Witam wieczorowo:-)
Aluśka, współczuję tych nocek. Kurcze, kiedy Wam się to unormuje...
Asix, moja super kumpelka ma 35. Teraz będzie miała pierwsze dziecko. Pięć lat się o małą starali. A babcia Wiesia się przypałętała nie wiadomo skąd, nie wiadomo kto ;-)
No i najważniejsze, udanej imprezki w sobotę :-)
Iwcia, gratulacje
Kathe, Inga kąpie się w wanience, bo my zwykłej wanny niestety nie mamy. My mamy taką wanienkę, którą wstawiam do brodzika i jak Inek sę wykąpie to wyciągam wężyk i na szczęście niczego nie muszę nosić. Współczuję nocek. Oby ząbki szybko się wybiły.
Beata, współczuję przeżyć z Olą. Co to za cholerstwo...
Monika, spróbuję jutro zagłosować, albo później, bo mi się strona nie chce otworzyć wrrrrrrr
Co do długości Inga ma 70 cm. Noi ubranka jeszcze na 68. Szczególnie spodnie. Body bluzeczki na 74.
Anineczka, podpisane
Sabina, kuruj się. Jakim cudem w te upały się przeziębiłaś? Co do wagi to kochana słodycze, słodycze i słodycze. Jakie to będzie miłe przybierane na wadze :-) Oj też bym chciała.
Women, my na wakacje w lipcu jedziemy do Białogóry. Później mykam do męża do NL a we wrześniu do Grecji. Mieliśmy jechać w bieszczady, ale stwierdziliśmy, ze Inek jest jeszcze za mała i odpuściliśmy. Inga w sumie już jest zaprawiona w wyjazdach. Zawsze zabieram paracetamol, Viburcol, vit.c termometr, teraz jak jest ciepło to krem przeciwsłoneczny. Nad morze weźmiemy parasol na plażę, namiocik, więcej rzeczy do głowy mi ne przychodzi na razie.
Mirka, nie wiem czy u Was jest ale polecam cilit bank do czyszczenia. W NL kupuję zawsze Mr. Muscle (czy jak to sę pisze) w piance. Działa rewelacyjnie.
Pusia, co do kwater nad morzem, my byliśmy trzy lata temu w Dziwnówku w „Filipie” (poszukam później namiaru) do morza blisko, nam się podobało. Nie polecam z kolei trzech hoteli-wieżowców nad samą plażą... pachną wczesnym gierkiem...
Anulka, a nie możecie iść wcześniej do prywatnego lekarza? Kurcze 31 lipiec to strasznie odległy termin....... No i witaj wreszcie z powrotem.
Wisienka, Women, ja oddaję głos na Was obie, bo obie lubię i potrafię wybrać;-)