reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

az mi glupio women tutaj o wakacjach a ja mam takie koszmarnie przyziemne pytanie
czy macie sposob na czyszczenie piekarnika , mam w nim juz taki syf a moze nie dlugo bedziemy sie przeprowadzac no i ..... wynajelismy jak kuchenka byla nowa to chociaz wypada ja umyc ale jakos mi nie idzie

reklama
Co do wakacji to my nie mamy żadnych jeszcze planów:-:)-:)baffled:

My też nie mamy zbyt określonych planów ... myślimy cos o morzu (naszym Polskim) tylko jeszcze dokładniej nic nie wiemy a trzeba sie określić żeby Piotrek szybko zaklepał sobie urlop w pracy bo już co nieco pozajmowane.

Może któraś z Was ma jakąś fajna kwaterę nad morzem do zaproponowania gdzieś byłyście i wam sie podobało ??

My na wakacje nigdzie nie pojedziemy chyba,ale tak jak Wisienka mamy morze pod nosem,tak więc pewnie będziemy tam śmigać :tak:

A jeszcze co do moderatorów,chciałabym,żeby Misia została + ktos od nas.
Będzie pomagać początkującemu i korygować błędy w razie potrzeby ;-)
No i nie wyobrażam sobie Listopada bez jej moderowania :tak:

Ide się troche popanoszyć na wątkach :laugh2::laugh2:

Mirka
ja mialam taki spray dp grila i wlasnie piekarnika, ktorym pryskalo sie na noc, tworzyla sie taka piana i rano elegancko wszystko sie czyscilo:tak: Nawet stary centymetrowy brud:tak: musisz popytac w sklepach;-)

Mirka ja zazwyczaj cifem.
Cif zostawiałam na tym brudzie kilka godzin a później szorowałam.
Aaaa i mąż z pracy przynosił specjalne płyny do kuchenek,ale niewiem jak się nazywają i nie dostaniesz tego w zwykłym sklepie :baffled:

Oho młody po 3,5 godzinach snu się obudził.
Narka :tak:

A jeszcze co do moderatorów,chciałabym,żeby Misia została + ktos od nas.
Będzie pomagać początkującemu i korygować błędy w razie potrzeby ;-)
No i nie wyobrażam sobie Listopada bez jej moderowania :tak:

annineczka a to tak, ja tez nie wyobrazam sobie tego watka bez misi, mi wlasnie chodzi abyscie wybraly kogos kto tu czesto zaglada (jak ja codziennie) i jej pomoc ;-):-) no i mi sie jeszcze wydaje ze zwyciezczyni zanim napisze do administratora to jeszcze najpierw misie powinna spytac. ;-)

bylam na chwile na spacerze i na poczcie, wyslalam babci kilka zdjec wnuczka, ciekawe kiedy dojda :dry: bo cos mamuska wspominala ze p[oczta strajkuje

mirka ja polecam jakis srodek czyszczacy, zostawic na okolo 30 mnin, potem zalac wrzatkiem wody i tez odstawic na chwile aby brud namiekl i potem juz odrazum czyscic srodkiem i wszystko l;adnie powinno zejsc

Właśnie sie popłakałam :-:)-:)-(.

AGATA MRÓZ nie żyje .
Nasze Złotko Siatkarka ... dwa miesiące temu urodziła córeczkę . Przegrała z białaczką ...
Jakie to Życie jest zajebiście nie sprawiedliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-(
Onet.pl Wiadomości
Też słyszałam jaka szkoda:-(

az mi glupio women tutaj o wakacjach a ja mam takie koszmarnie przyziemne pytanie
czy macie sposob na czyszczenie piekarnika , mam w nim juz taki syf a moze nie dlugo bedziemy sie przeprowadzac no i ..... wynajelismy jak kuchenka byla nowa to chociaz wypada ja umyc ale jakos mi nie idzie

No to ja też napiszę jak anineczka Mr. Muscle spray psikasz zostawiasz i do roboty wszorowanko ale schodzi:tak:Mirka do roboty!:-D

Ale ładne truskawy kupiłam zaraz pojemy troszkę.
Karina u was też tak wieje?U nas b. ciepło ale głowę prawie urywa

reklama
Do góry