reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Czesc Wam dziewczyny

No to u nas juz postanowione otwieramy sklep normalny u nas i plus sklep inetrnetowy:tak:oj chyba z wagi szybko polece heheheh ale to dobrze:-D
Ale mam stracha z tym sklepem
Dzisiaj zlozylam pierwsze zamowienie od producenta ale to takie mniejsze reszte bede zamawiac jak dostane decyzje odnosnie lokalu:baffled::-p
Tak wogole to dzisiaj mam jakis sadny dzien w mojego terroryste malego cos wstapilo wykonczyl mnie caly czas marudzi i placze:szok::wściekła/y:
Przez to tak ciezko bylo rozmawiac mi z facetem i skladac zamowienie bo tutaj maly placze pies szczeka a ja mam telefon w reku i pisze zamowienie z malym na rekach:szok:mam nadzieje ze dobrze sie zrozumielismy z zamowieniem

reklama
Czesc Wam dziewczyny

No to u nas juz postanowione otwieramy sklep normalny u nas i plus sklep inetrnetowy:tak:oj chyba z wagi szybko polece heheheh ale to dobrze:-D
Dzisiaj zlozylam pierwsze zamowienie od producenta ale to takie mniejsze reszte bede zamawiac jak dostane decyzje odnosnie lokalu:baffled::-p
Tak wogole to dzisiaj mam jakis sadny dzien w mojego terroryste malego cos wstapilo wykonczyl mnie caly czas marudzi i placze:szok::wściekła/y:
Przez to tak ciezko bylo rozmawiac mi z facetem i skladac zamowienie bo tutaj maly placze pies szczeka a ja mam telefon w reku i pisze zamowienie z malym na rekach:szok:mam nadzieje ze dobrze sie zrozumielismy z zamowieniem

To super :)) Czekamy na linka do Twoich produktów na allegro :tak:

no wstał.
nawet go zmierzyłam i ma 72cm :szok::-D:-D

Moj ponad miesiąc temu miał już 73 cm:happy2:

Czesc Wam dziewczyny

Karina super ze sklepem. Tzrymam kciuki żeby sie udało. Jesteś silna babka dasz rade!!:tak:

women a co do tego, że Piotruś jest uczulony na trawy itp to ta alergolog za pierwszym razem tak mi powiedziała, że to chyba to na 90%. I miała rację ale żeby małego nie męczyć długo eksperymentami to chciała z diety wzytsko wyeliminować żeby mieć pewność. Także w sumie to jestm z niej zadowolona jak narazie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A własnie zapomniałam powiedzieć. Ide za tydzień na weselicho i kupiłam sobie dzis kiecke. w końcu bo już ostatni dzwonek był. jak mi małż zrobi fotki (z czym będzie ciężko) to wkleje na tajnym;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
poszlam malego usypiac po poludniu i sama zasnelam :-D:-D chyba ten spacer mnie zmeczyl

Matt dziś cały dzień spi.
Od rana miał tylko jedną przerwe dwugodzinna w spaniu,a tak cały czas spi :baffled:
Oj chyba go coś bierze :-(

Dziś Antek zbił mi buteleczke z Cebionem Multi :wściekła/y:

annineczka nie koniecznie musi go cos brac, moj tez tak nieraz spi calymi dniami a czasem nic, wszystko zalezy od pogody :-):-) a z Antka to maly urwis :laugh2::laugh2:
dobrze ze tego nie wypil ;-)

Czesc Wam dziewczyny

no prosze Karina, gratuluje podjecia decyzji i powodzenia w zalatwianiu wszystkiego oraz dobrej sprzedazy :-):-)

Moj ponad miesiąc temu miał już 73 cm:happy2:

elbra o kurcze :szok::szok: to strasznie duzy on jest, chyba Dorianka przeskoczyl co?
women ile ma Dorianek? :-):-D:-D

moj ma 65 wiec nie ma sie czym chwalic ;-);-):-)

A własnie zapomniałam powiedzieć. Ide za tydzień na weselicho i kupiłam sobie dzis kiecke. w końcu bo już ostatni dzwonek był. jak mi małż zrobi fotki (z czym będzie ciężko) to wkleje na tajnym;-)

elbra no zagon meza i koniecznie pokaz sie w sukni :-):-):-)

Lilka z co z Toba??? albo cos pominelam albo nie widzialam Twoich postow dzis, mam nadzieje ze Ty i dzidzius ok :-):-)

Witam Kobitki ponownie:tak:

Byłyśmy dziś prywatnie u ortopedy na 17.40 i jestem bardzo ale to bardzo szczęśliwa :-):-):-):-) Po pierwsze bioderka są zdrowe :tak::tak::tak: lewe bioderko jest już symetryczne do prawego:tak::-) i pielucha ortopedyczna wcale nie jest konieczna:tak::-D:-D:-D
po drugie nie ma wcale skrzywionego kręgosłupa :tak::-D:-D:-D
Pan doktor powiedział że tamten ortopeda chciał chyba na siłę wcisnąć nam chorobę:baffled:
Poza tym mamy zabraniać Amandzie stania na nóżki żeby zapobiec ich się wykrzywianiu :tak: bo stwierdził że to jednak dużo za wcześnie:tak:

Lilka z co z Toba??? albo cos pominelam albo nie widzialam Twoich postow dzis, mam nadzieje ze Ty i dzidzius ok :-):-)

Wisienka jestem jestem :-):-)
dzis moj mial wolny dzien to pojezdzilismy troszke
zalatwilismy juz ostatnie formalnosci tutaj
a wiec wystapilismy o te wszystkie socjale na dzieci,i zapisalismy sie do lekarza

niestety do Polki lekarki miejsc nie bylo wolnych i mamy Norwezke :rolleyes:
po pol roku mam nadzieje ze sie zrobi meijsce u Polki bo tutaj co pol roku mozna zmienaic lekarza

potem obiad i tak zlecialo do wieczora

poczytalam co u was ale wszystko mi sie pokrecilo :rofl2::rofl2: i juz nic nie pamietam
ale sklera :szok::zawstydzona/y:

Aluska super wiesci!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)

ale na deb..la trafilas ostatnio :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy: co za ...Ahmed :crazy:

dobrze ci radzilam jednak ze wyluzowac i jakos to bedzie,a tu prosze jakie wiesci :-)
no lepiej byc niemoglo!!! :-)
ucaluj Amandzie :-)

Aluska super wiesci!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)

ale na deb..la trafilas ostatnio :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy: co za ...Ahmed :crazy:

dobrze ci radzilam jednak ze wyluzowac i jakos to bedzie,a tu prosze jakie wiesci :-)
no lepiej byc niemoglo!!! :-)
ucaluj Amandzie :-)
Liluś Amandzia ucałowana :-Dteraz zabieramy się za kąpanie:tak::-)

Ahmed niech spada teraz na bambus:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

reklama
dobry wieczor:-):-)

Aluska, super, ze juz macie ta pieluche za soba no i ach, ci lekarze... jakis porabanay ten Ahmed byl... super, ze juz oki:-)

Wisienka, ladnie David przybral:-)

Elbra... no no to na jesien bedziesz 2 w 1:-);-)

Women... ja tez mialam przed ciaza bolesne miesiaczki - pierwszy dzien, ale teraz jakos lzej... odpoczywaj:tak:

Lilka, to milutko dzionek Wam minal i tyle spraw do przodu:tak:

Karina, no to czekam na linki - powodzonka:tak:

Anineczko, tak czytalam co sie zbilo - i przypomnialam sobie,ze jak bylismy teraz prywatnie u lekarki to pytala czy dajemy jakies witaminki, a ja ze tylko d3.. no i kazala nam dawac... a te pipy z przychodni nic nie powiedza... ach, szkoda gadac:no:
no i robilismy morfologie Skwareczkowi - tak dla kontroli, zalecila ta pediatra prywatna - wsio oki:-)
No i zycze by to spanko bylo oznaka zmeczenia, a nie jakiegos chorobska:tak:

U nas dzionek zlecial piorunem... Mezus w pracy, my w domku, spacerek, obiadek, potem ja na pazurki - zel na stopy - mezus z Oskarkiemw domciu, potem ja wrocilam - a mezus znowu pojechal dofirmy - bedzie k.21... Oskarek wykapany, zjadl i spatunia:-)

Do góry