wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Witam Kobitki ponownie
Byłyśmy dziś prywatnie u ortopedy na 17.40 i jestem bardzo ale to bardzo szczęśliwa :-):-):-):-) Po pierwsze bioderka są zdrowe lewe bioderko jest już symetryczne do prawego:-) i pielucha ortopedyczna wcale nie jest konieczna
po drugie nie ma wcale skrzywionego kręgosłupa
Aluska super wiesci !!!!!!! Dobrze ze poszliscie prywatnie do innego lekarza :-):-) annineczka jak dobrze pamietam, dobrze Ci doradzila ;-):-)
Wisienka jestem jestem :-):-)
dzis moj mial wolny dzien to pojezdzilismy troszke
zalatwilismy juz ostatnie formalnosci tutaj
a wiec wystapilismy o te wszystkie socjale na dzieci,i zapisalismy sie do lekarza
niestety do Polki lekarki miejsc nie bylo wolnych i mamy Norwezke
po pol roku mam nadzieje ze sie zrobi meijsce u Polki bo tutaj co pol roku mozna zmienaic lekarza
Lilka to no super, widze ze same dobre wiesci :-):-) jak tam Hanula dalej daje w kosc czy spokojniejsza jak tatus w domciu?
Anineczko, tak czytalam co sie zbilo - i przypomnialam sobie,ze jak bylismy teraz prywatnie u lekarki to pytala czy dajemy jakies witaminki, a ja ze tylko d3.. no i kazala nam dawac... a te pipy z przychodni nic nie powiedza... ach, szkoda gadac
no i robilismy morfologie Skwareczkowi - tak dla kontroli, zalecila ta pediatra prywatna - wsio oki:-)
anulka ale kazala podawac ten Cebion czy wit D3 bo nie zrozumialam
rowniez super ze Oskarek ma dobre wyniki.
ja spadam ogladac DVD :-):-)