reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej hej

U nas byle jak,ani słońca ani deszczu.

Mateusz jakiś marudny od rana,poszedł znowu spać,a ledwo co wstał.
Jakiś taki ciepły mi się wydaje.Musze mu zmierzyć temp.

Asix to ładnie z tymi virusami.Ale myślisz,ze na stronie Loreala coś by było :szok:
A o chłopaków się nie martw,dadzą sobie lepiej rade niż myślisz.
Pewnie i tak co godzinke będziesz dzwoniła do domu :tak::laugh2:

Mirka to teraz gdzie się przeprowadzacie? Do swojego mieszkanka?

Bira alle masz nocnego marka :szok::szok:
A o której Inge kładziesz spać?
Jej współczuje,ja to bym już chodziła wkurzona od rana.Jak się nie wyśpie to jestem wredna i wściekła :baffled:
Beatko ty jak zwylke w biegu.Chciałabym mieć Twojego powera ;-)
Sabinko a ty kochana czasem anemi nie masz?
Bo chudniesz i brak @ też może na to wskazywać :confused:

Ok,to na tyle co pamiętam:
Aniulko,Pusiu,Elbra,Wisienko,Women,Karinko
Dzieńdobry ;-):-):-):-)

reklama
Anulka no kurcze rzeczywiscie 2000 stron:-)
ja dziś w przelocie bo Router mi padł i na stojąco pisze...bo nie mam bezprzewodowego w domu necika:-(

@ dalej brak:-) robie test w sobote jeszcze jeden i jak coś to idę do mojej ginki we wtorek bo wtedy przyjmuje:-)

Gardło mnie dalej jak cholera boli....Katar mi sie zaczyna masakra..nie chce jeść leków bo jakbym rzeczywiście miała być w ciąży to wolę nie ryzykować..ehhh
jem tylko tabletki na gardło ale nic mi nie dają..

tak nadrobię szybko co pamietam:-)
Elbra pięknie Piter waży:-) i życzę powodzenia Tobie i małemu na USG:-) będzie dobrze...
Zagłosować zagłosowałam:-) wyliczankę zrobiłam:-) :-) obie jesteście super:-) Wiśnia i Women:-)
Liluś miłego spędzania czasu wolnego z mężusiem:-)
co do wakacji to jedziemy 14 lipca nad Morze Polskie:-) i potem w październiku jak kasiorka pozwoli do grecji..
Pusia ja też jak przeczytałam na necie o Agacie to ryczałam ja to wogóle zapalona kibicka siatkarska..:-( a tu takie historie..ehhh
Anusia23 witaj..ja niestety w sprawie plamek nie pomogę:-( mój Kapik ma tylko kropeczki na twarzy ale to od mega ślinienia się...
KArinka co do basenu to ja Kapika biorę tylko jak mi chorubska przejdą:-) a co tam zobaczymy:-)

Sabinka no wlasnie ja tez tak mysle czy nie sprobowac:tak:z tym basenem:tak:

Pusia Kaceprki są super z tym spaniem:-) mi nie przeszkadza branie młodego koło 5 do łózka:) a śpi najpóźniej od 19.30:-) bo ja już jestem wyspana a on wtedy zawsze się przytuli do mnie i jest super:-)
kurde wiecie co ile macie stopni w mieszkaniu!
bo ja od 24-25!!! masakra mnie tu przekręca a ja sobie niw yobrażam lata gdzie w zeszłym roku było 31 stopni w mieszkaniu!:-)

Anulka pstanowilam juz sie nie przejmowac:-) będzie co będzie:) tylko kurde będę jak coś wychowawczy musiała odkrecać:-( no bo bez sensu:-( jak coś to na l4 potem trza będzie isc:):):) przynajmniej jakas kasiorka a nie za free:-)

Pewnie ze tak super masz podejsce a powiedz co Twoj maz na to?????
Powiem Ci ze ja mialam ostatnio maly wypadek przy pracy:rofl2:ale na szczescie na drugi dzien dostalam@i wczoraj mi sie skonczyl:rofl2::rofl2:

dzien dobry

annineczko witaj ;-)

bira pewnie Inge ktos ociotowal :-D:-D musisz ja wykapac w tym gownie jak to moj danny powiedzial ze tak to wyglada :-):-) zobaczysz ze bedzie lepiej ;-) :laugh2::laugh2:

sabina duzo zdrowka zycze

anulka ja tez wierze w 10% ale ten watek, to ociotowanie itd to mnie rozwalilo na lopatki :-D:-D smialam sie jak glupia :laugh2::laugh2:

A Matt właśnie śpi i śpi...
Wstał po nocce i po godzinie już padł.I teraz śpi już dobre 1,5 godzinki.
Jakiś dziwny dziś jest :baffled:

Wisienko przeczytałam wczoraj ten wątek. :laugh2::laugh2:

reklama
Bira alle masz nocnego marka :szok::szok:
A o której Inge kładziesz spać?
Jej współczuje,ja to bym już chodziła wkurzona od rana.Jak się nie wyśpie to jestem wredna i wściekła :baffled:

ja mam tak samo. po prostu MUSZĘ się wyspać i moje dziecko chyba o tym wiedziało od początku ialbo podało sie na mnie bo śpi cały czas od 20 do 7,30:-D:-D:-Djak w zegarku. no i przez dzień ma zawsze identyczne drzemki i o tych samych porach. Jestem strasnzie zadowolona, że tak się u nas to ułożyło.

Apropos Sabinko jakby było bejbi to napewno też by było oki. miałaś się razem ze mną starać jeszcze w tym roku. Ja tak myślę już na jesień zaciązyć (o ile nie bedzie znowu takich nieudanych prób jak z Piotrusiem:-(). A mój małż chodzi za mną codziennie że on chce już:-p ale przekabacam go żeby do jesieni poczekać:rofl2: marzy mi się drugie bejbi.:blink:

Do góry