reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

ja jeszcze tu na chwilke zajrzalam :-D:-D nie moge zyc bez was i bb ;-):laugh2::laugh2:
domek juz ladnie lsni, wszystko posprzatalam lawet lazienke, jestem dumna z siebie :)) kolezanka przyjezdza ok 14, juz sie nie moge doczekac.:-):-)

karina mi sie podoba ten stolik, fajny pomysl
co do sugestii to pamietaj ze musisz zostawic jakies wolne miesjce aby mloda mama spokojnie mogla wiechac wozkiem i gdzies go bezpiecznie zostawic, no i oczywiscie podjazd miec zrobiony ;-)

Pamietam pamietam Wisienka o tym:tak:mysle ze swobodnie bedzie mogla mama wjechac z wozkiem a co do podjazdu to nie ma problemu bo sklep jest na glownej ulicy gdzie nie ma schodkow ani nic innego co byloby przeszkoda:tak:

ten stolik fajny a ten basen to nie wiem czy nie za mały troszkę

Znalazłam takie coś jeszcze

52056_1.jpg

Pusiu fajny ten basenik na razie kupie ten stolik tzn. jak podpisze umowe odnosnie lokalu bo wtedy bede miala juz pewnosc i pzoniej zobacze ile bedzie miejsca zeby dokupic wlasnie basenik:tak:

Hej hej
Tatuś poszedł położyć młodego spać,Antek siedzi w basenie.Ciepełko fajne na dworzu ( polu dla Sabiny :laugh2::laugh2:) obiadek się pichci.

Pusia ale trzeba pamiętać też ,że to ma byc sklep a nie plac zabaw ;-)

Ale jestem podjarana,tak jakbym sama otwierała sklep :szok::-D:-D:-D

Elbra to świetnie,że z bioderkami już wszystko okey.
No właśnie na jakim etapie jesteście?

Women normalnie wprosiłabym się na te pyszności gdybym miała blisko :-D

Heheheh Anineczka to moze spółka:-):-):-):-)

Cześć kochane!

Ściskam was mocno na wstępie, bo się mocno stęskniłam
image005.gif

U mnie mały szpital, od kiedy Wiku się pokichał i zaraził młodego i teraz smarkają obaj, więc albo jednemu albo drugiemu wycieram gile. Nocki są straszne więc chodzę jak zombi. Oprócz tego praca. No ale sama chciałam :-p Dziwne, ale optymizm mnie nie opuszcza.

Odpowiedziałam w wątku o nowym moderatorze :tak:

Igi zaczął wstawać w łóżeczku, musimy już obniżyć dno do samego dołu bo się boję że wyskoczy mały skubaniec. A poza tym pięknie raczkuje, z tej okazji kupiliśmy nową wykładzinę :-)

Idę się wczytać co tam nastukałyście, jezuuuu nigdy tego nie nadrobię :baffled:;-)

Witaj Misia jejku jak dawno Ciebie nie bylo:tak::-)oj zabiegana jestes. Mam nadzieje ze chlopcy szybko pozbeda sie smarkania:tak:

reklama
Pamietam pamietam Wisienka o tym:tak:mysle ze swobodnie bedzie mogla mama wjechac z wozkiem a co do podjazdu to nie ma problemu bo sklep jest na glownej ulicy gdzie nie ma schodkow ani nic innego co byloby przeszkoda:tak:

Pusiu fajny ten basenik na razie kupie ten stolik tzn. jak podpisze umowe odnosnie lokalu bo wtedy bede miala juz pewnosc i pzoniej zobacze ile bedzie miejsca zeby dokupic wlasnie basenik:tak:

Heheheh Anineczka to moze spółka:-):-):-):-)

Witaj Misia jejku jak dawno Ciebie nie bylo:tak::-)oj zabiegana jestes. Mam nadzieje ze chlopcy szybko pozbeda sie smarkania:tak:
tutaj w niektory sklepach maja takie fajne wozki tzn normalne sklpowe tylko na gorze maja taka poleczke z pasami gdzie mozna postawic foltelik samochodowy ponizej ma sie normalna przestrzen wozka sklepowego .........nie wiem czy zrozumialyscie o co chodzi ale ja uwazam to za genialny wynalazek bo czesto robie akrobacje jak postawic fotelik do wozka w sklepie zeby sie nic nie stalo i zeby jeszcze mozna bylo cos do wozka wlozyc

tutaj w niektory sklepach maja takie fajne wozki tzn normalne sklpowe tylko na gorze maja taka poleczke z pasami gdzie mozna postawic foltelik samochodowy ponizej ma sie normalna przestrzen wozka sklepowego .........nie wiem czy zrozumialyscie o co chodzi ale ja uwazam to za genialny wynalazek bo czesto robie akrobacje jak postawic fotelik do wozka w sklepie zeby sie nic nie stalo i zeby jeszcze mozna bylo cos do wozka wlozyc

Mysle ze rozumie o czym mowisz tylko takie wozki ja widzialam w marketach:tak:chyba ze rozmijamy sie;-)ale przyznaje racje to jest dobra rzecz u mnie jeszcze sa atkei wozki ktore maja normalne siedzisko dla dziecka ktore siedzi a nizej jest przestrzen na zakupy albo jest taki lezaczek ze kalde maluszka na nim( nie w foteliku) i przypinam pasami:tak:

Tak szukam mebli sklepowych ale na razie kipesko nie moge nic znalesc za to piwko mi dzisiaj wchodzi hehehehe:tak::-Dchyab pierwszy raz jak zaszlam w ciaze i urodzilam malego:-)

Karina to ja tez do spółki sie pisze :-D:-D

Kacper usypia Mężuś ogląda końcówkę meczu ale oczywiście najpierw wykąpał ubrał i nakarmił Kacperka :tak::tak:.
Cos mnie gardło tak jak by zaczyna pobolewać :baffled: mam nadzieję, że nic z tego nie będzie:confused:

Karina to ja tez do spółki sie pisze :-D:-D

Kacper usypia Mężuś ogląda końcówkę meczu ale oczywiście najpierw wykąpał ubrał i nakarmił Kacperka :tak::tak:.
Cos mnie gardło tak jak by zaczyna pobolewać :baffled: mam nadzieję, że nic z tego nie będzie:confused:

Hehehe z mila checia:tak:Pusia wypij sobie melka z miodem mi pomaga jak czuje ze cos tak mi zaczyna doskwierac

Moj dzisiaj tez wzial baczka i na razie bawia sie w sypialni a ja mam spokoj i moge szukac co potzrebuje w internecie:tak:

Tak szukam mebli sklepowych ale na razie kipesko nie moge nic znalesc za to piwko mi dzisiaj wchodzi hehehehe:tak::-Dchyab pierwszy raz jak zaszlam w ciaze i urodzilam malego:-)

też patrze na te meble i trudno cokolwiek znaleźć :baffled:
tu jest np sklep ale osobiście nie podoba mi sie jak wygląda
http://images.google.pl/imgres?imgu...nt=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&sa=G

Tu taj tez jakos tak ... nie przyciągająco
http://images.google.pl/imgres?imgu...nt=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&sa=G

Fajnie jak by sklep miał jakis klimat taki określony, żeby wszystko tworzyło całość

też patrze na te meble i trudno cokolwiek znaleźć :baffled:

tu jest np sklep ale osobiście nie podoba mi sie jak wygląda
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.sklepydzieciece.pl/sklep/001.gif

Fajnie jak by sklep miał jakis klimat taki określony, żeby wszystko tworzyło całość

Pusia jestes swietna dziekuje Ci slicznie fajnie podejrzec takei zdjecia:tak:oj chyba piszesz sie na spolke:-D:-D:-D

Misia fajnie że do nas zaglądasz i nie zapomonasz o nas ;-)

Bo Pati, Sugar już chyba zapomniały:-( Dziewczyny odezwijcie się:blink:
ok,chata lsni ,Hania spi,a my z Mila lody wcinamy na ochlode bo upal masakra

Elbra witaj,jak tam stoicie z budowa? na jakim etapie jestescie??
i super ze z bioderkami tez macie juz spokoj :-)
a co do marudzenia malego to luzik...jakis kryzys nasze dzieci maja chyba ostatnio :laugh2:

Elbra to świetnie,że z bioderkami już wszystko okey.
No właśnie na jakim etapie jesteście?

Lilka hehehe ja to zwalam na ząbki bo krecha pod dziąsłami się u nas pojawiła:blink:
A co do budowy to w przyszłym tygodniu będziemy robić deke. więc mury parteru już gotowe:-)
A mynża już widuję tylko przelotem jak wpada pod prysznic i kimono. Piotrek to widzi tatę tylko wtedy jak uda mi się wyskoczyć na budowe na spacerek wózeczkiem. MASAKRA. Ale coś za coś. Na szczęście jutro niedziela i dzień wolny dla familiji:-D
A w galerii jak się zmognę to wkleje zdjęcie obiecanej sukienki, budowy i małego terrosrystę Piotrka;-)

reklama
Do góry