karina1980
Fanka BB :)
ja jeszcze tu na chwilke zajrzalam nie moge zyc bez was i bb ;-)
domek juz ladnie lsni, wszystko posprzatalam lawet lazienke, jestem dumna z siebie ) kolezanka przyjezdza ok 14, juz sie nie moge doczekac.:-):-)
karina mi sie podoba ten stolik, fajny pomysl
co do sugestii to pamietaj ze musisz zostawic jakies wolne miesjce aby mloda mama spokojnie mogla wiechac wozkiem i gdzies go bezpiecznie zostawic, no i oczywiscie podjazd miec zrobiony ;-)
Pamietam pamietam Wisienka o tymmysle ze swobodnie bedzie mogla mama wjechac z wozkiem a co do podjazdu to nie ma problemu bo sklep jest na glownej ulicy gdzie nie ma schodkow ani nic innego co byloby przeszkoda
ten stolik fajny a ten basen to nie wiem czy nie za mały troszkę
Znalazłam takie coś jeszcze
Pusiu fajny ten basenik na razie kupie ten stolik tzn. jak podpisze umowe odnosnie lokalu bo wtedy bede miala juz pewnosc i pzoniej zobacze ile bedzie miejsca zeby dokupic wlasnie basenik
Hej hej
Tatuś poszedł położyć młodego spać,Antek siedzi w basenie.Ciepełko fajne na dworzu ( polu dla Sabiny ) obiadek się pichci.
Pusia ale trzeba pamiętać też ,że to ma byc sklep a nie plac zabaw ;-)
Ale jestem podjarana,tak jakbym sama otwierała sklep
Elbra to świetnie,że z bioderkami już wszystko okey.
No właśnie na jakim etapie jesteście?
Women normalnie wprosiłabym się na te pyszności gdybym miała blisko
Heheheh Anineczka to moze spółka:-):-):-):-)
Cześć kochane!
Ściskam was mocno na wstępie, bo się mocno stęskniłam
U mnie mały szpital, od kiedy Wiku się pokichał i zaraził młodego i teraz smarkają obaj, więc albo jednemu albo drugiemu wycieram gile. Nocki są straszne więc chodzę jak zombi. Oprócz tego praca. No ale sama chciałam Dziwne, ale optymizm mnie nie opuszcza.
Odpowiedziałam w wątku o nowym moderatorze
Igi zaczął wstawać w łóżeczku, musimy już obniżyć dno do samego dołu bo się boję że wyskoczy mały skubaniec. A poza tym pięknie raczkuje, z tej okazji kupiliśmy nową wykładzinę :-)
Idę się wczytać co tam nastukałyście, jezuuuu nigdy tego nie nadrobię ;-)
Witaj Misia jejku jak dawno Ciebie nie bylo:-)oj zabiegana jestes. Mam nadzieje ze chlopcy szybko pozbeda sie smarkania