karina1980
Fanka BB :)
Też słyszałam jaka szkoda:-(
No to ja też napiszę jak anineczka Mr. Muscle spray psikasz zostawiasz i do roboty wszorowanko ale schodziMirka do roboty!
Ale ładne truskawy kupiłam zaraz pojemy troszkę.
Karina u was też tak wieje?U nas b. ciepło ale głowę prawie urywa
Beatko dzisiaj okropnie wieje u mnie to znaczy nie jest to caly czas ale ma takie zrywya tak pozatym to cieplo jest
Hej... Kochane Moje... jestesmy, zyjemy ;-)
...net nam padl... i bylismy dobrych kilka dni odcieci
Chyba nie jestem w stanie nadrobic
Women, widzilam, ze pislas, ze dzis o nas myslalas... milutko mi sie zrobilo
U nas sprawa kupek delikatnie powraca... jak pilismy syropek (laktuloza) to bylo oki, 2-3 kupki co drugi dzien, jak odstawilam to znowu ciezko (ale byly, tyle ze zbite...). Ale od czerwca nie daje juz kaszy mannej (dawalo ja sie przez 2 m-ce - wiec zaliczone) i mam nadzieje, ze jakos bedzie... POki co daje nadal ta laktuloze. Lekarka dala nam skierowanie do Wrocka do kliniki gastroenterologicznej dla dzieci - termin na 31 lipca zeby ewentualnie sprawdzic jelita, ponoc czasem jest kawalek jelita pozbawiony ruchow robaczkowych i kal nie przesuwa sie... jest to zadka choroba 1:5000, no i leczy sie wylacznie operacyjnie:-( ale najczesniej diagnozuje sie ja u noworodkow, nie chca ssac, zwracaja, maja zdety brzuch i zaparcia. No akze mam nadziej, ze u nas to wynika z tego, ze organizm musi sie przestawic na produkty stale - a nie tylko cycus i bedzie dobrze...
chcielismy zrobic USG ale ponoc na USG jelit nie widac za bardzo...
Anulka biedny Oskarek ale mysle ze bedzie wszystko ok i obedzie sie bez tego
My wrocilismy po spacerku jeszcze wieczornym i pojechalismy sobie na basen zerknac i kapali sie rodzice z maym baczkiem takim jak nasze szkraby ale fajnie to wygladalo
Mojemu przebija sie zabek ma taka kreseczke na dziaselku jakby bylo przeciete ciekawe kiedy wyjdzie;-)