reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dzien dobry
poczytałam co u was
i tak szybciutko
Anulka kochana ciesze sie ze juz jestes z nami i ucałowania dla Oskarka kochanego,zdjecie bombowe hehe słodziak,trot rewelacja masz kochanych mezczyzn w domku,no i krzeselko z tym drzewkiem i wkladnka super sprawa,szkoda ze tego nie mam przy swoim.Co do badań to zycze powodzenia i mam nadzieje ze faktycznie to tylko ta kasza narobila zamieszania w brzuszku malucha.
Elbra widzisz jedak mialas racje do tego uczulenia,a biedny musial byc na dietach,z tymi lekarzami to do szkoly spowrotem ,zycze malemu zdrowka i zeby juz to pylenie sie skonczylo.
A tobie kurcze z tą kulką w brzuchu cholera nie wiem co powiedziec,mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok.
Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi zwiazane z wakacjami,juz bede wiedziala co zabrac ze sobą.
Gratuluję ząbków i obrotów i innych osiągnięc dzieciaczkom

U nas wszystko ok
Wczoraj dostalam kolejną @ i dzis z lozka nie moglam wstac cholera brzuch bolal jak po cesarce-masakra mam nadzieje ze to jednorazowe.
No ja znikam ogarnąć chatkę i na rynek po zakupy.

Do pozniej

Ps. Ten wątek o zabobonach to jakas masakra hehe prawie z fotela spadłam jak ludzie to biorą na serio,jaies biedne dziecko musialo sie kąpac w jakies "brudnej" wodzie hehe,maskara

widze ze nie tylko mnie rozbawilo to ociotowanie :-D:-D nadal jak o tym pomysle to mnie na smiech bierze :laugh2::laugh2: az mnie brzuch boli...

my juz po wazeniu i spacerku, ale sie dzis nalazilam :szok: no ale nie wazne
David juz wazy 7,480 :-):-) a tydzien temu 7,300 wiec moim zdaniem bardzo ladnie przytyl :-):-) strasznie sie ciesze

women ja tez zaraz oddam swoj glos na ciebie :)
dziewczyny ktore jeszcze nie glosowaly to zapraszam

Dobry dzień.

Tymek właśnie zasnął, ciekawe na jak długo.

Byłam dziś u lekarza po kolejne L4. Dałam mojej pani ginekolog Raffaello w ramach podzięki za pomoc. W pracy dowiedziałam się oficjalnie, że będę miała wychowawstwo, więc więcej roboty od września będzie :baffled:

Przeczytałam kilka ostatnich stron, żeby się wkręcić. No, no... ile zmian.
Ja też skłąniałam się do propozycji Anulki (odnośnie dodatkowego moderatora).... juz oddałam głos

Pusia:-) hihihi no to zobaczę w sobote:-)
Bira właśnie średnio sie czuje dalej mnie boli głupie gardło jem Strepsils Intensive i beznadziejny on jest jak dla mnie! ja tam wole Neo Angin przynajmniej działa...
Bira musze wyprobowac te płatki bo Kapik też wszystko uważa za trucicnę co jest związane z mlekiem!!!!!:-)

Mój Damian ma częste problemy z gardłem i anginą i używa płynu do płukania Tatum Verde lub Hascosept, a do ssania tabletki Tantum - na Niego działają i mówi, że wszystko inne to ściema.

nic nie mow:angry:
weszlam na 2 strony: women do glosowania-ale to watpliwe, ze stamtad no i loreala nie wiem co mnie podkusilo!!!:wściekła/y:
no i sie teraz meczymy, zaden antywirus nie chce go usunac no i wogole to antyvir mi zwariowal i caly czas skanuje poczte i tam niby cos znajduje oprocz trojana oczywiscie ktory siedzi w systemie takze czuje ze czeka mnie formacik jak tylko sciagne siobie new windows :baffled:

Asix nie wiem co się dzieje z tymi komputerami. My właśnie tez walczymy z naszym, bo się buntuje gnojek. Dorwały go trojany, wirusy, pasożytyi jeden tez jakiś głęboko siedzi. Niedawno jeden wywalił nam internet z systemu i Damian jakąś osłonę na Windowsa nałożył. I mam zakaz korzystania z Outlooka. Ja troche podejrzewam NK, ale to moze jakiś mój wymysł.

Wakacje - my planujemy wypad nad jezioro, może tam gdzie byliśmy w zeszłym roku, mała wiocha z dwoma jeziorami, trzema restauracjami, kilkoma sklepami, pocztą i kościołem. A pod koniec sierpnia może zahaczymy o morze i na chwilę wpadniemy do Torunia, bo przedwczoraj zostałam poproszona o to, żeby zostać mamą chrzestną córeczki naszych przyjaciół z Torunia właśnie. Szok jeszcze mnie nie opuścił, jest mi bardzo miło, że mnie o to poprosili, zwłaszcza, że mają mnóstwo znajomych i bliskich sobie osób, a mnie znaja jakieś 4-5 lat (dzięki Damianowi) i widzieliśmy sie łącznie z 10 razy. To u nich zrobiłam test i dowiedziałam się, że jestem w ciąży z Tymkiem.

To na razie tyle.
Może później cos dopiszę.

Matt dziś cały dzień spi.
Od rana miał tylko jedną przerwe dwugodzinna w spaniu,a tak cały czas spi :baffled:
Oj chyba go coś bierze :-(

Joile
fajnie,że macie jakieś plany na wakacje.
Mnie strasznie żal,że nie pojedziemy nigdzie,a zwłaszcza do Polski,ale cóź.Życie.
Niedługo chcemy się przeprowadzić (again :angry: ) i trzeba kaske zbierać na to.

Ja też uważam,że Tantum Verde jest rewelacyjne :tak:
Dziś Antek zbił mi buteleczke z Cebionem Multi :wściekła/y:

Matt dziś cały dzień spi.
Od rana miał tylko jedną przerwe dwugodzinna w spaniu,a tak cały czas spi :baffled:
Oj chyba go coś bierze :-(

Joile
fajnie,że macie jakieś plany na wakacje.
Mnie strasznie żal,że nie pojedziemy nigdzie,a zwłaszcza do Polski,ale cóź.Życie.
Niedługo chcemy się przeprowadzić (again :angry: ) i trzeba kaske zbierać na to.

Ja też uważam,że Tantum Verde jest rewelacyjne :tak:
Dziś Antek zbił mi buteleczke z Cebionem Multi :wściekła/y:

to widzisz Twój mały śpi a mój wyjątkowo spał dziś łącznie godzinę . 30 min w domku i 30 min na spacerze

no wstał.
Wlasnie wyciagnełam worek z ciuchami na 9-12 miesiecy bo 6-9 ciuszki za małe:szok:
przymierzałam rozmiar 80 i jest idealny.po kim on taki wyrosniety.
nawet go zmierzyłam i ma 72cm :szok::-D:-D
ide sie pobawic bo siedzi u mnie na kolanach;-)

reklama
Do góry