reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

anulka no mojemu jeszcze nie wystaje ani glowka ani nozki, z obu stron ma conajmniej jeszcze z 5 cm. luzu a co do bezpieczenstwa to jest w ocenie i ma 3 wiec mysle ze nie jest zle. Wlasnie znalazlam fajny fotelik i ma 4, tez jest z grupy 9-18

reklama
juz zdecydowalam jaki fotelik kupie, ale to jeszcze nie teraz bo mam na to sporo czasu z grupy 9-18 nawet pisze ze zalecane 9 miesiecy. dla zainteresowanych link juz na wlasciwym watku i pare informacji o nim.:tak:

nie wiem czy do roku, ale do 9-10 miesiecy na pewno pojedzi, pozatym im dluzej dziecko jezdzi tyle do kierunku jazdy tym lepiej i bezpieczniej dla niego :tak:
.
No racja Wisienko.
Ale foteliki z grupy 9-18 kg jak najbardziej mozna,a nawet trzeba wozic tylem do kierunku jazdy ;-)
Mój młody nie ma szans zeby jeździł w 0-13 :no:
Jest mu tak strasznie niewygodnie,ze to jest jeden pisk i krzyk.
Tak więc już od chyba miesiaca :dry: wozi sie w wiekszym fotelu :tak:

Mąż dzwonił i mówił,że wózio super i żaluje,że nie zamówiłam tez dla Antka :dry:
Ale niewiem czy jest sens bo on w sumie już nie jeździ za dużo,ale może by się przydał bo w centrum handlowym Antek musi być w wózku :sorry2:
Zobaczę jak się będzie sprawował wózio i jakby co to zamówie.
Beatko wszystko pisze na zamknietym ;-)
Aniulko ja jeszcze nie pogratulowałam Oskusiowi krkoku w dorosłość;-)
No to Gratuluje za samodzielne spanko :tak:
I Oli też :-)

Aha my czasem mamy w pokoju 18 stopni a czasem 20.Więcej nie przekraczamy.

Elbra koniecznie musisz znaleźć dla nas czas ;-)
Gratuluje wszystki dzielnym dzieciaczkom na szczepieniach :-)

Karina nie Dermobaza ale Diprobaza do smarowania cos gapek ze mnie dzisiaj:tak:

Dobrze dziekuje:-):-)

Tak wogole dziewczyny to tak jak wspomnialamkupilam wczoraj Sinlac I wczoraj na wieczor podalam pierwszy raz i moje dziecko dopero teraz o 5.30 wyciagnelam z lozeczka zeby nakramic:szok:
Nie wiem czy to ten Sinlac czy poprostu zbieg okollicznosci ale on mi nigdy jeszcze nie spal calej nocy bez jedzenia.Bylo tak ze karmilam go okolo 1 i pozniej potrafil jesc okolo 5 a tu nic.Gdybym sama nie dala mu jesc jeszcze nie upominalby sie ale jak podalam butle z sinlakiem to amcial az milo:tak:
Pozniej rozbiore malego i zobacze co z jego cialkiem bo buziolek wydaje mi se jakby lepiej......?????Jezeli tak bedzie to od poczatku bede dzialac co moze byc przyczyna takiej wysypki suchej u niego
W nocy wstawalam tylko do niego bo np. smok mu wypadl albo chcial zeby pochylic sie w lozeczku i przytulic ale nie na jedzenie:tak:
Na opakowaniu pisze ze dla dzici powyzej 5 miesiaca powinno podawac sie sinlac jeden raz dziennie ale z opisu wynika ze jako taka stala kaszke ja na 190 ml butli dalam 3,.5 lyzeczki sinlaca i tak zastanawiam sie czy moge dodawac do kazdego mleczka?????:dry:

Co do urzedow to wspolczuje cos wiem tez na ten temat mozna oszalec:baffled:niedosyc ze Panie oschle niejednokrotnie to przepisy ktore mozna naditerpretowac i do tego czesto gesto mlode osoby w okienkach ktore non stop zmieniaja sie i wiadomo ze nie posiadaja wiedzy na dany temat to jeszcze bezmyslne przeganianie od okienka do okienka od drzwi do drzwi ehhhh

Juz widze ze po 6 ide robic zaraz sniadanko i kawcie:tak::tak::tak:

dzień doberek:-)

My po cudnej nocce:-) 19.30-6 rano zjadł mleczko i do 7.15:-) Uwielbiam takie nocki i kochanego syneczka:-)

Beatko to pewnie do Ciebie pytanko hihihi bo Ty znad morza:-) wybieramy sie do REWY na wczasy jednak:-) fajnie tam jakoś?:-) hihih ciepła woda??:-) i dlaczego tak drogo:-) hihihi

Karina widze że u Ciebie też super nocka:-)

idę po kaweczkę:-)

dzień doberek:-)

My po cudnej nocce:-) 19.30-6 rano zjadł mleczko i do 7.15:-) Uwielbiam takie nocki i kochanego syneczka:-)

Beatko to pewnie do Ciebie pytanko hihihi bo Ty znad morza:-) wybieramy sie do REWY na wczasy jednak:-) fajnie tam jakoś?:-) hihih ciepła woda??:-) i dlaczego tak drogo:-) hihihi

Karina widze że u Ciebie też super nocka:-)

idę po kaweczkę:-)

Sabina u mnie nocka super mowie ci jak wstalam nad ranem to sama bralam go i karmilam przez sen bo nawet nie plakal ze chce jesc:szok::-Dale jestem zadowolona

sabina, karina-gratuluje nocek :tak:
a ja mysle ze naprawde glodzilam mojego brzdaca:-(
wczoraj padlam o 22,00 i mialam wstac jak zwykle o 24,00 na ostatnie karmienie bo potem zwykle o 3-4 podaje mu wode no ale sie nie obudzilam i maly obudzil mnie o 1,30:szok: i w sumie nie wiedzialam co zrobic ale dalam mu mleko no i spal do 7,00:szok:
juz sama nie wiem, bo niby dziecko nie powinno jesc w nocy:-(ehhhhhhhhhhhhh....
sabika stukam sie kawuscia ;-)

reklama
Do góry