reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

kathhe ale wiesz co, nie ma sensu malutkiej zakładać pieluszki po to żeby się popluskała w baseniku, bo te pieluszki mają za zadanie chronić baseny publiczne przed zanieczyszczeniem przez dzieci, a tak to dla mnie takie trochę na wyrost ze specjalnie zakładaną pieluszką do malutkiego baseniku u dziadków ;-)
Ja moje dzieciaki jak pluskam w ogórdku to na golasa :tak: a jak idą na basen to wkładamy kąpieluszki :-)

Zgadzam sie z Misią takie pieluszki to na publiczne baseny a taki własny to nie ma sensu wkładać niech ciałko sobie oddycha:tak:;-)

Hehehe no wlasnie tez widze:tak: ale mam nadzieje ze nie tylko zyski bedziemy dzielic ale i straty:baffled:nie nie mam nadzieje ze tego nie bedzie

Jakie tam straty ... będą same zyski :tak:;-)

reklama
Beatko, dzieki:-) mezus robil sesje zdjeciowa synusiowi:-)

A co do garnkow to dobrze, ze mamy opinie od uzytkowniczki bo to co pisza to czasem tylko sciema... a wygladaja extra... zachorowalam znowu... fajowe:-):-)

Ale wymeczylas swoje smyki... zeby usnely w fotelikach:-D:-D:-D

A i Misia mam jeszcze patelnię to ta jest super polecam cały zestaw:tak:

no właśnie wypatrzyłam patelnię, bardzo mi się podoba :tak:
Jejku chyba je kupię skoro mówisz że są warte grzechu :-p

Anulka skuś się ;-)

Hehe ja nie raz tak robię że przenoszę maluchy z auta do łóżka, nawet bez mycia (nazywam to "dniem dziecka") i mam labę :-D

a jeszcze chcialam zapytac, co z Sabinka? Nie wiem czy cos przeoczylam, mieli gdzies wybyc? Czy nie wiadomo...??:-(

No właśnie, gdzie Sabinka?

witam kobitki , no dzisiaj imprezka w sąsiedztwie ale nie jest źle niezłe wyciszenie mają ufffff:-D:-D:-D

elbra super że zbioderkami już ok, budowa wiem co to jest , przerabiałam rok temu , masakra :szok::szok::szok:

karina ta ławeczka super :tak:ale dmuchany basenik mógłby szybko zostać przebity moim skromnym zdaniem ;-)

misia gratki dla raczkującego bączka :-Di duuuuuuużo zdrówka dla chłopców:happy::happy::happy:
a co do garnków to ja używam , polecam, są super:tak:, planuje zakupić jeszcze bo 2 najczęściej używane troche maja starty teflon (ale używam ich prawie codziennie od 4 lat ):-)

hej

u mnie cala gromada w najlepsze siedzi z nami:-)
w sumie to dobrze bo przynajmniej jutro pozno sie obudza wiec sobie pospimy ze staruszkiem:happy:

ja dzis poszalalam z porzadkami,nawet okna umylam ktore mylismy z 2-3 tygodnie temu bo cos mi tu cholernie pyli i cale okna okurzone :baffled:

Misia witaj :-)

temat garnkow...fajnie ze piszecie bo sama chce wymi8enic moje garnki na cos ekstra;-)

ok ide babki polozyc spac

reklama
elbra super że zbioderkami już ok, budowa wiem co to jest , przerabiałam rok temu , masakra :szok::szok::szok:

nawet nie mów dokładnie MASAKRA, a my dopiero zaczęliśmy nasz "mały biały domek"

Karinko a co do USG to byłam wczoraj ale prywatnie. Muszę jeszcze coś ściemnić i dostać się na NFZ. w końcu za coś płace składki:angry:

Do góry