reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama

Witaj Misia jejku jak dawno Ciebie nie bylo:tak::-)oj zabiegana jestes. Mam nadzieje ze chlopcy szybko pozbeda sie smarkania:tak:

Oj ja też mam taką nadzieję, Igi miał dzisiaj takie długie gęste gluty że trzy razy filtr musiałam zmienić w sopelku żeby mu to wszystko ładnie odessać, najgorzej chorować jak jest tak ciepło... nawet nie wiadomo jak ubrać dziecko :-(

Cos mnie gardło tak jak by zaczyna pobolewać :baffled: mam nadzieję, że nic z tego nie będzie:confused:

Pusiu może przepłucz gardełko wodą z solą. To fajny sposób na początkowe bóle gardła, bo zapobiega rozwinięciu się jakiejś większej infekcji.

A co do budowy to w przyszłym tygodniu będziemy robić deke. więc mury parteru już gotowe:-)
A w galerii jak się zmognę to wkleje zdjęcie obiecanej sukienki, budowy i małego terrosrystę Piotrka;-)

Wow, kibicuję w takim razie z budową. Wklej sukienkę koniecznie!

Anulka, no nie mam pytań jakie boskie fotki Oskarka masz w podpisie :tak:

Ma któraś może garnki ingenio?

Wiecie co, chyba wrócę do XP bo mnie ta Vista już nieźle wkurza :baffled: non stop mi się coś zawiesza... no wściec się można...

hej laseczki

padam, dzien na dzialce u tesciow....ehhh goooracooo

pusia mam pytanko, w czym Kacperek sie kapie na basenie, same kapielowki?czy sa jakies nieprzemakalne pampersy:-)?bo chce zeby mala sie popluskala w malym baseniku na dzialce u tesciow i nie wiem w czym ja tam kapac:baffled:

misia mnie tez vista wqrzala:p

dzieki za komplementy;-)

co do garnkow to choruje na nie, ale jeszcze sie nie dorobilismy:-p jak dla mnie sa fajowe:-)

zdrowka zycze dla Twoich chlopakow - i lepszych nocek, u nas tez sie ostatnio porypaly - bylo cudnie 19.40-7.00 a teraz 20.00-21 i pobudka k.6. A w nocy 2 razy amciu i problem z usnieciem potem... ach, ale chyba ida teraz gorne jedynki, albo mam na co zwalic - ale podbnie bylo jak szly dolne:baffled:

kathhe ale wiesz co, nie ma sensu malutkiej zakładać pieluszki po to żeby się popluskała w baseniku, bo te pieluszki mają za zadanie chronić baseny publiczne przed zanieczyszczeniem przez dzieci, a tak to dla mnie takie trochę na wyrost ze specjalnie zakładaną pieluszką do malutkiego baseniku u dziadków ;-)
Ja moje dzieciaki jak pluskam w ogórdku to na golasa :tak: a jak idą na basen to wkładamy kąpieluszki :-)

Karina, widze ze bedzie troche wspolniczek:-):-) jak dla mnie to ten stolik extra, a basen tak umiarkowanie - ale jesli to podoba mi sie ten co Pusia znalazla:-)

Hehehe no wlasnie tez widze:tak: ale mam nadzieje ze nie tylko zyski bedziemy dzielic ale i straty:baffled:nie nie mam nadzieje ze tego nie bedzie

Oj ja też mam taką nadzieję, Igi miał dzisiaj takie długie gęste gluty że trzy razy filtr musiałam zmienić w sopelku żeby mu to wszystko ładnie odessać, najgorzej chorować jak jest tak ciepło... nawet nie wiadomo jak ubrać dziecko :-(

Pusiu może przepłucz gardełko wodą z solą. To fajny sposób na początkowe bóle gardła, bo zapobiega rozwinięciu się jakiejś większej infekcji.

Wow, kibicuję w takim razie z budową. Wklej sukienkę koniecznie!

Wiecie co, chyba wrócę do XP bo mnie ta Vista już nieźle wkurza :baffled: non stop mi się coś zawiesza... no wściec się można...

Misia ja osobiscie nie mam ale slyszalam ze sa dobre chcialabym je miec bo moje z tymi uszami denerwuja mnie.
Co do systemu to ja wszedzie mam tylko XP:tak:

wlasnie szperalam na allegro za tymi garnkami - no i za 350zl jest w sumie extra zestaw 3 garnki, 2 patelnie i jeszcze jakies tarki:-) hmmm, musze porozmawiac z mezulkiem:-D

reklama
Anulka sliczne zdjecia:tak:

Karina ja tak jak Pusia myśle,że kącik dla mamy karmiącej powinien być i koniecznie miejsce na przebranie maluszka.
Widzisz,masz najlepszych doradców na świecie-nas mamy :tak:
Tak Karina koniecznie miejsce do przewijania i kącik dlA starszych dzieci

Dziewczyny a co Wy na to?????

i na to???

ten stolik jest dosc duzy przy nim moze usiac szescioro dzieci
Mnie się podoba:tak:

Laski jak wy drukujecie szok!!!
Ja tradycyjnie znów nie mam na nic czasu. W dodatku młody dziś tak marudny że szok. A ja sama z nim bo mężuś znów cały dzień na budowie. Mam kryzys siedzienia w domu. Chcę do ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apropos zbioderkami małego wsio ok. To była nasza ostatnia wizyta. :tak:
A z moim brzuchem to żadnych zmian kobitka nie zauwazyła. nie mam guza ani nic z tym stylu. Powiedziała że to tylko gazy w jelitach czy jakoś tak ale jakoś dalej nie daje mi to spokoju bo nie jarze jak moge pod palcem wyczuwać gazy?? no nic bede jeszcze kombinować coś z lekarzem rodzinnym, żeby mnie wysłał na USG na NFZ. Bo jakoś się nie uspokoiłam dalej:baffled:
Ja jestem z tyhch czarnowidzących wszytsko:crazy:
:-(
Elbra będzie dobrze moze to rzeczywiscie nic takiego ale na usg się powinnaś wybrać i głowa do góry:tak:

...
Witaj Misia zdrówka maluchom życzę
Ja mam ingenio są super warte grzechu tylko pokrywki te plastikowe do dupy

Ale pięknie było wróciliśmy o 21:szok:ale dzieciaki nakarmione wykąpane w fotelikach usnęły poprzenosiłam do łózek i mam labę:-D

Do góry