reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
dzien dobry
poczytałam co u was
i tak szybciutko
Anulka kochana ciesze sie ze juz jestes z nami i ucałowania dla Oskarka kochanego,zdjecie bombowe hehe słodziak,trot rewelacja masz kochanych mezczyzn w domku,no i krzeselko z tym drzewkiem i wkladnka super sprawa,szkoda ze tego nie mam przy swoim.Co do badań to zycze powodzenia i mam nadzieje ze faktycznie to tylko ta kasza narobila zamieszania w brzuszku malucha.
Elbra widzisz jedak mialas racje do tego uczulenia,a biedny musial byc na dietach,z tymi lekarzami to do szkoly spowrotem ,zycze malemu zdrowka i zeby juz to pylenie sie skonczylo.
A tobie kurcze z tą kulką w brzuchu cholera nie wiem co powiedziec,mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok.
Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi zwiazane z wakacjami,juz bede wiedziala co zabrac ze sobą.
Gratuluję ząbków i obrotów i innych osiągnięc dzieciaczkom

U nas wszystko ok
Wczoraj dostalam kolejną @ i dzis z lozka nie moglam wstac cholera brzuch bolal jak po cesarce-masakra mam nadzieje ze to jednorazowe.
No ja znikam ogarnąć chatkę i na rynek po zakupy.

Do pozniej

Ps. Ten wątek o zabobonach to jakas masakra hehe prawie z fotela spadłam jak ludzie to biorą na serio,jaies biedne dziecko musialo sie kąpac w jakies "brudnej" wodzie hehe,maskara

widze ze nie tylko mnie rozbawilo to ociotowanie :-D:-D nadal jak o tym pomysle to mnie na smiech bierze :laugh2::laugh2: az mnie brzuch boli...

my juz po wazeniu i spacerku, ale sie dzis nalazilam :szok: no ale nie wazne
David juz wazy 7,480 :-):-) a tydzien temu 7,300 wiec moim zdaniem bardzo ladnie przytyl :-):-) strasznie sie ciesze

women ja tez zaraz oddam swoj glos na ciebie :)
dziewczyny ktore jeszcze nie glosowaly to zapraszam

Dobry dzień.

Tymek właśnie zasnął, ciekawe na jak długo.

Byłam dziś u lekarza po kolejne L4. Dałam mojej pani ginekolog Raffaello w ramach podzięki za pomoc. W pracy dowiedziałam się oficjalnie, że będę miała wychowawstwo, więc więcej roboty od września będzie :baffled:

Przeczytałam kilka ostatnich stron, żeby się wkręcić. No, no... ile zmian.
Ja też skłąniałam się do propozycji Anulki (odnośnie dodatkowego moderatora).... juz oddałam głos

Pusia:-) hihihi no to zobaczę w sobote:-)
Bira właśnie średnio sie czuje dalej mnie boli głupie gardło jem Strepsils Intensive i beznadziejny on jest jak dla mnie! ja tam wole Neo Angin przynajmniej działa...
Bira musze wyprobowac te płatki bo Kapik też wszystko uważa za trucicnę co jest związane z mlekiem!!!!!:-)

Mój Damian ma częste problemy z gardłem i anginą i używa płynu do płukania Tatum Verde lub Hascosept, a do ssania tabletki Tantum - na Niego działają i mówi, że wszystko inne to ściema.

nic nie mow:angry:
weszlam na 2 strony: women do glosowania-ale to watpliwe, ze stamtad no i loreala nie wiem co mnie podkusilo!!!:wściekła/y:
no i sie teraz meczymy, zaden antywirus nie chce go usunac no i wogole to antyvir mi zwariowal i caly czas skanuje poczte i tam niby cos znajduje oprocz trojana oczywiscie ktory siedzi w systemie takze czuje ze czeka mnie formacik jak tylko sciagne siobie new windows :baffled:

Asix nie wiem co się dzieje z tymi komputerami. My właśnie tez walczymy z naszym, bo się buntuje gnojek. Dorwały go trojany, wirusy, pasożytyi jeden tez jakiś głęboko siedzi. Niedawno jeden wywalił nam internet z systemu i Damian jakąś osłonę na Windowsa nałożył. I mam zakaz korzystania z Outlooka. Ja troche podejrzewam NK, ale to moze jakiś mój wymysł.

Wakacje - my planujemy wypad nad jezioro, może tam gdzie byliśmy w zeszłym roku, mała wiocha z dwoma jeziorami, trzema restauracjami, kilkoma sklepami, pocztą i kościołem. A pod koniec sierpnia może zahaczymy o morze i na chwilę wpadniemy do Torunia, bo przedwczoraj zostałam poproszona o to, żeby zostać mamą chrzestną córeczki naszych przyjaciół z Torunia właśnie. Szok jeszcze mnie nie opuścił, jest mi bardzo miło, że mnie o to poprosili, zwłaszcza, że mają mnóstwo znajomych i bliskich sobie osób, a mnie znaja jakieś 4-5 lat (dzięki Damianowi) i widzieliśmy sie łącznie z 10 razy. To u nich zrobiłam test i dowiedziałam się, że jestem w ciąży z Tymkiem.

To na razie tyle.
Może później cos dopiszę.

Matt dziś cały dzień spi.
Od rana miał tylko jedną przerwe dwugodzinna w spaniu,a tak cały czas spi :baffled:
Oj chyba go coś bierze :-(

Joile
fajnie,że macie jakieś plany na wakacje.
Mnie strasznie żal,że nie pojedziemy nigdzie,a zwłaszcza do Polski,ale cóź.Życie.
Niedługo chcemy się przeprowadzić (again :angry: ) i trzeba kaske zbierać na to.

Ja też uważam,że Tantum Verde jest rewelacyjne :tak:
Dziś Antek zbił mi buteleczke z Cebionem Multi :wściekła/y:

Matt dziś cały dzień spi.
Od rana miał tylko jedną przerwe dwugodzinna w spaniu,a tak cały czas spi :baffled:
Oj chyba go coś bierze :-(

Joile
fajnie,że macie jakieś plany na wakacje.
Mnie strasznie żal,że nie pojedziemy nigdzie,a zwłaszcza do Polski,ale cóź.Życie.
Niedługo chcemy się przeprowadzić (again :angry: ) i trzeba kaske zbierać na to.

Ja też uważam,że Tantum Verde jest rewelacyjne :tak:
Dziś Antek zbił mi buteleczke z Cebionem Multi :wściekła/y:

to widzisz Twój mały śpi a mój wyjątkowo spał dziś łącznie godzinę . 30 min w domku i 30 min na spacerze

no wstał.
Wlasnie wyciagnełam worek z ciuchami na 9-12 miesiecy bo 6-9 ciuszki za małe:szok:
przymierzałam rozmiar 80 i jest idealny.po kim on taki wyrosniety.
nawet go zmierzyłam i ma 72cm :szok::-D:-D
ide sie pobawic bo siedzi u mnie na kolanach;-)

reklama
Do góry