reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Hej hej

U nas byle jak,ani słońca ani deszczu.

Mateusz jakiś marudny od rana,poszedł znowu spać,a ledwo co wstał.
Jakiś taki ciepły mi się wydaje.Musze mu zmierzyć temp.

Asix to ładnie z tymi virusami.Ale myślisz,ze na stronie Loreala coś by było :szok:
A o chłopaków się nie martw,dadzą sobie lepiej rade niż myślisz.
Pewnie i tak co godzinke będziesz dzwoniła do domu :tak::laugh2:

Mirka to teraz gdzie się przeprowadzacie? Do swojego mieszkanka?

Bira alle masz nocnego marka :szok::szok:
A o której Inge kładziesz spać?
Jej współczuje,ja to bym już chodziła wkurzona od rana.Jak się nie wyśpie to jestem wredna i wściekła :baffled:
Beatko ty jak zwylke w biegu.Chciałabym mieć Twojego powera ;-)
Sabinko a ty kochana czasem anemi nie masz?
Bo chudniesz i brak @ też może na to wskazywać :confused:

Ok,to na tyle co pamiętam:
Aniulko,Pusiu,Elbra,Wisienko,Women,Karinko
Dzieńdobry ;-):-):-):-)

reklama
Anulka no kurcze rzeczywiscie 2000 stron:-)
ja dziś w przelocie bo Router mi padł i na stojąco pisze...bo nie mam bezprzewodowego w domu necika:-(

@ dalej brak:-) robie test w sobote jeszcze jeden i jak coś to idę do mojej ginki we wtorek bo wtedy przyjmuje:-)

Gardło mnie dalej jak cholera boli....Katar mi sie zaczyna masakra..nie chce jeść leków bo jakbym rzeczywiście miała być w ciąży to wolę nie ryzykować..ehhh
jem tylko tabletki na gardło ale nic mi nie dają..

tak nadrobię szybko co pamietam:-)
Elbra pięknie Piter waży:-) i życzę powodzenia Tobie i małemu na USG:-) będzie dobrze...
Zagłosować zagłosowałam:-) wyliczankę zrobiłam:-) :-) obie jesteście super:-) Wiśnia i Women:-)
Liluś miłego spędzania czasu wolnego z mężusiem:-)
co do wakacji to jedziemy 14 lipca nad Morze Polskie:-) i potem w październiku jak kasiorka pozwoli do grecji..
Pusia ja też jak przeczytałam na necie o Agacie to ryczałam ja to wogóle zapalona kibicka siatkarska..:-( a tu takie historie..ehhh
Anusia23 witaj..ja niestety w sprawie plamek nie pomogę:-( mój Kapik ma tylko kropeczki na twarzy ale to od mega ślinienia się...
KArinka co do basenu to ja Kapika biorę tylko jak mi chorubska przejdą:-) a co tam zobaczymy:-)

Sabinka no wlasnie ja tez tak mysle czy nie sprobowac:tak:z tym basenem:tak:

Pusia Kaceprki są super z tym spaniem:-) mi nie przeszkadza branie młodego koło 5 do łózka:) a śpi najpóźniej od 19.30:-) bo ja już jestem wyspana a on wtedy zawsze się przytuli do mnie i jest super:-)
kurde wiecie co ile macie stopni w mieszkaniu!
bo ja od 24-25!!! masakra mnie tu przekręca a ja sobie niw yobrażam lata gdzie w zeszłym roku było 31 stopni w mieszkaniu!:-)

Anulka pstanowilam juz sie nie przejmowac:-) będzie co będzie:) tylko kurde będę jak coś wychowawczy musiała odkrecać:-( no bo bez sensu:-( jak coś to na l4 potem trza będzie isc:):):) przynajmniej jakas kasiorka a nie za free:-)

Pewnie ze tak super masz podejsce a powiedz co Twoj maz na to?????
Powiem Ci ze ja mialam ostatnio maly wypadek przy pracy:rofl2:ale na szczescie na drugi dzien dostalam@i wczoraj mi sie skonczyl:rofl2::rofl2:

dzien dobry

annineczko witaj ;-)

bira pewnie Inge ktos ociotowal :-D:-D musisz ja wykapac w tym gownie jak to moj danny powiedzial ze tak to wyglada :-):-) zobaczysz ze bedzie lepiej ;-) :laugh2::laugh2:

sabina duzo zdrowka zycze

anulka ja tez wierze w 10% ale ten watek, to ociotowanie itd to mnie rozwalilo na lopatki :-D:-D smialam sie jak glupia :laugh2::laugh2:

A Matt właśnie śpi i śpi...
Wstał po nocce i po godzinie już padł.I teraz śpi już dobre 1,5 godzinki.
Jakiś dziwny dziś jest :baffled:

Wisienko przeczytałam wczoraj ten wątek. :laugh2::laugh2:

reklama
Bira alle masz nocnego marka :szok::szok:
A o której Inge kładziesz spać?
Jej współczuje,ja to bym już chodziła wkurzona od rana.Jak się nie wyśpie to jestem wredna i wściekła :baffled:

ja mam tak samo. po prostu MUSZĘ się wyspać i moje dziecko chyba o tym wiedziało od początku ialbo podało sie na mnie bo śpi cały czas od 20 do 7,30:-D:-D:-Djak w zegarku. no i przez dzień ma zawsze identyczne drzemki i o tych samych porach. Jestem strasnzie zadowolona, że tak się u nas to ułożyło.

Apropos Sabinko jakby było bejbi to napewno też by było oki. miałaś się razem ze mną starać jeszcze w tym roku. Ja tak myślę już na jesień zaciązyć (o ile nie bedzie znowu takich nieudanych prób jak z Piotrusiem:-(). A mój małż chodzi za mną codziennie że on chce już:-p ale przekabacam go żeby do jesieni poczekać:rofl2: marzy mi się drugie bejbi.:blink:

Do góry