reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

kathhe ale wiesz co, nie ma sensu malutkiej zakładać pieluszki po to żeby się popluskała w baseniku, bo te pieluszki mają za zadanie chronić baseny publiczne przed zanieczyszczeniem przez dzieci, a tak to dla mnie takie trochę na wyrost ze specjalnie zakładaną pieluszką do malutkiego baseniku u dziadków ;-)
Ja moje dzieciaki jak pluskam w ogórdku to na golasa :tak: a jak idą na basen to wkładamy kąpieluszki :-)

Zgadzam sie z Misią takie pieluszki to na publiczne baseny a taki własny to nie ma sensu wkładać niech ciałko sobie oddycha:tak:;-)

Hehehe no wlasnie tez widze:tak: ale mam nadzieje ze nie tylko zyski bedziemy dzielic ale i straty:baffled:nie nie mam nadzieje ze tego nie bedzie

Jakie tam straty ... będą same zyski :tak:;-)

reklama
Beatko, dzieki:-) mezus robil sesje zdjeciowa synusiowi:-)

A co do garnkow to dobrze, ze mamy opinie od uzytkowniczki bo to co pisza to czasem tylko sciema... a wygladaja extra... zachorowalam znowu... fajowe:-):-)

Ale wymeczylas swoje smyki... zeby usnely w fotelikach:-D:-D:-D

A i Misia mam jeszcze patelnię to ta jest super polecam cały zestaw:tak:

no właśnie wypatrzyłam patelnię, bardzo mi się podoba :tak:
Jejku chyba je kupię skoro mówisz że są warte grzechu :-p

Anulka skuś się ;-)

Hehe ja nie raz tak robię że przenoszę maluchy z auta do łóżka, nawet bez mycia (nazywam to "dniem dziecka") i mam labę :-D

a jeszcze chcialam zapytac, co z Sabinka? Nie wiem czy cos przeoczylam, mieli gdzies wybyc? Czy nie wiadomo...??:-(

No właśnie, gdzie Sabinka?

witam kobitki , no dzisiaj imprezka w sąsiedztwie ale nie jest źle niezłe wyciszenie mają ufffff:-D:-D:-D

elbra super że zbioderkami już ok, budowa wiem co to jest , przerabiałam rok temu , masakra :szok::szok::szok:

karina ta ławeczka super :tak:ale dmuchany basenik mógłby szybko zostać przebity moim skromnym zdaniem ;-)

misia gratki dla raczkującego bączka :-Di duuuuuuużo zdrówka dla chłopców:happy::happy::happy:
a co do garnków to ja używam , polecam, są super:tak:, planuje zakupić jeszcze bo 2 najczęściej używane troche maja starty teflon (ale używam ich prawie codziennie od 4 lat ):-)

hej

u mnie cala gromada w najlepsze siedzi z nami:-)
w sumie to dobrze bo przynajmniej jutro pozno sie obudza wiec sobie pospimy ze staruszkiem:happy:

ja dzis poszalalam z porzadkami,nawet okna umylam ktore mylismy z 2-3 tygodnie temu bo cos mi tu cholernie pyli i cale okna okurzone :baffled:

Misia witaj :-)

temat garnkow...fajnie ze piszecie bo sama chce wymi8enic moje garnki na cos ekstra;-)

ok ide babki polozyc spac

reklama
elbra super że zbioderkami już ok, budowa wiem co to jest , przerabiałam rok temu , masakra :szok::szok::szok:

nawet nie mów dokładnie MASAKRA, a my dopiero zaczęliśmy nasz "mały biały domek"

Karinko a co do USG to byłam wczoraj ale prywatnie. Muszę jeszcze coś ściemnić i dostać się na NFZ. w końcu za coś płace składki:angry:

Do góry