reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Czesc Wam dziewczyny

No to u nas juz postanowione otwieramy sklep normalny u nas i plus sklep inetrnetowy:tak:oj chyba z wagi szybko polece heheheh ale to dobrze:-D
Ale mam stracha z tym sklepem
Dzisiaj zlozylam pierwsze zamowienie od producenta ale to takie mniejsze reszte bede zamawiac jak dostane decyzje odnosnie lokalu:baffled::-p
Tak wogole to dzisiaj mam jakis sadny dzien w mojego terroryste malego cos wstapilo wykonczyl mnie caly czas marudzi i placze:szok::wściekła/y:
Przez to tak ciezko bylo rozmawiac mi z facetem i skladac zamowienie bo tutaj maly placze pies szczeka a ja mam telefon w reku i pisze zamowienie z malym na rekach:szok:mam nadzieje ze dobrze sie zrozumielismy z zamowieniem

reklama
Czesc Wam dziewczyny

No to u nas juz postanowione otwieramy sklep normalny u nas i plus sklep inetrnetowy:tak:oj chyba z wagi szybko polece heheheh ale to dobrze:-D
Dzisiaj zlozylam pierwsze zamowienie od producenta ale to takie mniejsze reszte bede zamawiac jak dostane decyzje odnosnie lokalu:baffled::-p
Tak wogole to dzisiaj mam jakis sadny dzien w mojego terroryste malego cos wstapilo wykonczyl mnie caly czas marudzi i placze:szok::wściekła/y:
Przez to tak ciezko bylo rozmawiac mi z facetem i skladac zamowienie bo tutaj maly placze pies szczeka a ja mam telefon w reku i pisze zamowienie z malym na rekach:szok:mam nadzieje ze dobrze sie zrozumielismy z zamowieniem

To super :)) Czekamy na linka do Twoich produktów na allegro :tak:

no wstał.
nawet go zmierzyłam i ma 72cm :szok::-D:-D

Moj ponad miesiąc temu miał już 73 cm:happy2:

Czesc Wam dziewczyny

Karina super ze sklepem. Tzrymam kciuki żeby sie udało. Jesteś silna babka dasz rade!!:tak:

women a co do tego, że Piotruś jest uczulony na trawy itp to ta alergolog za pierwszym razem tak mi powiedziała, że to chyba to na 90%. I miała rację ale żeby małego nie męczyć długo eksperymentami to chciała z diety wzytsko wyeliminować żeby mieć pewność. Także w sumie to jestm z niej zadowolona jak narazie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A własnie zapomniałam powiedzieć. Ide za tydzień na weselicho i kupiłam sobie dzis kiecke. w końcu bo już ostatni dzwonek był. jak mi małż zrobi fotki (z czym będzie ciężko) to wkleje na tajnym;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
poszlam malego usypiac po poludniu i sama zasnelam :-D:-D chyba ten spacer mnie zmeczyl

Matt dziś cały dzień spi.
Od rana miał tylko jedną przerwe dwugodzinna w spaniu,a tak cały czas spi :baffled:
Oj chyba go coś bierze :-(

Dziś Antek zbił mi buteleczke z Cebionem Multi :wściekła/y:

annineczka nie koniecznie musi go cos brac, moj tez tak nieraz spi calymi dniami a czasem nic, wszystko zalezy od pogody :-):-) a z Antka to maly urwis :laugh2::laugh2:
dobrze ze tego nie wypil ;-)

Czesc Wam dziewczyny

no prosze Karina, gratuluje podjecia decyzji i powodzenia w zalatwianiu wszystkiego oraz dobrej sprzedazy :-):-)

Moj ponad miesiąc temu miał już 73 cm:happy2:

elbra o kurcze :szok::szok: to strasznie duzy on jest, chyba Dorianka przeskoczyl co?
women ile ma Dorianek? :-):-D:-D

moj ma 65 wiec nie ma sie czym chwalic ;-);-):-)

A własnie zapomniałam powiedzieć. Ide za tydzień na weselicho i kupiłam sobie dzis kiecke. w końcu bo już ostatni dzwonek był. jak mi małż zrobi fotki (z czym będzie ciężko) to wkleje na tajnym;-)

elbra no zagon meza i koniecznie pokaz sie w sukni :-):-):-)

Lilka z co z Toba??? albo cos pominelam albo nie widzialam Twoich postow dzis, mam nadzieje ze Ty i dzidzius ok :-):-)

Witam Kobitki ponownie:tak:

Byłyśmy dziś prywatnie u ortopedy na 17.40 i jestem bardzo ale to bardzo szczęśliwa :-):-):-):-) Po pierwsze bioderka są zdrowe :tak::tak::tak: lewe bioderko jest już symetryczne do prawego:tak::-) i pielucha ortopedyczna wcale nie jest konieczna:tak::-D:-D:-D
po drugie nie ma wcale skrzywionego kręgosłupa :tak::-D:-D:-D
Pan doktor powiedział że tamten ortopeda chciał chyba na siłę wcisnąć nam chorobę:baffled:
Poza tym mamy zabraniać Amandzie stania na nóżki żeby zapobiec ich się wykrzywianiu :tak: bo stwierdził że to jednak dużo za wcześnie:tak:

Lilka z co z Toba??? albo cos pominelam albo nie widzialam Twoich postow dzis, mam nadzieje ze Ty i dzidzius ok :-):-)

Wisienka jestem jestem :-):-)
dzis moj mial wolny dzien to pojezdzilismy troszke
zalatwilismy juz ostatnie formalnosci tutaj
a wiec wystapilismy o te wszystkie socjale na dzieci,i zapisalismy sie do lekarza

niestety do Polki lekarki miejsc nie bylo wolnych i mamy Norwezke :rolleyes:
po pol roku mam nadzieje ze sie zrobi meijsce u Polki bo tutaj co pol roku mozna zmienaic lekarza

potem obiad i tak zlecialo do wieczora

poczytalam co u was ale wszystko mi sie pokrecilo :rofl2::rofl2: i juz nic nie pamietam
ale sklera :szok::zawstydzona/y:

Aluska super wiesci!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)

ale na deb..la trafilas ostatnio :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy: co za ...Ahmed :crazy:

dobrze ci radzilam jednak ze wyluzowac i jakos to bedzie,a tu prosze jakie wiesci :-)
no lepiej byc niemoglo!!! :-)
ucaluj Amandzie :-)

Aluska super wiesci!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)

ale na deb..la trafilas ostatnio :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy: co za ...Ahmed :crazy:

dobrze ci radzilam jednak ze wyluzowac i jakos to bedzie,a tu prosze jakie wiesci :-)
no lepiej byc niemoglo!!! :-)
ucaluj Amandzie :-)
Liluś Amandzia ucałowana :-Dteraz zabieramy się za kąpanie:tak::-)

Ahmed niech spada teraz na bambus:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

reklama
dobry wieczor:-):-)

Aluska, super, ze juz macie ta pieluche za soba no i ach, ci lekarze... jakis porabanay ten Ahmed byl... super, ze juz oki:-)

Wisienka, ladnie David przybral:-)

Elbra... no no to na jesien bedziesz 2 w 1:-);-)

Women... ja tez mialam przed ciaza bolesne miesiaczki - pierwszy dzien, ale teraz jakos lzej... odpoczywaj:tak:

Lilka, to milutko dzionek Wam minal i tyle spraw do przodu:tak:

Karina, no to czekam na linki - powodzonka:tak:

Anineczko, tak czytalam co sie zbilo - i przypomnialam sobie,ze jak bylismy teraz prywatnie u lekarki to pytala czy dajemy jakies witaminki, a ja ze tylko d3.. no i kazala nam dawac... a te pipy z przychodni nic nie powiedza... ach, szkoda gadac:no:
no i robilismy morfologie Skwareczkowi - tak dla kontroli, zalecila ta pediatra prywatna - wsio oki:-)
No i zycze by to spanko bylo oznaka zmeczenia, a nie jakiegos chorobska:tak:

U nas dzionek zlecial piorunem... Mezus w pracy, my w domku, spacerek, obiadek, potem ja na pazurki - zel na stopy - mezus z Oskarkiemw domciu, potem ja wrocilam - a mezus znowu pojechal dofirmy - bedzie k.21... Oskarek wykapany, zjadl i spatunia:-)

Do góry