reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

DZIEN DOBRY DZIEWCZYNY

Widze ze niezly ubaw mialyscie z tego watku o zabobonach:-Dtez to przeczytalam ale tylko dwie pierwsze strony i odechcialo mi sie ale sie usmialam:-Da powiem Wam ze moja tesciowa w cos takiego wierzy heheheh

Zmykam na sniadanko

Kurcze musze zaglosowac u Women jeszcze bo tego nie zrobilam i ankiete zrobic odnosnue moderatora:tak:

reklama
Dzień dobry

Anulka śliczne zdjątka a tort niesamowity ale chłopaki pomysł mieli:tak:
Anineczko startuj jak masz ochotę
Elbra jeju biedny Piotruś ja mam to w wieku dorosłym a on zaczyna tak wcześnie niedobrze a z sobą pędź do lekarza
Chyba to na tyle niepamiętam jadę po zakupy dzisiaj potem i udeżam do okulisty kolejne podejście

Dzien dobry:-):-)

ale sie usmialam z tych zabobonow...:-D ale tak w 10% troszke wierze...:zawstydzona/y::-p

Indze ostatnio podałam manne to się wykupczyć nie moga, ale to tylko jeden dzień. Za to zaczęłam jej podawać płatki owsiane z bobovity i kupa po tym jest super.

Bira, czyli jednka moge myslec, ze ta kasza manna takie cuda mogla zdzialac...:baffled:
a co to za platki owsiane?? nie spotkalam sie... hmm, moga byc extra:tak:

Pusia, co do kwater nad morzem, my byliśmy trzy lata temu w Dziwnówku w „Filipie” (poszukam później namiaru) do morza blisko, nam się podobało. Nie polecam z kolei trzech hoteli-wieżowców nad samą plażą... pachną wczesnym gierkiem...

dzięki za odpowiedź :-):tak:

A tak w ogóle to dzień dobry

zaraz po nadrabiam a teraz idę zobaczyć na głosowanie hihi

Obiecalam zamiescic fotke tego krzeselka FP i torta jaki dostalam na dzien mamy:-)

prosze bardzo...:

Krzesełko ładniutkie a tort rewelacja :tak::tak:

Ja po wczorajszej wizycie u alergologa to tak:
Mały ma na 99% alegrię na trawy i drzewa, które teraz najbardziej pylą. Mam go cały czas natłuszczać maścią cholesterolową. I tylko tyle można zrobić jak dziecko jest tak małe. Dzisiaj było już lepiej bo nie było takiego strasznego upału więc nie latały te syfy tak w powietrzu. No i zaczynamy jeść powrotem wszystko co do tej pory Piotruś jadł.
Byłam go dziś zważyc, waży już 9400 ! :-p

Ha! A teraz najlepsze. :rofl2: Poszłam dziś po receptę na mleko dla Piotrka do lekarza rodzinnego. I mówie jej że to jednak nie skaza tylko alergia na pylenie traw i drzew. I ze Piotrek miał diete itp. Wszytsko jej opwoiedziałam co i jak. A ta mi mówi, że może mu truskawki podałam….nie no myślałam że odjade:wściekła/y: próbuję go wyleczyć od jego 5 tygodnia życia a ta mi taki tekst…..co ona myśli że ja jakaś nienormalna żebym ryzykowała i podawała mu coś takiego jak ma już dość problemów ze skórą!!!!…Boziiiuuu…wrrrrrrrrrr:angry:

A w piątek idę z małym na ostatnie USG bioderek. I przy okazji ja idę na USG jamy brzusznej…bo coś się u mnie od jakiegoś czasu dzieje w brzuchu….wyczuwam jakąś kulkę która w pewnym momencie zaczyna się ruszać i wyczuwam ją pod palcami wtedy, a potem nagle znika…trochę się cykam co to jest…po cesarce się to zaczęło:-(…Boże jakbym mało problemów teraz miała:crazy:

Biedactwo :-( współczuje tej alergii trzymam kciuki żeby alergia może jakos się "zmniejszyła" i żeby nie była taka uciążliwa.

Co do pani doktor to jakaś kretynka :crazy:.

Na pewno wszystko z brzucholkiem będzie dobrze czekamy w piątek na relacje i nic sie nie martw Trzymaj się cieplutko:-).

2000 WOW jaka rocznica trzeba to jakos uczcić :-D:-D:-D

szampan.jpg

20061228153130.jpg

Anulka no kurcze rzeczywiscie 2000 stron:-)
ja dziś w przelocie bo Router mi padł i na stojąco pisze...bo nie mam bezprzewodowego w domu necika:-(

@ dalej brak:-) robie test w sobote jeszcze jeden i jak coś to idę do mojej ginki we wtorek bo wtedy przyjmuje:-)

Gardło mnie dalej jak cholera boli....Katar mi sie zaczyna masakra..nie chce jeść leków bo jakbym rzeczywiście miała być w ciąży to wolę nie ryzykować..ehhh
jem tylko tabletki na gardło ale nic mi nie dają..

tak nadrobię szybko co pamietam:-)
Elbra pięknie Piter waży:-) i życzę powodzenia Tobie i małemu na USG:-) będzie dobrze...
Zagłosować zagłosowałam:-) wyliczankę zrobiłam:-) :-) obie jesteście super:-) Wiśnia i Women:-)
Liluś miłego spędzania czasu wolnego z mężusiem:-)
co do wakacji to jedziemy 14 lipca nad Morze Polskie:-) i potem w październiku jak kasiorka pozwoli do grecji..
Pusia ja też jak przeczytałam na necie o Agacie to ryczałam ja to wogóle zapalona kibicka siatkarska..:-( a tu takie historie..ehhh
Anusia23 witaj..ja niestety w sprawie plamek nie pomogę:-( mój Kapik ma tylko kropeczki na twarzy ale to od mega ślinienia się...
Mirka jak piekarnik wyczyszczony:-) ja kiedys na starym mieszkaniu jak wynajmowałam to 2 dni szorowałam taki syf zostawili poprzedni najemcy!!
Dziunia co do tarczycy to Ci powiem że mam problemu już od dawna...tyle ze mi to wole stanęło w miejscu...zobaczę do końca tyg.:-) a jak coś biorę się za badania ostro:-) dzięki kochana że się martwisz buziak dla Oliwki:-) mój Kapik też jadł truskawkę ale na szczęscie nic go nie wysypało:-) zdróweczka Oliwko:-)
Anulka powodzenia na USG i oby kupeczki sie unormowały Oskarkowi:-)śliczny torcik i śliczny Oskaruś:-)
Beatko kochana co do opisu na gg itp..to opisze kiedyś na zamkniętym tylko musze mieć troche wiecej czasu..:-)
KArinka co do basenu to ja Kapika biorę tylko jak mi chorubska przejdą:-) a co tam zobaczymy:-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Nocka zakończyła się z Amandą w naszym łóżku :baffled: czyli tak od godz. 5.00 do 9.00:szok:
Fakt nauczyła się sama zasypiać w łóżeczku ale potem budzi się nie wiadomo ile tej nocki od godziny 2.30 budziła się co 15 minut :szok::szok::szok: i w końcu dopięła swego:wściekła/y::wściekła/y:

Teraz idziemy na śniadanko:tak:

reklama
Aluśka smaczego:-)

Kapik też często kończy z nami nocki:-) ale to z czystego lenistwa bo on się czasem przebudzi a mi się nie chce wstawać do neigo:-) a jak go wezmę to spi i nic go nie rusza:-)

Do góry