reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Ja po wczorajszej wizycie u alergologa to tak:
Mały ma na 99% alegrię na trawy i drzewa, które teraz najbardziej pylą. Mam go cały czas natłuszczać maścią cholesterolową. I tylko tyle można zrobić jak dziecko jest tak małe. Dzisiaj było już lepiej bo nie było takiego strasznego upału więc nie latały te syfy tak w powietrzu. No i zaczynamy jeść powrotem wszystko co do tej pory Piotruś jadł.
Byłam go dziś zważyc, waży już 9400 ! :-p

Women co do wakacji to my nigdzie nie jedziemy w tym roku – powód prosty brak kaski.

Wisienka co do usunięcia wymienionych wątków to też jestem Za. A co do moderatora to też jestem Za…hehehe

Mirka ja czyszczę piekarnik cifem. Fajnie schodzi brud.

Anulka przerąbane z kolejką do lekarzy

Ha! A teraz najlepsze. :rofl2: Poszłam dziś po receptę na mleko dla Piotrka do lekarza rodzinnego. I mówie jej że to jednak nie skaza tylko alergia na pylenie traw i drzew. I ze Piotrek miał diete itp. Wszytsko jej opwoiedziałam co i jak. A ta mi mówi, że może mu truskawki podałam….nie no myślałam że odjade:wściekła/y: próbuję go wyleczyć od jego 5 tygodnia życia a ta mi taki tekst…..co ona myśli że ja jakaś nienormalna żebym ryzykowała i podawała mu coś takiego jak ma już dość problemów ze skórą!!!!…Boziiiuuu…wrrrrrrrrrr:angry:

A w piątek idę z małym na ostatnie USG bioderek. I przy okazji ja idę na USG jamy brzusznej…bo coś się u mnie od jakiegoś czasu dzieje w brzuchu….wyczuwam jakąś kulkę która w pewnym momencie zaczyna się ruszać i wyczuwam ją pod palcami wtedy, a potem nagle znika…trochę się cykam co to jest…po cesarce się to zaczęło:-(…Boże jakbym mało problemów teraz miała:crazy:

reklama
Aniulko eeeee tam.Niech się dziewczyny wykażą (choć nie ukrywam,że pomyślałam o tym,ale nie będe zachłanna) a zawsze moge pomóc jak coś ;-)
ankieta juz jest i można iść na demokratyczne wybory :laugh2:

Aniulko tort bombowy !! :szok::tak::tak::tak::tak:
Męża masz BARDZO kochanego ;-):tak::tak:

Krzesełko Boskie,ale zawartość siedząca w nim jeszcze lepsza :-):-)
Aaaa niewiem czy widziałaś mój apel na Galerii,ale ja tam cały czas apelowałam o zdjęcia Oskarka ;-)

hmmm, ja tam proponuje Twoja kandydature:tak::tak::tak:

no a tort przyznaje nieskromnie:zawstydzona/y: - rozwalil mnie... nie myslalam,ze mezus no i synus o czyms takim pomysla - pekalam z dumy:-D:-D

no... i nie bylam jeszcze teraz na galerii... ...ale dziekuje, milutko mi no a Skwarkowi, pewnie jeszcze milej...
a swoja droga musze poczytac co tam na innych watkach:-p i zamiesici kilka aktualnych foteczek;-)

Ja po wczorajszej wizycie u alergologa to tak:
Mały ma na 99% alegrię na trawy i drzewa, które teraz najbardziej pylą. Mam go cały czas natłuszczać maścią cholesterolową. I tylko tyle można zrobić jak dziecko jest tak małe. Dzisiaj było już lepiej bo nie było takiego strasznego upału więc nie latały te syfy tak w powietrzu. No i zaczynamy jeść powrotem wszystko co do tej pory Piotruś jadł.

A w piątek idę z małym na ostatnie USG bioderek. I przy okazji ja idę na USG jamy brzusznej…bo coś się u mnie od jakiegoś czasu dzieje w brzuchu….wyczuwam jakąś kulkę która w pewnym momencie zaczyna się ruszać i wyczuwam ją pod palcami wtedy, a potem nagle znika…trochę się cykam co to jest…po cesarce się to zaczęło:-(…Boże jakbym mało problemów teraz miała:crazy:

och, te alergie... mam uczulenie na pylki traw i krzewow i drzew... poza tym na ziemie, kurz... itp... wiec znam ten bol... ale u takiego maluszka to dopiero serducho sie sciska... Biduleczek malutki:-(

dobrze, ze idziesz na USG, lepiej skontrolowac, moze tak cos siepojawia, mialam kiedys takiego guzka pod pacha i sam sie "rozplynal";-)

Ha! A teraz najlepsze. :rofl2: Poszłam dziś po receptę na mleko dla Piotrka do lekarza rodzinnego. I mówie jej że to jednak nie skaza tylko alergia na pylenie traw i drzew. I ze Piotrek miał diete itp. Wszytsko jej opwoiedziałam co i jak. A ta mi mówi, że może mu truskawki podałam….nie no myślałam że odjade:wściekła/y: próbuję go wyleczyć od jego 5 tygodnia życia a ta mi taki tekst…..co ona myśli że ja jakaś nienormalna żebym ryzykowała i podawała mu coś takiego jak ma już dość problemów ze skórą!!!!…Boziiiuuu…wrrrrrrrrrr:angry:

ELBRA ladnie Ci juz Piotrus wazy :szok::szok:
a ta Twoja lekarka mnie rozwalila, usmialam sie jak nie wiem :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
i mam nadzieje ze z brzusiem wszystko dobrze, daj znac po wizycie

anulka tort super, extra mezus, a Oskarek wyglada przeslodziutko jak spi

annineczka ja tam nie mam nic przeciwko jesli ty bys chciala byc moderkiem ;-)

znalazlam fajny watek, jak ktorej sie nudzi i ma ochote posmiac to zapraszam
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...becne-f236/ociotowanie-i-inne-zabobony-17006/
:laugh2::laugh2::-D:-D ja juz dawno sie tak nie usmialam jak dzis czytajac posty niektorych dziewczyn :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p

Elbra biedny nasz Piotruś.
Alergia to straszne cholerstwo,zwłaszcza,że mało można pomóc lekami takiemu maluszkowi :-(
Wiesz moja kuzynka miała podobnie po cesarce,jej taka gulka pod blizną dokuczała.Okazało się,że mięsień jej się poluzował i potrzebowała operacyjnie naciągnąć.

Aniulko
dziękuje za wystawienie mojej kandydatury,ale teraz to chyba nie fair gdybym startowała.
Wierze,że nowa moderator bedzie strzegła porządku na wątkach ;-)
Czekam na zdjęcia skwareczka bo te co wkleiłaś tutaj są słodziutkie :tak:

Karina, a Wy kapaliscie sie tez na basenie czy tylko podgladaliscie:-p:laugh2:

a ja jakos tak ciagle mysle o tej siatkarce... tak mi smutno... taka kruszynke zostawila... och, co za zycie:-:)-:)-(

Nie Anulka pojechalismy sobie tak popatrzec:tak:ja z mezem idziemy w sobote pokapac sie ale malego raczej nie bierzemy boje sie - a tamten maly co sie kapal dzisiaj wygladal uroczo:tak:

Obiecalam zamiescic fotke tego krzeselka FP i torta jaki dostalam na dzien mamy:-)

prosze bardzo...:

Anulka super krzeselko i swietny tort:tak:pomysl niesamowity:-D
chyba watek nie ten, ale tak na szybko:-p
pokaze Wam tylko jak zasnal na naszym lozku nasz Oskarus:laugh2:

Ale fajnie spi sobie:tak:slodko to wyglada:-D
Moj tak zasnal przed chwila i tak fajnie wtulil sie we mnie cudne to jest:tak:

Co do usuniecia nie odwiedzanych watkow to jestem za i tak samo za moderatorem:tak:

Elbra biedny nasz Piotruś.
Alergia to straszne cholerstwo,zwłaszcza,że mało można pomóc lekami takiemu maluszkowi :-(
Wiesz moja kuzynka miała podobnie po cesarce,jej taka gulka pod blizną dokuczała.Okazało się,że mięsień jej się poluzował i potrzebowała operacyjnie naciągnąć.

O boziuu...nie starsz mnie:-( Ja to wyczuwam zaraz pod pępuszkiem...

reklama
O boziuu...nie starsz mnie:-( Ja to wyczuwam zaraz pod pępuszkiem...
No nie chciałam Cie przestraszyć :no: Ona to miała na samym końcu blizny chyba z prawej strony.
annineczka widze ze jeszcze nie ma chetnych do glosowania, wiec jako tworczyni ankiety mozesz ja jeszcze szybko zmienic na 3 osoby ;-):tak::-)
Dziękuje Wisienko,ale nie skorzystam.
Może kiedyś ;-):-)

Do góry