reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

a my po jednym spacerku i zaraz mykamy na drugi;-)

proszę to stronki:-)

nie wiem czy to zgodne z regulaminem:-) hihi jak cos to Misia usuń post:-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Sabinko super a to teraz zasypiemy Ciebie pytaniami hihi:-D

Sabinko dziekuje
troche mnie uspokoilas,bo naprawde mnie zastanawia czemu jak Hania z pleckow na brzuszek chce sie przewrocic to w pozycji bocznej poprostu sie zatrzymuje? moze za duzy brzuch ma :-D
ale 6 miesiecy nie mamy to pewnie opanuje w tym okresie ;-)

za to Hania tez wklada sobie stopki do buzi :tak::-) bardzo to lubi,moze od okolo miesiaca to robi?

hihiii ja tez pamietam jaka dumna bylam jak Milenka robila cos szybciej niz jak w tabeli bylo :ninja2::ninja2:

Beata,Sabina dziekuje :***

Liluś a moja spoko umie ale taki leń śmierdzący albo za duży brzuch ma bo robi to rzadko i wtedy kiedy nie patrzę i wiem że Michał też jej pomaga co za kobieta

nawiazujac do poscieli...
my z Karolem spimy kazdy pod swoja koldra
jemu to przeszkadza i chce teraz kupic taka duza 200*220cm bysmy spali pod jedną..

a mi jest super wygodnie jak mam koldre tylko dla siebie :-p:rofl2:

jak wy spicie?? w sumie my tak spimy,niby razem ale osobno :sorry2:
kazdy wskakuje pod swoja kolderke i dobranoc :sorry2:

Zawsze z osobnymi kołderkami ja tak lubię ale mogłobybyć sympatycznie pod jedną;-)

Beata jak tam Michaś?

Aluśka trochę zła jestem bo najpierw próżniowo wyciągała ale nie bardzo poszło bo to ma średnicę około 1,5 mm a potem igłą i ciut wyszło w poniedziałek dalej walczymy mam nadzieję że to napewno nie był pieprzyk:-(

ja tez siedze w domu
taki mam bol podbrzusza ze spacery to ostatnia rzecz na jaka mam ochote:baffled:
caly dzien mam okna pootwierane....chociaz tyle :sorry2:
mezul;a musze zmobilizowac do wyjscia z malymi

Liluś a dlaczego nie weżmiesz no-spy albo scopolanu?Ja całą ciążę tą i michałową byłam i na jednym a potem na drugim
beata a jak tam Olenka powtorzyla tatata czy to byl jednorazowy incydent? ;)))

Wisienka cały czas tylko tatatatatat:-Da mama ni w ząb:-D

no i jeszcze jedna dobra wiadomość: dostaniemy kredyt na mieszkanko, bank dziś dzwonił, że przyznali!!!:rofl2: więc od lipca we własnym m
nie mogę się doczekać:happy:
Agus gratulacje:tak:

Witam wieczorkiem

Wróciliśmy do domku a na basenie nie byliśmy bo ... Wrocław tak masakrycznie dziś zakorkowany że nie zdążylibyśmy dojechać na czas a co gorsza nawet na kolejne zajęcia wiec w piątek za tydzien sobie odrobimy. Byliśmy na dobrym jedzonku na zakupach. Teraz Kacper je sinlacka a potem lulu :tak:

aaa i zapomniałam napisać że dostałam dziś piękny bukiet od M z okazji urodzinek:tak::tak::rofl2:

Wszystkiego najlepszego Pusiu

Hej.

Beata może i idą zęby, ale zanim do nas dojdą, to pewnie jeszcze dużo czasu minie. Ale rzeczywiście dziąsełka ma napuchnięte.

Pochwalę się sprawą jaka mnie bardzo długo męczyła a dziś udało mi się odrobinę popchnąć ją do przodu. W końcu zadzwoniłam do mojej pani ginekolog z prośbą o zwolnienie (21 maja kończy mi się urlop uzupełniający i żeby wrócić dopiero we wrześniu do szkoły potrzebuję na miesiąc L4) i pani dr powiedziała, że "przez jakieś dwa tygodnie będzie mnie trochę w brzuchu wiercić". Wcześniej pytałam lekarkę Tymka o to samo i powiedziała, że też może mi dać na góra 2 tyg. Myślę, że uda sie uzbierać 30 dni. :-):-):-)

.
Jolie u nas też dalekoooooo a ze zwolnieniem to jasne że kombinuj a co tam:tak:

Do wieczora powtarzała cały czas, babcie poinformowane i zadowolone, próbowaliśmy ją uczyć mama i tata ale nic sobie z tego nie robiła.:-D

Iwcia przyjdzie czas moja też mama nie powie

Dziewczyny niestety nie dam rady nadrobić co naskrobałyście. Muszę jeszcze poprasowac i ogarnąć chatę. Mojego męża jeszcze nie ma i oczywiście jak zwykle wszystko na mojej głowie. Jestem wściekła jak bąk.
Chciałam tylko życzyć Wam udanego weekendu:-)
Ja uciekam na 4 dni.
Buźki

Bira udanej majówki

A my po imprezce było fajnie jutro pogoda pewnie rewelacyjna nie będzie więc pewnie do prababci skoczymy a w piątek na działkę do rodziców

Miłego majówkowania dziewczyny:tak:

reklama
iwcia wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie nawidze historii :wściekła/y: a co to wok? cos jak wos?

anulka no lepiej uwazaj na maluszka

sabina posciel sliczna,ale nie te wymiary, jak bedziesz miala recznik z tazoo to chetnie kupie !!!!!!!

jolie no ladnie kabinujesz :-D:-D

bira udanego wypoczynku z mezem

annineczka jak tam dieta? smaczna?

cos mialam jeszcze napisac i zapomnialam :dry:

Pusia Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin.

Na urodziny najlepsze zyczenia:
po 1- zdrowia dobrego,
po 2 -życia pięknego,
po 3 - smutków niewielu,

po 4 - dojścia do celu,

po 5 - przyjaciół licznych,
po 6 - samych dni ślicznych,
po 7 - uśmiechu na twarzy,

po 8 - dalekich wojaży,

po 9 - błogiego snu,

po 10 - lat życia STU.

Wszystkiego najlepszego Pusiu

Dziękuję Kobitki :tak::tak::-)

Beata bo ja taka ze od tabletek w ciazy stronie
ale mzoe masz racje..mam no spe po Mili,sprawdze jutro waznosc i wezme
zobacze czy pomoze
bo mnie brzuch nie boli,nie mam skurczy,ale podbrzusze i boki podbrzusza mi napitalaja ze mam dosc :baffled:

Pusia STO LAT KOBITO!!!!!!!!!

Dietke zaczynam 2 maja,a zobacze ją 1 maja.
Dlatego,że dietetyk mi ją przygotowuje ;-)

Pusiu Sto latek kochana

Beata bo ja taka ze od tabletek w ciazy stronie
ale mzoe masz racje..mam no spe po Mili,sprawdze jutro waznosc i wezme
zobacze czy pomoze
bo mnie brzuch nie boli,nie mam skurczy,ale podbrzusze i boki podbrzusza mi napitalaja ze mam dosc :baffled:

Pusia STO LAT KOBITO!!!!!!!!!

Dziękuję :-):-).

Kurcze chyba trzeba iść spać. Mój M leży na kanapie i przysypia a ja skończyłam oglądać film na polsacie.

Dzien dobry kobitki:-D

Ale kszkarbek moj byl dzisiaj niespokojny podczas nocki a nad ranem przed 5 rozplakal mi sie ale sadze ze to przez nosek bo miala troche zasmiecony i przeszkadzalo mu w oddychaniu.Jak tylko oczyscilam to przytulil sie do mnie i przysnal jeszcze troche:tak:
Ciekawe jaka bedzie pogoda jak na razie u mnie jest pochmurno a mamy dzisiaj w planach grilla;-)
Dobra zmykam robic sniadanko no i KAWCIE moj afrodyzjak hehehehe

PUSIU KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SAMYCH NAJLEPSZYCH DNI

reklama
Dzień dobry, za nami kolejna ciężka nocka, już tracę wiarę, że to się kiedyś zmieni.
iwcia wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie nawidze historii :wściekła/y: a co to wok? cos jak wos?
:dry:
Wok to wiedza o kulturze

Udanej majówki życzę, u nas na razie słoneczko, więc pewnie cały dzien spacerki, a że mąż dziś w domu to go wyślę z córusią, albo razem sobie pójdziemy.

Do góry