reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Women no to super że jest ok
Sabinko ja kocham góry ale z dzieciakami jeszcze nie odważę się jak Kapik?
Wisienka tak z rana już figlujesz?:-D:-D:-D
Misia no to super z tą Karwią fajnie tam jest i śliczne podpisy a Wiktor jest wykapana mama
Elbra pisz pisz dziewczyno co już będziesz miała spokój
Pusia no przykro mi z tymi nockami może następne będą lepsze

Dzięki za odpowiedzi w sprawie majreczek kupuję stringi ale będą jaja ja mnie mąż zobaczy:-D

Lecę poprasować

reklama
witam!

my już po spacerku, ale jest tak ładnie,że po południu zmykamy na kolejny. żal w taką pogodę w domu siedzieć.
beatko niestety muszę się też zabrać za prasowanie ale mi sie nie chce:no:. no ale nikt za mnie tego nie zrobi.

pozdrowionka dla wszystkich
wracamy wieczorkiem

ja juz po spacerku i wazeniu, Davidka waga wynosi 7,44
a na 15,20 ide do lekarza wiec zalicze kolejny spacer.

Od dzis w sumie od wczoraj to Davidek przeszedl na kolejny rozmiar ubranek 6-9 bo stopki za male, ale tylko spioszki i body, reszta ubranek jeszcze jest oki.

no to ladnie davidek wazy-macius juz od 3 tygodni nosi wszyskie ciuszki 6-9 no i jak zwykle malych musze sie pozbyc:tak:

no a ja juz po wazeniu-maciusz wazy 8,80kg i wszystko jest w normie :tak:
bylam od razu u lekarza, bo nieoplacalo mi sie wracac do domu no i czlapac tam jeszcze raz no i bylam tak szczesliwa, ze mam polke -no i sie dlugo nie cieszylam:no:
niedosc ze 40 minut pozniej mnie przyjela to wchodze do gabinetu i mowie do niej po angielsku, czy mowi po polsku bo dla mnie byloby lepiej i bardziej komfortowo jakbym jej wyjasnila o co mnie martwi u malego a pani doktor po angielsku mi odpowiada: mowie po polsku, a czy ty mowisz po angielsku? ja odpowiadam jej ze tak! no to nie ma problemu i..... cala wizyte rozmawialysmy po angielsku:wściekła/y::szok: w sumie to nie wiem czemu jestem wkurzona bo pewnie to samo uslyszalabym w jezyku polski, no ale wiecie myslalam ze to polka no i jakos inaczej do mnie podejdzie, takiego lekarza to ja moge miec wszedzie:angry:
i jeszcze stwierdzila, ze jak podawalam cos innego niz mleko powyzej 4-go miesiaca to zrobilam blad bo to duzo za wczesnie-teraz plan zywienia malucha obejmuje wprowadzanie posilkow od 6-go miesiaca-ahhhhhhhh co za baba szkoda gadac!!

a teraz tez mnie czeka kolejny spacer no bo jeszcze zakupow nie zrobilam, a nie chce mi sie zbytnio bo pogoda pod psem:dry:

women-fajnie ze u dorianka wszystko dobrze z bioderkami no i tez musze malego w takim razie klas na brzuch bo mi takie akrobacje robi

anulka-jak dasz rade to pochwal sie fotami malego

wlasnie pomalowalam sobie pazokcie u nog i od razu czuje sie jak kobieta a nie malka polka pracujaca na roli
w polsce zrobie sobie salon pieknosci ... pojde do fryzjera, kosmetyczki itp
ale bedzie fajnie

asix a to dziwne ze polka nie chciala gadac po polsku, zazwyczaj polacy sie ciesza jak poznaja swojego.:sorry2:
a Macius juz ci ladnie wazy - ponad pol kg ciezszy od Davidka.
a co robisz z malymi ciuchami?

mirka wiem co czujesz bo ja jak bylam w polsce to tez bylam u fryzjera, pierwszy raz w zyciu zrobilam sobie balejaz :-) w koncu mnie stac :-)

Czesc dziewczyny

My jestesmy po spacerku bylismy dosc dlugo ale ja kupilam sobie spodnie ( w koncu) i butki dwie pary
Potem mykam jeszcze raz na spacer i jedziemy na zakupy musze pokupowac wszystko na chrzciny:tak:
U mnie jest cudnie na dworzu
Buziaki

asix a to dziwne ze polka nie chciala gadac po polsku, zazwyczaj polacy sie ciesza jak poznaja swojego.:sorry2:
a Macius juz ci ladnie wazy - ponad pol kg ciezszy od Davidka.
a co robisz z malymi ciuchami?

ona jakas starsza babka-nie wiem zreszta o co jej chodzilo! za to osluchala maciusia i powiedziala, ze wszystko o.k

apropos ciuszkow to mam kolezanke ktorej szkrab ma teraz 2 miesiace no i oddaje jej wszystkie ciuszki no ale teraz zaczynam chomikowac bo moja kuzynka jest w ciazy a ja nie stac na kupno ciuszkow, wogole jest taka sama sobie pozostawiona z ta ciaza:-( no i w polowie maja robie wysylke ciuszkow-moze jej jeszcze cos dokupie, bedzie sie dziewczyna cieszyla:tak:

a apropos kobiecosci-to marzy mi sie fryzjer a najlepiej jakis stylista, zeby mi cis z tych wlosow wykombinowal:sorry2:

asix no to zbieraj, zbieraj ciuszki. kuzynka na pewno sie ucieszy, ja zbieram dla siostry, tyle ze ona jeszcze nie jest w ciazy :sorry2: probuja i probuja i nic, nie to co ja w 1 cyklu po odstawieniu tabletek :-):-):-) ze nawet nie mialam czasu sie rozmyslec...
a propo fryza to ja bylam wlasnie u stylisty, niby renomowany salon itd, kupe kasy zaplacilam a scial mnie tak samo jak ja sie zwykle scinam a balejaz mi jakis na folie robil i po paru myciach prawie farba zeszla. nikt tu w angli nie zauwazyl ze bylam u fryzjera :-:)-:)no:

nic ja spadam sie szykowac do doktorka

asix no to zbieraj, zbieraj ciuszki. kuzynka na pewno sie ucieszy, ja zbieram dla siostry, tyle ze ona jeszcze nie jest w ciazy :sorry2: probuja i probuja i nic, nie to co ja w 1 cyklu po odstawieniu tabletek :-):-):-) ze nawet nie mialam czasu sie rozmyslec...
a propo fryza to ja bylam wlasnie u stylisty, niby renomowany salon itd, kupe kasy zaplacilam a scial mnie tak samo jak ja sie zwykle scinam a balejaz mi jakis na folie robil i po paru myciach prawie farba zeszla. nikt tu w angli nie zauwazyl ze bylam u fryzjera :-:)-:)no:

nic ja spadam sie szykowac do doktorka

no widzisz czasami tak bywa z ta ciaza, my sie tez dlugo staralismy-juz chcialam mojego M na badania wysylac, bo u mnie wszystko bylo o.k no ale wreszcie sie udalo wiec w sumie to zalezy od wielu czynnikow-u mnie byl poprostu stres i zbyt szybkie tempo zycia-lekarz u ktorego bylam, zeby sprawdzic czy wszystko o.k powiedzial, ze jak nie zwolnie tempa i sie nie wyluzuje to w zyciu malenstwa nie bede miala-no i pomoglo:tak:

a ty biedactwo-ale na fryzjera trafilas-ja wlasnie rozpytuje znajomych w moim miescie o dobrego styliste, zobaczymy co uda mi sie zalatwic ;)
dobra u mnie sie przejasnilo i spadam na zakupy..
wisienka daj znac jak wrocisz od doktorka:-)

reklama
no wiec juz jestem po lekarzu,
doktorek stwierdzil ze to egzema :dry:

przepisal mi jakis plyn do kapieli i smarowania 2 razy dziennie. mam nadzieje ze pomoze.

a najlepsze jest to ze odrazu sie zapytalam o mnie, powiedzialam ze gardlo mnie boli z jednej strony a 2 dni temu mialam goraczke to popatrzyl i stwierdzil ze nie ma zakazenia i kazal plukac w wodzie z sola i brac paracetamol :))))

Do góry