mi też coś nie chce wejśćWomen nie wiem czemu ale za kazdym razem jak weszlam na ta strone to mi wieszalo sie.......u Ciebie tez jest ten problem?????
reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
wpdałam zameldowac że zyje:-)
bylisy u mojej mamy cały dzionek... poetm zakupy solarium:-) no i teraz odpoczywam i ostatni odcinek DEXTERA oglądam:-)
buziak...
poczytam co u was jutro...
bo dzis już nie mam sił...
zobaczyłam tylko wagi waszych maluchów! Kapik ok. 7200 teraz:-) ihihih chudzinka;-)
bylisy u mojej mamy cały dzionek... poetm zakupy solarium:-) no i teraz odpoczywam i ostatni odcinek DEXTERA oglądam:-)
buziak...
poczytam co u was jutro...
bo dzis już nie mam sił...
zobaczyłam tylko wagi waszych maluchów! Kapik ok. 7200 teraz:-) ihihih chudzinka;-)
agu$ a Mateuszek sam zaczal tak wczesnie siadac??nasz mala rwie si edo siadania ale narazie unosi tylko glowe jak lezy i sie siluje, rehabilitanci kazali jej nie sadzac jeszcze, ma sama do tego dojsc.
sam to oczywiście nie usiądzie. ale nasza rehabilitantka powiedziała, że możemy go tak na kilka minut czasem posadzić. wszystko po to, żeby ćwiczył ten podpór rączkami z przodu, bo z tym ma problem. no i na siedząco mu to nawet wychodzi a na brzuszku nic a nic
sam to oczywiście nie usiądzie. ale nasza rehabilitantka powiedziała, że możemy go tak na kilka minut czasem posadzić. wszystko po to, żeby ćwiczył ten podpór rączkami z przodu, bo z tym ma problem. no i na siedząco mu to nawet wychodzi a na brzuszku nic a nic
oj znam to , my tez mamy problem z tym podporem,
zmykam spac, do juterka mamuski:-)
anineczka
królowa mrówek :P
Hello
Caly dzien z netem problem
A u nas chyba choroba sie zbliza i to wielkimi krokami.Maz juz chory i Antka bierze.Ja sie wlasnie kuruje herbatka z wkladka
A i Matt cos kicha
Sabinko zeza mozna dostac od ofert wakacyjnych.Miec tylko kase trzeba
Ale chcemy cos na wlasna reke wynajac.Wtedy najtaniej.
Szukam szukam,jak cos to dam znac.A ty tez bys chciala mobile home ?
Wisienko no wlasnie to lotnisko najblizej.Do nastepnego mamy 3 godzinki jazdy,a do tego tylko 30minut.
U nas w irlandii nie lata Easy jet
A najtanszy to ryanair.Wlasnie wczoraj weszlam na strone,ktora wyszukuje najtanszych lotow
Ale bede kombinowac,jakos nie moge przezyc faktu,ze bede bez wakacji w tym roku.Od 1 klasy szkoly podstawowej jezdzialam na kolonie,obozy i wypady.I jakos nie wyobrazam sobie urlopu bez wakacji
Sabinko moj maz KOCHA gory.A ja morze
Zszedl na nogach pol bieszczad,byl harcerze i wogole z niego taki romantyczy podroznik
A ja gor jakos nie ten tego.W bieszczadach nigdy nie bylam,ale Karpacz,Szklarka Poreba sa blisko mojego miejsca zamieszkania i tam spedzialam wiele fajnych chwil.
A ostatnia gora na jaka weszlam to Stog Izerski kolo Szklarskiej Poreby :-)
Asix Macius faktycznie ma ladna wage.A lekarka jakas dziwna
Wazne ze chlopak zdrowy
Ja tez wazylam Matta z jakies 2 miesiace temu
A ja nie mam co zrobic z ciuszkami
To znaczy zdecydowalam,ze obcym nie oddam.Taka jestem skapa
Ale komus bliskiemu chetnie.Tylko ze nikt w ciaze nie chce zajsc
Tzn.mam kolezanke w ciazy i z checia sie podziele ale nie wiemy jeszcze co u niej w brzuszku siedzi
Wisienka David jak na swoj wiek tez przyzwoicie wazy.Sluzy mu mleczko Twoje
Pusia ja chce zobaczyc ja swietnie sie bawicie w basenie.Jedna fotka please
Aniulka jak tam zdjecia?
Beatka jaki film ogladasz?
Agu$ ale Ci fajnie z tym wzrostem
A Macius taki sliczny w podpisie.Juz widac u niego meskie rysy twarzy
Kathe juz niedlugo Marysia,nasza dzielna dziwuszka bedzie siedziala
Mirka do mnie fryzjer juz powinien dawno zawitac
I jakie to zrzadzenie losu.Na sobote bede robila balejaz przyjaciolce a moje odrosty sa juz na polowe glowy
Wiesienko balejaz byl zrobiony sama farba dlatego sie zmyl ;-)
Mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam
Caly dzien z netem problem
A u nas chyba choroba sie zbliza i to wielkimi krokami.Maz juz chory i Antka bierze.Ja sie wlasnie kuruje herbatka z wkladka
A i Matt cos kicha
Sabinko zeza mozna dostac od ofert wakacyjnych.Miec tylko kase trzeba
Ale chcemy cos na wlasna reke wynajac.Wtedy najtaniej.
Szukam szukam,jak cos to dam znac.A ty tez bys chciala mobile home ?
Wisienko no wlasnie to lotnisko najblizej.Do nastepnego mamy 3 godzinki jazdy,a do tego tylko 30minut.
U nas w irlandii nie lata Easy jet
A najtanszy to ryanair.Wlasnie wczoraj weszlam na strone,ktora wyszukuje najtanszych lotow
Ale bede kombinowac,jakos nie moge przezyc faktu,ze bede bez wakacji w tym roku.Od 1 klasy szkoly podstawowej jezdzialam na kolonie,obozy i wypady.I jakos nie wyobrazam sobie urlopu bez wakacji
Sabinko moj maz KOCHA gory.A ja morze
Zszedl na nogach pol bieszczad,byl harcerze i wogole z niego taki romantyczy podroznik
A ja gor jakos nie ten tego.W bieszczadach nigdy nie bylam,ale Karpacz,Szklarka Poreba sa blisko mojego miejsca zamieszkania i tam spedzialam wiele fajnych chwil.
A ostatnia gora na jaka weszlam to Stog Izerski kolo Szklarskiej Poreby :-)
Asix Macius faktycznie ma ladna wage.A lekarka jakas dziwna
Wazne ze chlopak zdrowy
Ja tez wazylam Matta z jakies 2 miesiace temu
A ja nie mam co zrobic z ciuszkami
To znaczy zdecydowalam,ze obcym nie oddam.Taka jestem skapa
Ale komus bliskiemu chetnie.Tylko ze nikt w ciaze nie chce zajsc
Tzn.mam kolezanke w ciazy i z checia sie podziele ale nie wiemy jeszcze co u niej w brzuszku siedzi
Wisienka David jak na swoj wiek tez przyzwoicie wazy.Sluzy mu mleczko Twoje
Pusia ja chce zobaczyc ja swietnie sie bawicie w basenie.Jedna fotka please
Aniulka jak tam zdjecia?
Beatka jaki film ogladasz?
Agu$ ale Ci fajnie z tym wzrostem
A Macius taki sliczny w podpisie.Juz widac u niego meskie rysy twarzy
Kathe juz niedlugo Marysia,nasza dzielna dziwuszka bedzie siedziala
Mirka do mnie fryzjer juz powinien dawno zawitac
I jakie to zrzadzenie losu.Na sobote bede robila balejaz przyjaciolce a moje odrosty sa juz na polowe glowy
Wiesienko balejaz byl zrobiony sama farba dlatego sie zmyl ;-)
Mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam
E
ELBRA
Gość
Cześć laski!
ja tylko melduję że żyję.
Prace skończyłam teraz jeszcze "tylko" obrona w czerwcu i finito:-)
ja tylko melduję że żyję.
Prace skończyłam teraz jeszcze "tylko" obrona w czerwcu i finito:-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dobry wieczor
u nas dzien tez byl cudny, rano urzad paszportowy - fotograf itp... potem zakupy. Wrocilismy na moment do domu - nakarmic i przewinac Oskarka i znowu na powietrze i wrocilismy ze spacerku po 16tej (a wyszlismy k.11tej) i tak nam zlecialo
Co do fotek, to nie mam jak wkleic bo to nie dostalam na CD, tylko 4 fotki na papierze 2 szt poszly z wnioskiem paszportowym a 2 nam sie ostaly;-) Paszporty (moj i Oskarka) beda do 24 maja.
A wracjac do fotografa, to hmmm, taki z niego fotograf jak z koziej dupy traba... siedzi sobie facet przy biurze paszportowym, ma zwykly aparat, komputer, drukarke i pewnie umowe z biurem paszportowym-u niego tez mozna wplacic kase na paszport... i cyka fotki - 3 minuty i juz... kazal mi usiasc, Oskar na kolanach u mnie, mezus trzymal mi przed twarza jakias biala szmate coby nie bylo mnie widac na fotce i tyle... Oskar biedny mocno wystraszony, a pan zamiast jakos zajac dziecko by patrzylo w obiektyw, pomachac maskotka czy cos... to mowil "tu patrz..."
Women, super ze wszystko oki u Dorianka
Anineczko kurujecie sie i nie dajcie chorobie;-)
Elbra, odpocznij troszke - po napisaniu pracy Ci sie nalezy
Sabinko, ja mieszkam w gorach - pewnie dlatego nie wyobrazam sobie nie spedzic uroplu nad woda... kocham morze:-):-)
ps. zrobilam dzis sernik na zimno z brzoskwiniami i galaretka pomaranczowa:-):-)
u nas dzien tez byl cudny, rano urzad paszportowy - fotograf itp... potem zakupy. Wrocilismy na moment do domu - nakarmic i przewinac Oskarka i znowu na powietrze i wrocilismy ze spacerku po 16tej (a wyszlismy k.11tej) i tak nam zlecialo
Co do fotek, to nie mam jak wkleic bo to nie dostalam na CD, tylko 4 fotki na papierze 2 szt poszly z wnioskiem paszportowym a 2 nam sie ostaly;-) Paszporty (moj i Oskarka) beda do 24 maja.
A wracjac do fotografa, to hmmm, taki z niego fotograf jak z koziej dupy traba... siedzi sobie facet przy biurze paszportowym, ma zwykly aparat, komputer, drukarke i pewnie umowe z biurem paszportowym-u niego tez mozna wplacic kase na paszport... i cyka fotki - 3 minuty i juz... kazal mi usiasc, Oskar na kolanach u mnie, mezus trzymal mi przed twarza jakias biala szmate coby nie bylo mnie widac na fotce i tyle... Oskar biedny mocno wystraszony, a pan zamiast jakos zajac dziecko by patrzylo w obiektyw, pomachac maskotka czy cos... to mowil "tu patrz..."
Women, super ze wszystko oki u Dorianka
Anineczko kurujecie sie i nie dajcie chorobie;-)
Elbra, odpocznij troszke - po napisaniu pracy Ci sie nalezy
Sabinko, ja mieszkam w gorach - pewnie dlatego nie wyobrazam sobie nie spedzic uroplu nad woda... kocham morze:-):-)
ps. zrobilam dzis sernik na zimno z brzoskwiniami i galaretka pomaranczowa:-):-)
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Aniulko powiem Ci kochana,ze u nas takie zdjecia u takich pseudo fotografow to na porzadku dziennym.Tutaj nawet panie z apteki zrobia zdjecie do paszportu.Mowie serio
Antek jak byl maly poszlismy do takiego fotografa i pani nie umiala obsluzyc cyfrowki.Moj Maz za nia zrobil zdjecie
Nigdy w zyciu nie bylam tutaj u profesjonalisty
Ale Oskus napewno wyszedl bombowo.A nie masz skanera ?
Dziekuje za zyczenia zdrowka :-)
Elbra to teraz tylko trzymamy kcuki.Choc wiem,ze zdolna z Ciebie dziewczyna i dasz rade na pewno ;-);-);-)
Antek jak byl maly poszlismy do takiego fotografa i pani nie umiala obsluzyc cyfrowki.Moj Maz za nia zrobil zdjecie
Nigdy w zyciu nie bylam tutaj u profesjonalisty
Ale Oskus napewno wyszedl bombowo.A nie masz skanera ?
Dziekuje za zyczenia zdrowka :-)
Elbra to teraz tylko trzymamy kcuki.Choc wiem,ze zdolna z Ciebie dziewczyna i dasz rade na pewno ;-);-);-)
Podziel się: