reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Hello
Nie poczytałam jeszcze może za godzinkę bo dopiero od 18 jestem w domu od rana:wściekła/y:Mojej fryzjerce wypadł dysk i nawet nie zadzwoniła do mnie że jej nie będzie a ja załatwiłam Olce opiekę i miałam czas dla siebie do 14.Dopiero o 10 udało mi się znaleźć miejsce u fryzjera nigdy tam nie byłam ale nie jest tak źle tylko padam na pysk i jeszcze kurka prasowanie:crazy:

To do potem

Beata dawaj zdjecia ciekawa jestem:rofl2::-)

maly juz spi
wiec tak :
Asix... nie poradze z kupkami u nas jak w zegarku moze tez dlatego ze maly pije herbatke ziolowa koper,anyz rumianek :-D
jechalismy w sumie 12 godzin z okolo godzinna przerwa ( tzn kilka przerw ale w sumie godzina moze troche wiecej) maly gadal, smial sie i bylo super

Netka ...ja mam karuzele FP tylko ta z misiami i z projektorem jest super tylko fajnie by bylo zeby byl na prad a nie na baterie ale poza tym super :-p
Ladinko, jak sie maja chlopaki ?! :-p
Pusia, Aluska ...zycze dobrej i dlugiej nocki ;-)
Karina ---- kiedy nastepna jazda :laugh2: konna oczywiscie

Mirka no oczywiscie ze konna hahahah:-D:-D bedzie w sobote lub w niedziele:-D

reklama
Dziewczyny mam pytanko czym przykrywacie swoje maluchy na noc do snu????Kolderka czy kocykiem????U mnie w pokoju jest 23 stopnie i na razie przykrylam go kocykiem.....

Dziewczyny mam pytanko czym przykrywacie swoje maluchy na noc do snu????Kolderka czy kocykiem????U mnie w pokoju jest 23 stopnie i na razie przykrylam go kocykiem.....

ja przykrywam kocykiem. ale mój młody spał zawsze w śpiworku wiec nie przykrywałam kocykiem. tylko tearz wyrósł ze śpiworka i nie zdążyłam mu większego kupić:zawstydzona/y:
u mnie jest 21 stopni:sorry2:

ja przykrywam kocykiem. ale mój młody spał zawsze w śpiworku wiec nie przykrywałam kocykiem. tylko tearz wyrósł ze śpiworka i nie zdążyłam mu większego kupić:zawstydzona/y:
u mnie jest 21 stopni:sorry2:

Fajna temperaturka u mnie jest sloneczne mieszkanie i mimo ze mam okno otwarte to utrzymuje sie taka temperatura

Witam nowe mamy.

Larvuniu Tymek też śpi na boku i tez czasem budzi się w mokrym bodziaku. Dużo w nocy sika. Staram się ok. 3, kiedy Go karmię, zmienić Mu pieluchę, ale nie zawsze mi się chce i później mam za swoje.

Beata to pewnie przygotowania ida pełną parą. Troche Ci zazdroszczę wyjazdu, jeszcze nigdy nie bylam na zagranicznej wycieczce czy wczasach. Byłam kilka razy w Austrii, 3 czy 4 razy wakacje spędziłam w Judenburgu, raz kilka dni w Wiedniu, ale nawet nic nie zwiedzałam :-( Zawsze to były wyjazdy do taty (tato pracuje w Austrii). No nic, kiedyś będę piękna i bogata i będę szaleć :-D:-D:-D

Anulka dziękuje za pamięć.
Jestem, żyję, tylko po tych kilku dniach ciężko mi nadrobić zaległości i odpisać, więc trochę egoistycznie dziś postąpię, bo napiszę co u mnie.

Przed chwilą robiła "chlebek bananowy" - pierwszy raz. Wyszedł pycha.

W sobotę byliśmy w Wałbrzychu, tam nocowaliśmy i w niedzielę wróciliśmy. Dziadki szczęśliwe, że ich odwiedziliśmy (zwłaszcza, że wpadliśmy z połową obiadu zrobioną - jedliśmy mielone, które robiłam w piątek). Rodzice byli na weekend u mojego brata k. Zielonej Góry i wrócili właśnie w niedzielę na obiad.

Wczoraj powyrywałam chwasty z balkonowych donic a jutro może posieje kwiatki.

Dużo czasu spędzamy na spacerach.

Ściskam Was mamy.

Dobry wieczorek!
Właśnie wróciliśmy od babci ze wsi ,więc dopiero teraz troszkę poczytałam o tym co tam u Was ciekawego.
Lilka,Kathhe jakoś tak ciężko mi się przemóc do jedzenia wszystkiego.Chciałabym i boję się.Jak tylko spróbuję czegoś nowego i Kubę akurat tak jakoś zaboli brzuszek to od razu wracam do dietki.Wiem że mały zaczął już 6 m-ęcy i powinien się przyzwyczajać do nowych smaków,ale jakoś nam nie wychodzi.
Anulka co do karuzelki to wiesz my chyba się jednak zdecydujemy na fishera.
Mirka dzięki za info.
Anulka pytałam o taką w sklepie i powiedziano mi że one wystarczają na długo(jeżeli nie rozbroi jej maluch)bo po zdjęciu z łóżeczka można z niej zrobić lampkę na stolik.No i są takie śliczne.A mój mały lubił tą starą więc nową będzie zachwycony...hmmm mam nadzieję.Ja upatrzyłam taką z liśćmi palmy i małpkami,ale nie tutaj o tym.;-)
Dziś dałam Kubie marchewkę ze słoiczka i nawet mu smakowała.Zastanawiam się tylko czy lepiej jest dawać gotowce czy ścierać na tarce taką z bazarku.
Pozdrowionka.

reklama
witam wieczorkiem
byliśmy na zakupach kupiliśmy rolety do sypialni w której śpi Kacper :tak:. Dziś planujemy spać w drugim pokoju... hmmm trochę sie tego boje ale zobaczymy jak będzie.

Do góry