reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
zobaczcie jaki fajny program znalazłam
JG7dnV_6zKyN3vHDZJJxpA.jpg

My właśnie wróciliśmy ze spaceru :)))) było super Kacper pospał popatrzyła na dzieci i tak nam zeszło aż do teraz :))) . Jak pięknie jest na dworze szokkk:rofl2:

reklama
no i byliśmy dziś drugi raz na spacerze. pierwszy raz Mateusz mógł oglądać świat ze spacerówki, bo do tej pory cały czas jeździł na leżąco a dziś sobie siedział. ale był zadowolony, gadał sobie i nie spał w ogóle przez cały spacer. takie wrażenia

co do wyjazdu w góry to się czaimy z mężusiem, tylko jakoś tak nie wychodzi. w zeszłym roku ciąża, teraz Maluch. a po drugie trochę dalej niż nad morze. ale bardzo bym chciała jechać do Zakopanego bo jeszcze mnie tam nie było:-(

Mateusz też mi się budzi o 6, ale biorę go do naszego wyrka i przeciągam ze spaniem tak do 8-9 czasem się udaje:-)

anulka jak pozowanie do zdjęć?

women kładź Doriana na brzuszku, niech ćwiczy!!!. Mateusz ciąge tak leży ale nie dlatego, że ja go tak kładę tylko się sam obraca. widocznie tak mu wygodniej
nogami też już nieźle próbuje zasuwać, pokkurcza je, ale rączki jeszcze bardzo słabiutkie, bo nie potrafi sobie nawet ich jeszcze spod brzuszka wyciągnąć jak się przekręci

co do rozmiarów to my od ok. miesiąca bluzeczki zakładamy 6-9 a spodenki cały czas 3-6. Mateusz jest chudy i długi, ma długi tułów i krótkie nóżki. największy problem jest z body: 3-6 są za krótkie a 6-9 dobre na długość ale szerokie takie, że aż śmiesznie wygląda. spodenki jak mu założę na 6-9 to mu z pasa zjeżdżają i wygląda jakby miał worek na sobie
no ale ma po kim rosnąć ja mam 186cm i mężuś podobnie

asix ale Maciuś to już klops, prawie 9 kg nieźle. Mati dwa tygodnie temu ważył 7,5

też się musze wybrać do fryzjera, pomalować paznokcie, jakiś samoopalacz kupić. trzeba się za siebie wziąć w końcu wiosna przyszła:-D:-D:-D

wsółczuje dziewczyny tych wysypek:-( my na szczęście nie mamy żadnych problemów ze skórą:-)

Do góry