reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Też słyszałam jaka szkoda:-(

No to ja też napiszę jak anineczka Mr. Muscle spray psikasz zostawiasz i do roboty wszorowanko ale schodzi:tak:Mirka do roboty!:-D

Ale ładne truskawy kupiłam zaraz pojemy troszkę.
Karina u was też tak wieje?U nas b. ciepło ale głowę prawie urywa

Beatko dzisiaj okropnie wieje u mnie to znaczy nie jest to caly czas ale ma takie zrywy:tak:a tak pozatym to cieplo jest

Hej... Kochane Moje... jestesmy, zyjemy ;-):tak::tak::tak:
...net nam padl... i bylismy dobrych kilka dni odcieci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Chyba nie jestem w stanie nadrobic:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Women, widzilam, ze pislas, ze dzis o nas myslalas... milutko mi sie zrobilo:tak::tak:

U nas sprawa kupek delikatnie powraca... jak pilismy syropek (laktuloza) to bylo oki, 2-3 kupki co drugi dzien, jak odstawilam to znowu ciezko (ale byly, tyle ze zbite...). Ale od czerwca nie daje juz kaszy mannej (dawalo ja sie przez 2 m-ce - wiec zaliczone:-p) i mam nadzieje, ze jakos bedzie... POki co daje nadal ta laktuloze. Lekarka dala nam skierowanie do Wrocka do kliniki gastroenterologicznej dla dzieci - termin na 31 lipca:wściekła/y::wściekła/y: zeby ewentualnie sprawdzic jelita, ponoc czasem jest kawalek jelita pozbawiony ruchow robaczkowych i kal nie przesuwa sie... jest to zadka choroba 1:5000, no i leczy sie wylacznie operacyjnie:-( ale najczesniej diagnozuje sie ja u noworodkow, nie chca ssac, zwracaja, maja zdety brzuch i zaparcia. No akze mam nadziej, ze u nas to wynika z tego, ze organizm musi sie przestawic na produkty stale - a nie tylko cycus i bedzie dobrze...
chcielismy zrobic USG ale ponoc na USG jelit nie widac za bardzo...

Anulka biedny Oskarek ale mysle ze bedzie wszystko ok i obedzie sie bez tego:tak:

My wrocilismy po spacerku jeszcze wieczornym i pojechalismy sobie na basen zerknac i kapali sie rodzice z maym baczkiem takim jak nasze szkraby ale fajnie to wygladalo:tak:
Mojemu przebija sie zabek ma taka kreseczke na dziaselku jakby bylo przeciete ciekawe kiedy wyjdzie:laugh2:;-)

reklama
My jak co środę po baseniku (Kacper już śpi) - było jak zawsze czadowo:tak::-).
Kupiłam sobie buty na lato ( w końcu ...wszystkie są na mnie za duże za szerokie albo niewygodne:crazy:).

Czyli z tego co doczytałam to mamy dwie kandydatki na kolejnego nowego moderatora tak ?? :-)
Hmmm na kogo by tu głosować ;-).
Wisienka, Women
może jakiś program wyborczy hihih :-D:-D;-)

AAAAA i zapomniałam o najważniejszym w samochodzie w drodze na basen wyczaiłam drugiego zęba (druga dolna jedynka zagląda hihi ta wcześniejsza już tak fajnie wystaje. Jak nie było nic to teraz dwa na raz prawie :-D:-D

Mój też jeszcze w pracy :angry:
Siekierka już czeka przy wejściu :evil:

annineczka no ta mina jest the best :laugh2::laugh2::laugh2: ja bym sie bala na miejscu Twojego meza

dzieki;-)
co do gastroskopii to nie sadze, w sumie nie ma zadnych podstaw by ja robic... 2 razy zaparcia... laktuloza (czyli cukier) pomagaja a z tego co wszedzie slysze, to czesto kupki sie reguluja jakis czas - tymbardziej, ze jak byl tylko na mleczku to bylo oki... No i sama piszesz, ze u Was tez teraz kupki sa co 3 dzien... no i nie dajesz kaszy... wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze. A tak to jest wesolutki, szczesliwy i nie widac by choc tycke bolal brzuszek, wiec chodzi tylko o konsystencje kupki.

Buziak przekazany:tak:

anulka a to nie wiem, moze sie mysle ;-) ale pisalas ze trzeba zbadac jelita a na usg nic nie widac, to dlatego pomyslalam o gastroskopii, no chyba ze sa jeszcze inne metody nie znane mi :oo: w sumie to trzymam kciuki aby obylo sie bez tego badania,
dziekuje za przekazanie buziaka ;-)

anulka, pusia gratluje zabka!!!!!!

Już wrócił :tak:
Nie oberwał,bo poleciał dokarmić dziecko :laugh2:
Plus dla niego :-D

Wisienko
ja myśle,że po prostu takie malutkie dzieci są za małe na gastroskopie :unsure::dry:

Ide próbie zrobić ankiete :tak:

annineczka no mi w sumie tez sie tak wydaje, bo np. przy tym badaniu nie mozna sie ruszac a przeciez takiego maluszka nie utrzymasz by niedrgnal, zreszta miejmy nadzieje ze do lipca Oskarkowi sie unormuje i nie bedzie mial problemow z kupka.:-):-)

cos czuje ze przegram i to sromotnie :-D:-D:-D

Anineczko - a co Ty na to by zglosic swoja kandydature??? zobacz... nawet Ty robisz ankiete dla nas do glosowania... hmmmm??

Lilus, och jak czytam, ze wszystko na Twojej glowie to az mi Cie zal... ja mam tylko Skwarusia i czasem padam... a Ty 2+1 w brzusiu... achhhh, dzielna jestes:tak:

Wisienka, no mam nadzieje, ze juz wsio z ta kupka bedzie dobrze... Bylismy prywatnie u pani doktor neatolog-pediatra i mowilam jej ze ja tez mam ciagle zaparcia i smiala sie, ze moze synus ma jelitka po mamusi...:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Pusia, fajnie macie z tym basenem:tak: no i gratki za drugiego zabeczka:-)

Karina, a Wy kapaliscie sie tez na basenie czy tylko podgladaliscie:-p:laugh2:

a ja jakos tak ciagle mysle o tej siatkarce... tak mi smutno... taka kruszynke zostawila... och, co za zycie:-:)-:)-(

reklama
Oglądam " Noce i Dnie" kocham ten serial :tak::tak::tak:
Aniulko eeeee tam.Niech się dziewczyny wykażą (choć nie ukrywam,że pomyślałam o tym,ale nie będe zachłanna) a zawsze moge pomóc jak coś ;-)
ankieta juz jest i można iść na demokratyczne wybory :laugh2:

Aniulko tort bombowy !! :szok::tak::tak::tak::tak:
Męża masz BARDZO kochanego ;-):tak::tak:

Krzesełko Boskie,ale zawartość siedząca w nim jeszcze lepsza :-):-)
Aaaa niewiem czy widziałaś mój apel na Galerii,ale ja tam cały czas apelowałam o zdjęcia Oskarka ;-)

Do góry