reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień doberek

U nas pochmurno ale nie pada posprzątane mam,obiadek dostałam ale mam górę prasowania znowu muszę się z tym uporać.Dzisiaj o dziwo do 7,15 spaliśmy:szok:

Beata bo ja taka ze od tabletek w ciazy stronie
ale mzoe masz racje..mam no spe po Mili,sprawdze jutro waznosc i wezme
zobacze czy pomoze
bo mnie brzuch nie boli,nie mam skurczy,ale podbrzusze i boki podbrzusza mi napitalaja ze mam dosc :baffled:

Spróbuj Lilka bo to zawsze jakaś ulga no i żebyś skurczy nie miała

reklama
Witam

Jeszcze raz dziękuję za życzenia:tak::tak:.

Noc niestety nie była fajna achhh - odespałam rana. M wziął Kacperka do drugiego pokoju a ja sobie jeszcze pospałam troszkę.

Co do majówki to taka szaro u nas trochę :-(. Na szczęście nie pada . Mieliśmy w planach pojechać na :

majowka_p.jpg

rodzicielstwo1.jpg

Wszystko to w jednym miejscu sie dzieje i blisko nas więc chyba pojedziemy a w razie deszczu szybko do samochodu i do domciu :tak:

DZIEN DOBRY!!
wybaczcie ze nie popisze do wszystkich, ale wczoraj szybko odpadlam a dzisiaj tyyyyyyyyyyleeeee nadrabiania....
dopoki pamietam...

lilka-gratuluje pobytu na 5 lat!!! wreszcie masz na jakis czas z glowy!!

krecik-witaj ponownie...zagladaj czesciej i wygadaj sie u nas, zawsze to troche lzej...

wisienka i inne mamy ktore mialy przeboje z pociechami(ze spadly z lozka)-wspolczujey tez mamy duze loze wiec swobodnie moglby sie kulgac ale zawsze sie balam go klasc samego a po przeczytasniu waszych postow to juz napewno tego nie zrobie-aaaa i tatus tez dostal przykaz, ze nie mozna Mattiego klasc samego na wyrko:tak:

co do spania pod koldra to my spimy pod jedna jak anineczka mamy king size i ja sie jeszcze nia owijam:-D

agu$-gratuluje kredytu!!!!

anineczka-jak placilas za ta diete karta debetowa??
no i tam trzeba wszystko w ankiecie opisac zanim ci diete przydziela nie?
to musze teraz im powiedziec co chce zrzucic np:brzuch itd??

pusia-spoznione zyczonka urodzinowe:

Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia.

pusia-kolejna nocka.... u mnie podobnie mysle, ze to przez zmiane mleka ale przetrzymam jeszcze go z kilka dni-pamietam, ze jak mu wprowadzilam calkowicie mleko to bylo podobnie...

fajne atrakcje sa u was w miescie...

DZIEN DOBRY!!
wybaczcie ze nie popisze do wszystkich, ale wczoraj szybko odpadlam a dzisiaj tyyyyyyyyyyleeeee nadrabiania....
dopoki pamietam...

lilka-gratuluje pobytu na 5 lat!!! wreszcie masz na jakis czas z glowy!!

krecik-witaj ponownie...zagladaj czesciej i wygadaj sie u nas, zawsze to troche lzej...

wisienka i inne mamy ktore mialy przeboje z pociechami(ze spadly z lozka)-wspolczujey tez mamy duze loze wiec swobodnie moglby sie kulgac ale zawsze sie balam go klasc samego a po przeczytasniu waszych postow to juz napewno tego nie zrobie-aaaa i tatus tez dostal przykaz, ze nie mozna Mattiego klasc samego na wyrko:tak:

co do spania pod koldra to my spimy pod jedna jak anineczka mamy king size i ja sie jeszcze nia owijam:-D

agu$-gratuluje kredytu!!!!

pusia-spoznione zyczonka urodzinowe:

Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia.

pusia-kolejna nocka.... u mnie podobnie mysle, ze to przez zmiane mleka ale przetrzymam jeszcze go z kilka dni-pamietam, ze jak mu wprowadzilam calkowicie mleko to bylo podobnie...

fajne atrakcje sa u was w miescie...

oby te nasze nocki w końcu sie polepszyły :tak::tak:.
Co do atrakcji to są tylko cholerka pogoda nie sprzyja za bardzo :-(

Płaciłam kartą kredytową.
Tak,musisz wysztko wypełnić.Ile masz wzrostu,cm w biodrach i tali,czy na coś chorujesz itp. Ale o tym co chce zrzucić się mnie nie pytali.No chyba,że ty wziełaś diete+ćwiczenia ;-)
Za 20 minut dowiem się jakie mam menu :-)

Płaciłam kartą kredytową.
Tak,musisz wysztko wypełnić.Ile masz wzrostu,cm w biodrach i tali,czy na coś chorujesz itp. Ale o tym co chce zrzucić się mnie nie pytali.No chyba,że ty wziełaś diete+ćwiczenia ;-)
Za 20 minut dowiem się jakie mam menu :-)

mozesz mi jeszcze raz kliknac link do tej dietki, bo ja go gdzies posialam....:dry:

reklama
dzien dobry

widze ze sie nie rozpisalyscie za bardzo.
u mnie swietna pogoda jak narazie, wzielam szybki prysznic i jak tylko glowa mi przeschnie mykam na spacerek :-):-)

pusia jak masz zamiar jechac to radze ci sie jak najszybciej wybrac bo potem a wlasciwie juz mozesz miec problem z zaparkowaniem., kiedys tam bylam na dzien dziecka to to co sie dzialo na parkingu to slowo masakra to za malo powiedziane.

Wok to wiedza o kulturze
.

iwcia :szok: to chyba jeszcze nudniejsze niz historia :-D:-D
mam nadzieje ze cie nie urazilam moimi wywodami, ale jak sobie przypomne moje lekcje histori to ciarki przechodza, najnudniejszy przedmiot a najbardziej sie go balam, zawsze sie zrywalam z lekcji :zawstydzona/y::-p:-)

chyba ide sobie kawcie strzelic bo cos na ziewanie mi sie zbiera - kumpela z Londynu o 8:30 do mnie zadzwonila aby sie wyzalic :sorry2::angry:
a o 3 dopiero polozylam sie spac :-):-) i to nie przez malego - on spal smacznie,

asix, pusia wspolczuje nieprzespanych nocek

sabina a ty gdzie?? :rofl2:

Do góry