reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

siema laski :-D

mam delemat.... jade do rodzicow jutro na caly dzien na dzialke -grilujemy. Jak mam ubrac mojego Bąbla?

Larvunia ja bym ubrała jak na spacer, tzn. by z długim rękawem na to koszulka (lub body z krótkim na to bluzeczka z długim) jeśłi ciepło to na wirzch bluza z kapturem, jak chłodniej to kurteczka polarkowa z podszewką, na dół rajtuzki (u nas nie da rady założyć skarpet, bo to jest kwestia kilku minut, jak skarpety spadają z nóg) i spodenki + polarkowe butki. W zależności od pogody ciepły lub cienki kocyk pod ręką do przykrycia (jak jest bardzo ciepło, to nie przykrywam Tymka). A jak jedziemy gdzieś na cały dzień (najczęściej do Wałbrzycha do moich rodziców) to zawsze mam przy sobie cały komplet na zmianę, w razie jakiejś awarii (w sensie kupy, która rozmazuje się po całych plecach). Komplet czyli bodziak, koszulka, rajtuzy i spodenki.
Ufff... mam nadzieję, że pomogłam.
Udanego grillowania.

reklama
Widzę że pracujemy w tym samym zawodzie, ja też załatwiam tak żeby wrócić dopiero we wrześniu.

Iwcia a czego uczysz? Ja wychowania fizycznego w szkole podstawowej. A co udało Ci sie wykombinować? Ja z dyrekcją mam już załatwione, tylko formalnie trzeba cos mieć.
No i gratulacje z okazji "ba ba". Tymek jak jest rozżalony, a jeszcze nie płacze to woła coś pomiędzy mom a mam.

Dobry wieczor:tak::tak:

u nas dzionek minal expresem... rano porzadki, potem zakupy, a przed chwila pichcialam w kuchni mloda kapustke... Oskarek juz wykapany, spatunia, a my mamy teraz wieczor przed tv:-D:-D

Anulka masz fajnego męża... czytałam wcześniej, że obiadki gotuje, śpiworek szyje, sprząta. a mój... tylko leży i tv ogląda. masakra, jak miałby mi pomóc w sprzątaniu-niedoczekanie. jest problem nawet czasem żeby się Matim zajął. no ale cóż faceci są różni...

Mezus kochany jest, nie moge narzekac... dzis razem caly domek posprzatalismy, a potem na zakupy smignelismy;-);-)

mam dzis dobry humrek bo z samego rana Karol przyslal mi smska ze.........MAMY POZWOLENIE NA POBYT NA 5 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tralalalaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D

teraz tylko czekam na nr personalny i zyc nie umierac :-D:-) tralalaaaaa :-D

zaznacze ze nie wszytkim daja drugie pozwolenie na 5 lat wiec czujemy sie super :-) na 5 lat spokoj z papierkami!!! uffffffffffffff :-)

Lilus, super!!!! Gratuluje:tak::tak::tak:

Dziewczynki pamietacie mnie jeszcze!????
Zbieram sie zeby do was napisac ale niestety u mnie masa problemow!
Najpierw problemy w rodzinie (siostra rozstaje sie z mezem) a powody sa tak durne, ze jakos nie moge sie z tympogodzic!
Allanek ma zapalenie ucha srodkowego i dobrze ze juz wiem co mu jest bo dziwne bylo to ze dostal goraczke i nie schodzila prawie wcale!
A dzis to juz kompletnie chce mi sie wyc, bo Colinek spadl mi z sofy na twarde plytki! Jeste tak ruchliwy, ze nie zdazylam goutrzymac! On sie nie przewraca tylko doslownie turla!
Mam takiego dola i jestem wykonczona psychicznie i fizycznie!

Mam nadzieje, ze u was nie ma i nie bedzie takich wypadkow!
buziale dla waszych skarbow i pozdrowionka dla was!!!

Ojoj, trzymajcie sie cieplutko i duzo zdrowka zycze, zagladaj do nas czesciej:tak::tak::tak::tak:
No i wspolczuje tego upadku, mam nadzije, ze na strachu sie skonczy... Buziaki

Dziewczyny uwazajcie na swoje pociechy, zwlaszcza te ktore juz sie przekrecaja na prawo i lewo !!!!!!!!!!!!
wstyd sie przyznac, ale moze dzieki mojej glupocie ktoras tego uniknie, wiec rano zostawilam malego na srodku lozka (mam takie wielkie loze) wiec myslalam ze jest bezpieczny a ja bylam w tym samym pokoju tylko odwrocilam sie tylem do niego i zaczelam brwi skubac..........nie minely 2 minuty a ja slysze huk i maly widze ze lezy a wlasciwie siedzi na podlodze :szok::szok::szok::szok:
szczescie w nieszczesciu ze upadl tak jakby po pozycji siedzacej, a nie glowka w dol, bo jakby mu sie cos stalo to bym sobie do konca zycia nie wybacztla :zawstydzona/y: :-(
na szczescie nic mu sie nie stalo, nawet nie plakal ale teraz wiem ze naprawdew musze uwazac na niego.

Wisienka... ja mojego Skwareczka tez czesto zostawiam na naszym lozku... brr, musze uwazac:-(

tez uwielbiam rozmowy w toku
strasznie tesknilam za nimi jak nie mialam przez pol roku satki
choc nie wszystkie tematy ogladam...dzisiaj np.tylko wlacze i zobacze
nie zawsze ci slawni ludzie maja cos ciekawego do powiedzenia

nie wiem czy ogladasz na wspolnej? tam jest serialowy Andrzej...no i byl u Drzyzgi i opowiadal o zonie,jak to starali sie o dziecko,jak poronila,jak cierpial...potem ze znowu zaszli (zona rodzi jakos w czerwcu)
a na Pudelku tego samego dnia co emitowali ten program z nim,afera ze zostal przylapany w luksusowym burdelu w warszawie :angry::wściekła/y:
zona w ciazy a ten burdel odwiedza....a w programie takie rzeczy opowiadal....szkoda gadac :crazy:

ogladam na wspolnej... (he, he wlasnie teraz - ale jest reklama)
...szok, ja go ogladalam jeszcze w tancu z gwiazdami:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sabinko, piekan posciel:tak::tak::tak: a ta tabelka z umiejetnosciami maluszkow, to takie kolo? Bo ja mam cos takiego ze szpitalka:tak::tak:

Women, ogladalam 39 i pol i tez sie ubawilam po pachy:-D:-D

dobra zmykam, bo moj serial leci:-D:-D

Mój Synek chyba nie ma zamiaru usnąć :crazy:. Leży w łóżeczku ale ... zamiast spać to wierci sie z brzuszka na plecki , nogi zadziera do góry normalnie masakra ... bawi sie w najlepsze !!!

Czesc dziewczyny wieczorowoa pora:-D

Dopiero wrocilam z zakupow kolejki jak diabli -dwie godziny chodzilismy po sklepie amaly zasnal mi na rekach i tak musialam gonosic myslialam ze rece mi odpadna heheheh:-D

Potem postaram sie zerkanc przyszykuje sie na jutro chcemy jechac na grilla i musze rozpakowac zakupy.

Iwcia a czego uczysz? Ja wychowania fizycznego w szkole podstawowej. A co udało Ci sie wykombinować? Ja z dyrekcją mam już załatwione, tylko formalnie trzeba cos mieć.
No i gratulacje z okazji "ba ba". Tymek jak jest rozżalony, a jeszcze nie płacze to woła coś pomiędzy mom a mam.

Ja uczę historii i wok w szkole średniej, mnie wysyła dyrektor bo ma do końca czerwca już kogoś na moje miejsce przyjętego i wiesz sama jak to jest w szkole.Myślę że uda mi się dostać L4 na kręgosłup, zdrowy nigdy nie był a teraz po ciąży i noszeniu Madzi na rączkach to już mi naprawdę dokucza. Muszę jakoś do czerwca załatwić bo mi urlop uzupełnijący kończy się 6 maja.

Dziewczyny niestety nie dam rady nadrobić co naskrobałyście. Muszę jeszcze poprasowac i ogarnąć chatę. Mojego męża jeszcze nie ma i oczywiście jak zwykle wszystko na mojej głowie. Jestem wściekła jak bąk.
Chciałam tylko życzyć Wam udanego weekendu:-)
Ja uciekam na 4 dni.
Buźki

Jolie helloł kochana :-);-)
Jak tam piękny Tymonek ? :tak:;-)
Uważaj na te karmienie na leżąco :sorry2: Żeby się nie zachłysnął ;-)
A co do ćwiczeń...wiesz,ja tylko zarzuciłam linka,nie mówiłam nic,że będe ćwiczyć :sorry2::-D:-D
Ale wezmę się,wezmę.Nie dziś bo już się wykąpałam :rofl2:

Sabinko pościel śliczna :-) A wysyłacie zagrabanice ?
I czy macie poszewki na takie podłużne poduszki? Bo my nie mamy kwadratów tylko prostokąty :tak::tak:

Aha i śpimy pod jedną 200x220 :tak:
U nas to się zwie King size :-D

Agu$ gratuluje kredyciku.Macie jakieś mieszkanko na oku?
Jest w necie? Jak tak to daj pooglądać :tak:
Mój młody właśnie sie obraca tylko z plecków na brzuszek.Do buzi jeszcze nie trafia stopami.Ale nagminnie ściąga sobie skarpetki.
I cwaniaczek wycził jak wyrzucic zabawke z łóżeczka :-D
Pusia szkoda,że nie zdążyliście na basen.Następnym razem wyjedzcie wcześniej ;-)

Moja młodzieży już śpi :-D

jolie dziekuje kochana! pomoglas bardzo :tak: wieeeeeelki buziak :*

kochane milego dluuuugiego weekendu zycze Wam, Waszym Bobaskom i rodzince :-)

reklama
Pusia Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin.

Na urodziny najlepsze zyczenia:
po 1- zdrowia dobrego,
po 2 -życia pięknego,
po 3 - smutków niewielu,

po 4 - dojścia do celu,

po 5 - przyjaciół licznych,
po 6 - samych dni ślicznych,
po 7 - uśmiechu na twarzy,

po 8 - dalekich wojaży,

po 9 - błogiego snu,

po 10 - lat życia STU.

Do góry