Beata34
Fanka BB :)
a my po jednym spacerku i zaraz mykamy na drugi;-)
proszę to stronki:-)
nie wiem czy to zgodne z regulaminem:-) hihi jak cos to Misia usuń post:-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
No i jeszcze zapomniałam o sklepie internetowym;-)
Sklep Internetowy B4 - koce, ko�dry, po�ciele, r�czniki
Sabinko super a to teraz zasypiemy Ciebie pytaniami hihi
Sabinko dziekuje
troche mnie uspokoilas,bo naprawde mnie zastanawia czemu jak Hania z pleckow na brzuszek chce sie przewrocic to w pozycji bocznej poprostu sie zatrzymuje? moze za duzy brzuch ma
ale 6 miesiecy nie mamy to pewnie opanuje w tym okresie ;-)
za to Hania tez wklada sobie stopki do buzi :-) bardzo to lubi,moze od okolo miesiaca to robi?
hihiii ja tez pamietam jaka dumna bylam jak Milenka robila cos szybciej niz jak w tabeli bylo
Beata,Sabina dziekuje :***
Liluś a moja spoko umie ale taki leń śmierdzący albo za duży brzuch ma bo robi to rzadko i wtedy kiedy nie patrzę i wiem że Michał też jej pomaga co za kobieta
nawiazujac do poscieli...
my z Karolem spimy kazdy pod swoja koldra
jemu to przeszkadza i chce teraz kupic taka duza 200*220cm bysmy spali pod jedną..
a mi jest super wygodnie jak mam koldre tylko dla siebie
jak wy spicie?? w sumie my tak spimy,niby razem ale osobno
kazdy wskakuje pod swoja kolderke i dobranoc
Zawsze z osobnymi kołderkami ja tak lubię ale mogłobybyć sympatycznie pod jedną;-)
Beata jak tam Michaś?
Aluśka trochę zła jestem bo najpierw próżniowo wyciągała ale nie bardzo poszło bo to ma średnicę około 1,5 mm a potem igłą i ciut wyszło w poniedziałek dalej walczymy mam nadzieję że to napewno nie był pieprzyk:-(
ja tez siedze w domu
taki mam bol podbrzusza ze spacery to ostatnia rzecz na jaka mam ochote
caly dzien mam okna pootwierane....chociaz tyle
mezul;a musze zmobilizowac do wyjscia z malymi
Liluś a dlaczego nie weżmiesz no-spy albo scopolanu?Ja całą ciążę tą i michałową byłam i na jednym a potem na drugim
beata a jak tam Olenka powtorzyla tatata czy to byl jednorazowy incydent? ))
Wisienka cały czas tylko tatatatatata mama ni w ząb
Agus gratulacjeno i jeszcze jedna dobra wiadomość: dostaniemy kredyt na mieszkanko, bank dziś dzwonił, że przyznali!!! więc od lipca we własnym m
nie mogę się doczekać
Witam wieczorkiem
Wróciliśmy do domku a na basenie nie byliśmy bo ... Wrocław tak masakrycznie dziś zakorkowany że nie zdążylibyśmy dojechać na czas a co gorsza nawet na kolejne zajęcia wiec w piątek za tydzien sobie odrobimy. Byliśmy na dobrym jedzonku na zakupach. Teraz Kacper je sinlacka a potem lulu
aaa i zapomniałam napisać że dostałam dziś piękny bukiet od M z okazji urodzinekWszystkiego najlepszego Pusiu
Jolie u nas też dalekoooooo a ze zwolnieniem to jasne że kombinuj a co tamHej.
Beata może i idą zęby, ale zanim do nas dojdą, to pewnie jeszcze dużo czasu minie. Ale rzeczywiście dziąsełka ma napuchnięte.
Pochwalę się sprawą jaka mnie bardzo długo męczyła a dziś udało mi się odrobinę popchnąć ją do przodu. W końcu zadzwoniłam do mojej pani ginekolog z prośbą o zwolnienie (21 maja kończy mi się urlop uzupełniający i żeby wrócić dopiero we wrześniu do szkoły potrzebuję na miesiąc L4) i pani dr powiedziała, że "przez jakieś dwa tygodnie będzie mnie trochę w brzuchu wiercić". Wcześniej pytałam lekarkę Tymka o to samo i powiedziała, że też może mi dać na góra 2 tyg. Myślę, że uda sie uzbierać 30 dni. :-):-):-)
.
Do wieczora powtarzała cały czas, babcie poinformowane i zadowolone, próbowaliśmy ją uczyć mama i tata ale nic sobie z tego nie robiła.
Iwcia przyjdzie czas moja też mama nie powie
Dziewczyny niestety nie dam rady nadrobić co naskrobałyście. Muszę jeszcze poprasowac i ogarnąć chatę. Mojego męża jeszcze nie ma i oczywiście jak zwykle wszystko na mojej głowie. Jestem wściekła jak bąk.
Chciałam tylko życzyć Wam udanego weekendu:-)
Ja uciekam na 4 dni.
Buźki
Bira udanej majówki
A my po imprezce było fajnie jutro pogoda pewnie rewelacyjna nie będzie więc pewnie do prababci skoczymy a w piątek na działkę do rodziców
Miłego majówkowania dziewczyny