reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hello
Nie poczytałam jeszcze może za godzinkę bo dopiero od 18 jestem w domu od rana:wściekła/y:Mojej fryzjerce wypadł dysk i nawet nie zadzwoniła do mnie że jej nie będzie a ja załatwiłam Olce opiekę i miałam czas dla siebie do 14.Dopiero o 10 udało mi się znaleźć miejsce u fryzjera nigdy tam nie byłam ale nie jest tak źle tylko padam na pysk i jeszcze kurka prasowanie:crazy:

To do potem

Beata dawaj zdjecia ciekawa jestem:rofl2::-)

maly juz spi
wiec tak :
Asix... nie poradze z kupkami u nas jak w zegarku moze tez dlatego ze maly pije herbatke ziolowa koper,anyz rumianek :-D
jechalismy w sumie 12 godzin z okolo godzinna przerwa ( tzn kilka przerw ale w sumie godzina moze troche wiecej) maly gadal, smial sie i bylo super

Netka ...ja mam karuzele FP tylko ta z misiami i z projektorem jest super tylko fajnie by bylo zeby byl na prad a nie na baterie ale poza tym super :-p
Ladinko, jak sie maja chlopaki ?! :-p
Pusia, Aluska ...zycze dobrej i dlugiej nocki ;-)
Karina ---- kiedy nastepna jazda :laugh2: konna oczywiscie

Mirka no oczywiscie ze konna hahahah:-D:-D bedzie w sobote lub w niedziele:-D

reklama
Dziewczyny mam pytanko czym przykrywacie swoje maluchy na noc do snu????Kolderka czy kocykiem????U mnie w pokoju jest 23 stopnie i na razie przykrylam go kocykiem.....

Dziewczyny mam pytanko czym przykrywacie swoje maluchy na noc do snu????Kolderka czy kocykiem????U mnie w pokoju jest 23 stopnie i na razie przykrylam go kocykiem.....

ja przykrywam kocykiem. ale mój młody spał zawsze w śpiworku wiec nie przykrywałam kocykiem. tylko tearz wyrósł ze śpiworka i nie zdążyłam mu większego kupić:zawstydzona/y:
u mnie jest 21 stopni:sorry2:

ja przykrywam kocykiem. ale mój młody spał zawsze w śpiworku wiec nie przykrywałam kocykiem. tylko tearz wyrósł ze śpiworka i nie zdążyłam mu większego kupić:zawstydzona/y:
u mnie jest 21 stopni:sorry2:

Fajna temperaturka u mnie jest sloneczne mieszkanie i mimo ze mam okno otwarte to utrzymuje sie taka temperatura

Witam nowe mamy.

Larvuniu Tymek też śpi na boku i tez czasem budzi się w mokrym bodziaku. Dużo w nocy sika. Staram się ok. 3, kiedy Go karmię, zmienić Mu pieluchę, ale nie zawsze mi się chce i później mam za swoje.

Beata to pewnie przygotowania ida pełną parą. Troche Ci zazdroszczę wyjazdu, jeszcze nigdy nie bylam na zagranicznej wycieczce czy wczasach. Byłam kilka razy w Austrii, 3 czy 4 razy wakacje spędziłam w Judenburgu, raz kilka dni w Wiedniu, ale nawet nic nie zwiedzałam :-( Zawsze to były wyjazdy do taty (tato pracuje w Austrii). No nic, kiedyś będę piękna i bogata i będę szaleć :-D:-D:-D

Anulka dziękuje za pamięć.
Jestem, żyję, tylko po tych kilku dniach ciężko mi nadrobić zaległości i odpisać, więc trochę egoistycznie dziś postąpię, bo napiszę co u mnie.

Przed chwilą robiła "chlebek bananowy" - pierwszy raz. Wyszedł pycha.

W sobotę byliśmy w Wałbrzychu, tam nocowaliśmy i w niedzielę wróciliśmy. Dziadki szczęśliwe, że ich odwiedziliśmy (zwłaszcza, że wpadliśmy z połową obiadu zrobioną - jedliśmy mielone, które robiłam w piątek). Rodzice byli na weekend u mojego brata k. Zielonej Góry i wrócili właśnie w niedzielę na obiad.

Wczoraj powyrywałam chwasty z balkonowych donic a jutro może posieje kwiatki.

Dużo czasu spędzamy na spacerach.

Ściskam Was mamy.

Dobry wieczorek!
Właśnie wróciliśmy od babci ze wsi ,więc dopiero teraz troszkę poczytałam o tym co tam u Was ciekawego.
Lilka,Kathhe jakoś tak ciężko mi się przemóc do jedzenia wszystkiego.Chciałabym i boję się.Jak tylko spróbuję czegoś nowego i Kubę akurat tak jakoś zaboli brzuszek to od razu wracam do dietki.Wiem że mały zaczął już 6 m-ęcy i powinien się przyzwyczajać do nowych smaków,ale jakoś nam nie wychodzi.
Anulka co do karuzelki to wiesz my chyba się jednak zdecydujemy na fishera.
Mirka dzięki za info.
Anulka pytałam o taką w sklepie i powiedziano mi że one wystarczają na długo(jeżeli nie rozbroi jej maluch)bo po zdjęciu z łóżeczka można z niej zrobić lampkę na stolik.No i są takie śliczne.A mój mały lubił tą starą więc nową będzie zachwycony...hmmm mam nadzieję.Ja upatrzyłam taką z liśćmi palmy i małpkami,ale nie tutaj o tym.;-)
Dziś dałam Kubie marchewkę ze słoiczka i nawet mu smakowała.Zastanawiam się tylko czy lepiej jest dawać gotowce czy ścierać na tarce taką z bazarku.
Pozdrowionka.

reklama
witam wieczorkiem
byliśmy na zakupach kupiliśmy rolety do sypialni w której śpi Kacper :tak:. Dziś planujemy spać w drugim pokoju... hmmm trochę sie tego boje ale zobaczymy jak będzie.

Do góry