reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

anulka no mojemu jeszcze nie wystaje ani glowka ani nozki, z obu stron ma conajmniej jeszcze z 5 cm. luzu a co do bezpieczenstwa to jest w ocenie i ma 3 wiec mysle ze nie jest zle. Wlasnie znalazlam fajny fotelik i ma 4, tez jest z grupy 9-18

reklama
juz zdecydowalam jaki fotelik kupie, ale to jeszcze nie teraz bo mam na to sporo czasu z grupy 9-18 nawet pisze ze zalecane 9 miesiecy. dla zainteresowanych link juz na wlasciwym watku i pare informacji o nim.:tak:

nie wiem czy do roku, ale do 9-10 miesiecy na pewno pojedzi, pozatym im dluzej dziecko jezdzi tyle do kierunku jazdy tym lepiej i bezpieczniej dla niego :tak:
.
No racja Wisienko.
Ale foteliki z grupy 9-18 kg jak najbardziej mozna,a nawet trzeba wozic tylem do kierunku jazdy ;-)
Mój młody nie ma szans zeby jeździł w 0-13 :no:
Jest mu tak strasznie niewygodnie,ze to jest jeden pisk i krzyk.
Tak więc już od chyba miesiaca :dry: wozi sie w wiekszym fotelu :tak:

Mąż dzwonił i mówił,że wózio super i żaluje,że nie zamówiłam tez dla Antka :dry:
Ale niewiem czy jest sens bo on w sumie już nie jeździ za dużo,ale może by się przydał bo w centrum handlowym Antek musi być w wózku :sorry2:
Zobaczę jak się będzie sprawował wózio i jakby co to zamówie.
Beatko wszystko pisze na zamknietym ;-)
Aniulko ja jeszcze nie pogratulowałam Oskusiowi krkoku w dorosłość;-)
No to Gratuluje za samodzielne spanko :tak:
I Oli też :-)

Aha my czasem mamy w pokoju 18 stopni a czasem 20.Więcej nie przekraczamy.

Elbra koniecznie musisz znaleźć dla nas czas ;-)
Gratuluje wszystki dzielnym dzieciaczkom na szczepieniach :-)

Karina nie Dermobaza ale Diprobaza do smarowania cos gapek ze mnie dzisiaj:tak:

Dobrze dziekuje:-):-)

Tak wogole dziewczyny to tak jak wspomnialamkupilam wczoraj Sinlac I wczoraj na wieczor podalam pierwszy raz i moje dziecko dopero teraz o 5.30 wyciagnelam z lozeczka zeby nakramic:szok:
Nie wiem czy to ten Sinlac czy poprostu zbieg okollicznosci ale on mi nigdy jeszcze nie spal calej nocy bez jedzenia.Bylo tak ze karmilam go okolo 1 i pozniej potrafil jesc okolo 5 a tu nic.Gdybym sama nie dala mu jesc jeszcze nie upominalby sie ale jak podalam butle z sinlakiem to amcial az milo:tak:
Pozniej rozbiore malego i zobacze co z jego cialkiem bo buziolek wydaje mi se jakby lepiej......?????Jezeli tak bedzie to od poczatku bede dzialac co moze byc przyczyna takiej wysypki suchej u niego
W nocy wstawalam tylko do niego bo np. smok mu wypadl albo chcial zeby pochylic sie w lozeczku i przytulic ale nie na jedzenie:tak:
Na opakowaniu pisze ze dla dzici powyzej 5 miesiaca powinno podawac sie sinlac jeden raz dziennie ale z opisu wynika ze jako taka stala kaszke ja na 190 ml butli dalam 3,.5 lyzeczki sinlaca i tak zastanawiam sie czy moge dodawac do kazdego mleczka?????:dry:

Co do urzedow to wspolczuje cos wiem tez na ten temat mozna oszalec:baffled:niedosyc ze Panie oschle niejednokrotnie to przepisy ktore mozna naditerpretowac i do tego czesto gesto mlode osoby w okienkach ktore non stop zmieniaja sie i wiadomo ze nie posiadaja wiedzy na dany temat to jeszcze bezmyslne przeganianie od okienka do okienka od drzwi do drzwi ehhhh

Juz widze ze po 6 ide robic zaraz sniadanko i kawcie:tak::tak::tak:

dzień doberek:-)

My po cudnej nocce:-) 19.30-6 rano zjadł mleczko i do 7.15:-) Uwielbiam takie nocki i kochanego syneczka:-)

Beatko to pewnie do Ciebie pytanko hihihi bo Ty znad morza:-) wybieramy sie do REWY na wczasy jednak:-) fajnie tam jakoś?:-) hihih ciepła woda??:-) i dlaczego tak drogo:-) hihihi

Karina widze że u Ciebie też super nocka:-)

idę po kaweczkę:-)

dzień doberek:-)

My po cudnej nocce:-) 19.30-6 rano zjadł mleczko i do 7.15:-) Uwielbiam takie nocki i kochanego syneczka:-)

Beatko to pewnie do Ciebie pytanko hihihi bo Ty znad morza:-) wybieramy sie do REWY na wczasy jednak:-) fajnie tam jakoś?:-) hihih ciepła woda??:-) i dlaczego tak drogo:-) hihihi

Karina widze że u Ciebie też super nocka:-)

idę po kaweczkę:-)

Sabina u mnie nocka super mowie ci jak wstalam nad ranem to sama bralam go i karmilam przez sen bo nawet nie plakal ze chce jesc:szok::-Dale jestem zadowolona

sabina, karina-gratuluje nocek :tak:
a ja mysle ze naprawde glodzilam mojego brzdaca:-(
wczoraj padlam o 22,00 i mialam wstac jak zwykle o 24,00 na ostatnie karmienie bo potem zwykle o 3-4 podaje mu wode no ale sie nie obudzilam i maly obudzil mnie o 1,30:szok: i w sumie nie wiedzialam co zrobic ale dalam mu mleko no i spal do 7,00:szok:
juz sama nie wiem, bo niby dziecko nie powinno jesc w nocy:-(ehhhhhhhhhhhhh....
sabika stukam sie kawuscia ;-)

reklama
Do góry