak:

Igi zaczął wstawać w łóżeczku, musimy już obniżyć dno do samego dołu bo się boję że wyskoczy mały skubaniec. A poza tym pięknie raczkuje, z tej okazji kupiliśmy nową wykładzinę :-)

Idę się wczytać co tam nastukałyście, jezuuuu nigdy tego nie nadrobię :baffled:;-)

Do góry