reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry Kobitki :tak:

Dopiero co wróciliśmy ze spacerku :tak:

Wczoraj chciałam Was nadrobić ale niestety Amanda się po 1.00 obudziła i się nie udało:dry:
ale nocka była super bo po amciu poszła spać i kolejną pobudkę zrobiła o 5.30 a potem po 8.00:-D a tym razem dziąsełek nie smarowałam kremikiem:tak::tak:

Co do aerobiku to było bardzo fajnie już czuję skutki (mam zakwasy mięśnie "siedzenia" :laugh2::laugh2::-p) ogólnie bardzo mi sie podobało i Amanda też była zadowolona :tak::laugh2:

reklama
Pusia dzięki za ten link.Od dziś przyzwyczajam Kubę do zasypiania w swoim łóżeczku(do tej pory robi to na rękach lub w gondolce).Może dowiem się czegoś pomocnego.
Jak Wasze bączki znoszą mycie główki.?Bo u nas cała kąpiel przebiega na luziku do momentu gdy zmoczymy włoski.Wtedy zaczyna się koncert i już nic małego nie jest w stanie uspokoić.:wściekła/y:.

nie ma za co mam nadzieję, że się przyda :tak::tak:

trochę dalszych zaległości....:-D:-D:-D
Witam wszystkich mam na imie Monika i jestem listopadową mamą Kubusia. Niestety mały urodził się w 25 tygodniu ciąży co wiąże się z różnymi komplikacjami zdrowotnymi. Jest już po 5 zabiegach operacyjnych, ma wstawioną zastawkę, i ogólnie jesgo stan jest stabilny ale nie zadowalający. Jeśli macie podobne problemy to proszę o kontakt. W tej chwili samam wychowuję mojego synka, ponieważ tatuś przestraszył sie choroby małego i sobie poszedł.... Nie wie co stracił bo mały jest kochanym dzieckiem i każdego dnia obserwuję jak się rozwija, rośnie i cudownie uśmiecha:biggrin2:
Pozdrawiam wszystkie Mamy
witaj Moniko !
Współczuję takiego nieodpowiedzialnego chłopa!:growl:
Dużo zdróweczka Kubusiowi życzę:tak::-D
melduje ze zyje
wlasnie wrocilismy ,bylo super a maly to maly podroznik super sie z niem jezdzi
no i mam prawie 2 zabki .... ale jest ok
Mirka Gratulaski dla Nicolaska .....zęboli
Super że tak był grzeczny w podróży.....zuch z niego
No a wracajac... dostalismy mandat... hmmm, mezus dostal... za przekroczenie predkosci:wściekła/y::zawstydzona/y::-(
anulka nu nu za to należy się porządny klaps w d..pę
Ale juz mam mniej 1,70 kg :-D
anineczka gratulaski:-D:-D:tak:
tak, tak... blok jest 4 pietrowy, wiec mieszkamy na samej gorze - a nad nami byl strych nieuzytkowy - wejscie tylko przed wlaz w suficie na korytarzu... wiec wszyscy mieszkajacy na 4 pietrach moga zobie wykupic czesc strychu nad swoim mieszkaniem i oddzilic ja od pozostalego strychu - zostawiajac przestrzen nad klatka schodowa (tam sa te wlazy z korytarza na dach - dla kominiarza itp). No i my tak zrobilismy, wykulismy w jednym z pokoi dziure w suficie - zrobilismy schody i mamy mieszkanko II-poziomowe.
anulka super że mieliście taką możliwość:tak::-D:-)
Aluska, no no to Amandzia od malego bedzie dbala o figure... powodzonka:tak::tak::tak:
no i mamuśka trochę formy złapie:laugh2::laugh2:
Aluska moze Amanda to turystka i lubi spac w obcych miejscach ?:-D:-D
najwyraźniej tak jest :tak::tak::-D:-D
Witajcie listopadowe Mamusie!
Jestem tu nowa i chętnie się do Was przyłączę.Przedstawiłam nas już na wątku 'listopadowe maluszki już po drugiej stronie brzuszka'
Anineczka serdecznie dziękuję za zaproszenie
Netka witaj wśród Nas:tak::tak::tak:
zapomnialam wam powiedziec ze bylam u dermatologa i stwierdzila ze te zmiany na skorze to moze byc skaza bialkowa dostalam masc (wazelina i hydrocortizon) i juz pomogla jest super
ale mleka nie bede zmieniac w koncu i tak maly je coraz wiecej innych rzeczy wiec sobie postanowilam tylko mu zmiejszyc ilosc mleka tzn ilosc posilkow z mlekiem np rano i wieczorem a reszta co innego oczywiscie to tez bedzie zalezalo od dnia
ale mysle ze z moim malym jest tak jak z doriankiem ... women zaczela wczesnie podawac inne rzeczy i bylo ok z ta podobno skaza
z reszta dermatolog mowila ze to moze ale nie mus ze trzeba obserwowac malego
Mirka trzymam kciuki oby jednak to nie była skaza:tak:

Women spóźnone ale szczere życzenia
z okazji Twoich imieninek:tak:
Sukcesów w życiu,
szczęścia w miłości,
dużo uśmiechów,
dużo radości,
spełnienia wszystkich najskrytszych
marzeń i samych w życiu
przyjemnych wrażeń,
życzy aluśka:-)

9dlugieroze1gq5.gif

Melduje, ze zyje!;-)
Nawet nie bede probowala Was nadrobic;-) U nas super pogoda wiec spedzamy czas na dworze no i wogole dzien dla mnie jest za krotki zeby jeszcze na forum popisac:baffled:
Ide popatrzec jak nam dzieci rosna na zamknietym;-)

kochane nie nadrobie was teraz bo sie wkur...
własnie Pusiu moja ukochana T......ide na zamkniety się wyżalić!

LAdinka no wreszcie sie pokazałaś!!:-) co tam u Was no wklej foteczki chłopaków!:-) buziak dla nich:-)

Women spóźnone ale szczere życzenia
z okazji Twoich imieninek:tak:
Sukcesów w życiu,
szczęścia w miłości,
dużo uśmiechów,
dużo radości,
spełnienia wszystkich najskrytszych
marzeń i samych w życiu
przyjemnych wrażeń,
życzy aluśka:-)

9dlugieroze1gq5.gif

dziekuje bardzo kochana za życzonka :-) piekne róże :-)

kochane nie nadrobie was teraz bo sie wkur...
własnie Pusiu moja ukochana T......ide na zamkniety się wyżalić!

LAdinka no wreszcie sie pokazałaś!!:-) co tam u Was no wklej foteczki chłopaków!:-) buziak dla nich:-)

to ide poczytać sabinko

aaaaaaaa od jutra zaczynam fitness
tu bede chodziła
Fitnesspark-klub fitness w Bydgoszczy
mam nadzieje ze schudne,bo dostane tez diete w cenie karnetu i cwiczenia na silownie od instruktora :-D:-D:-D moze fajny bedzie PAN HIHIH

reklama
Ladinko kochana ;-)
Myślałam,że jakieś zdjęcia ujże :evil:
Widze,że lato na całym świecie.
W polsce na zachodzie będzie 21 stopni jutro :tak:
Aniulko u Ciebie ma być najcieplej :-)

Women zazdroszcze.A z kim Dorianek bedzie w tym czasie?

Do góry