reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Ja po wczorajszej wizycie u alergologa to tak:
Mały ma na 99% alegrię na trawy i drzewa, które teraz najbardziej pylą. Mam go cały czas natłuszczać maścią cholesterolową. I tylko tyle można zrobić jak dziecko jest tak małe. Dzisiaj było już lepiej bo nie było takiego strasznego upału więc nie latały te syfy tak w powietrzu. No i zaczynamy jeść powrotem wszystko co do tej pory Piotruś jadł.
Byłam go dziś zważyc, waży już 9400 ! :-p

Women co do wakacji to my nigdzie nie jedziemy w tym roku – powód prosty brak kaski.

Wisienka co do usunięcia wymienionych wątków to też jestem Za. A co do moderatora to też jestem Za…hehehe

Mirka ja czyszczę piekarnik cifem. Fajnie schodzi brud.

Anulka przerąbane z kolejką do lekarzy

Ha! A teraz najlepsze. :rofl2: Poszłam dziś po receptę na mleko dla Piotrka do lekarza rodzinnego. I mówie jej że to jednak nie skaza tylko alergia na pylenie traw i drzew. I ze Piotrek miał diete itp. Wszytsko jej opwoiedziałam co i jak. A ta mi mówi, że może mu truskawki podałam….nie no myślałam że odjade:wściekła/y: próbuję go wyleczyć od jego 5 tygodnia życia a ta mi taki tekst…..co ona myśli że ja jakaś nienormalna żebym ryzykowała i podawała mu coś takiego jak ma już dość problemów ze skórą!!!!…Boziiiuuu…wrrrrrrrrrr:angry:

A w piątek idę z małym na ostatnie USG bioderek. I przy okazji ja idę na USG jamy brzusznej…bo coś się u mnie od jakiegoś czasu dzieje w brzuchu….wyczuwam jakąś kulkę która w pewnym momencie zaczyna się ruszać i wyczuwam ją pod palcami wtedy, a potem nagle znika…trochę się cykam co to jest…po cesarce się to zaczęło:-(…Boże jakbym mało problemów teraz miała:crazy:

reklama
Aniulko eeeee tam.Niech się dziewczyny wykażą (choć nie ukrywam,że pomyślałam o tym,ale nie będe zachłanna) a zawsze moge pomóc jak coś ;-)
ankieta juz jest i można iść na demokratyczne wybory :laugh2:

Aniulko tort bombowy !! :szok::tak::tak::tak::tak:
Męża masz BARDZO kochanego ;-):tak::tak:

Krzesełko Boskie,ale zawartość siedząca w nim jeszcze lepsza :-):-)
Aaaa niewiem czy widziałaś mój apel na Galerii,ale ja tam cały czas apelowałam o zdjęcia Oskarka ;-)

hmmm, ja tam proponuje Twoja kandydature:tak::tak::tak:

no a tort przyznaje nieskromnie:zawstydzona/y: - rozwalil mnie... nie myslalam,ze mezus no i synus o czyms takim pomysla - pekalam z dumy:-D:-D

no... i nie bylam jeszcze teraz na galerii... ...ale dziekuje, milutko mi no a Skwarkowi, pewnie jeszcze milej...
a swoja droga musze poczytac co tam na innych watkach:-p i zamiesici kilka aktualnych foteczek;-)

Ja po wczorajszej wizycie u alergologa to tak:
Mały ma na 99% alegrię na trawy i drzewa, które teraz najbardziej pylą. Mam go cały czas natłuszczać maścią cholesterolową. I tylko tyle można zrobić jak dziecko jest tak małe. Dzisiaj było już lepiej bo nie było takiego strasznego upału więc nie latały te syfy tak w powietrzu. No i zaczynamy jeść powrotem wszystko co do tej pory Piotruś jadł.

A w piątek idę z małym na ostatnie USG bioderek. I przy okazji ja idę na USG jamy brzusznej…bo coś się u mnie od jakiegoś czasu dzieje w brzuchu….wyczuwam jakąś kulkę która w pewnym momencie zaczyna się ruszać i wyczuwam ją pod palcami wtedy, a potem nagle znika…trochę się cykam co to jest…po cesarce się to zaczęło:-(…Boże jakbym mało problemów teraz miała:crazy:

och, te alergie... mam uczulenie na pylki traw i krzewow i drzew... poza tym na ziemie, kurz... itp... wiec znam ten bol... ale u takiego maluszka to dopiero serducho sie sciska... Biduleczek malutki:-(

dobrze, ze idziesz na USG, lepiej skontrolowac, moze tak cos siepojawia, mialam kiedys takiego guzka pod pacha i sam sie "rozplynal";-)

Ha! A teraz najlepsze. :rofl2: Poszłam dziś po receptę na mleko dla Piotrka do lekarza rodzinnego. I mówie jej że to jednak nie skaza tylko alergia na pylenie traw i drzew. I ze Piotrek miał diete itp. Wszytsko jej opwoiedziałam co i jak. A ta mi mówi, że może mu truskawki podałam….nie no myślałam że odjade:wściekła/y: próbuję go wyleczyć od jego 5 tygodnia życia a ta mi taki tekst…..co ona myśli że ja jakaś nienormalna żebym ryzykowała i podawała mu coś takiego jak ma już dość problemów ze skórą!!!!…Boziiiuuu…wrrrrrrrrrr:angry:

ELBRA ladnie Ci juz Piotrus wazy :szok::szok:
a ta Twoja lekarka mnie rozwalila, usmialam sie jak nie wiem :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
i mam nadzieje ze z brzusiem wszystko dobrze, daj znac po wizycie

anulka tort super, extra mezus, a Oskarek wyglada przeslodziutko jak spi

annineczka ja tam nie mam nic przeciwko jesli ty bys chciala byc moderkiem ;-)

znalazlam fajny watek, jak ktorej sie nudzi i ma ochote posmiac to zapraszam
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...becne-f236/ociotowanie-i-inne-zabobony-17006/
:laugh2::laugh2::-D:-D ja juz dawno sie tak nie usmialam jak dzis czytajac posty niektorych dziewczyn :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p

Elbra biedny nasz Piotruś.
Alergia to straszne cholerstwo,zwłaszcza,że mało można pomóc lekami takiemu maluszkowi :-(
Wiesz moja kuzynka miała podobnie po cesarce,jej taka gulka pod blizną dokuczała.Okazało się,że mięsień jej się poluzował i potrzebowała operacyjnie naciągnąć.

Aniulko
dziękuje za wystawienie mojej kandydatury,ale teraz to chyba nie fair gdybym startowała.
Wierze,że nowa moderator bedzie strzegła porządku na wątkach ;-)
Czekam na zdjęcia skwareczka bo te co wkleiłaś tutaj są słodziutkie :tak:

Karina, a Wy kapaliscie sie tez na basenie czy tylko podgladaliscie:-p:laugh2:

a ja jakos tak ciagle mysle o tej siatkarce... tak mi smutno... taka kruszynke zostawila... och, co za zycie:-:)-:)-(

Nie Anulka pojechalismy sobie tak popatrzec:tak:ja z mezem idziemy w sobote pokapac sie ale malego raczej nie bierzemy boje sie - a tamten maly co sie kapal dzisiaj wygladal uroczo:tak:

Obiecalam zamiescic fotke tego krzeselka FP i torta jaki dostalam na dzien mamy:-)

prosze bardzo...:

Anulka super krzeselko i swietny tort:tak:pomysl niesamowity:-D
chyba watek nie ten, ale tak na szybko:-p
pokaze Wam tylko jak zasnal na naszym lozku nasz Oskarus:laugh2:

Ale fajnie spi sobie:tak:slodko to wyglada:-D
Moj tak zasnal przed chwila i tak fajnie wtulil sie we mnie cudne to jest:tak:

Co do usuniecia nie odwiedzanych watkow to jestem za i tak samo za moderatorem:tak:

Elbra biedny nasz Piotruś.
Alergia to straszne cholerstwo,zwłaszcza,że mało można pomóc lekami takiemu maluszkowi :-(
Wiesz moja kuzynka miała podobnie po cesarce,jej taka gulka pod blizną dokuczała.Okazało się,że mięsień jej się poluzował i potrzebowała operacyjnie naciągnąć.

O boziuu...nie starsz mnie:-( Ja to wyczuwam zaraz pod pępuszkiem...

reklama
O boziuu...nie starsz mnie:-( Ja to wyczuwam zaraz pod pępuszkiem...
No nie chciałam Cie przestraszyć :no: Ona to miała na samym końcu blizny chyba z prawej strony.
annineczka widze ze jeszcze nie ma chetnych do glosowania, wiec jako tworczyni ankiety mozesz ja jeszcze szybko zmienic na 3 osoby ;-):tak::-)
Dziękuje Wisienko,ale nie skorzystam.
Może kiedyś ;-):-)

Do góry