E
ELBRA
Gość
Wisienka podaj mi linka do tej strony co te sukieneczki pokazywałaś. BO idę na wesele w czerwcu a te sukienki boskie są:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od 2 tygodni zasypiają razem w pokoju czytam im bajkę albo włączam bajki czytane z płyty CD i odlatują a potem jak idę spać to przesuwam łóżeczko do mnie.Specjalnie kazałam mężowi zainstalować kółka do łóżeczka.Beata, a od kiedy Olenka juz spi oddzielnie? Ale sama czy z braciszkiem....?
elbra tu masz linka
Littlewoods Direct
co do fotelika to masz racje, Chicco wypada podobnie i jest tanszy, ja sama nie wiem jeszcze na jaki sie zdecyduje, zreszta mam jeszcze czas, wy rowniez,
Foteliki z 1 grupy przeciez do 1 roku zycia sluza :-)
elbra tu masz linka
Littlewoods Direct
co do fotelika to masz racje, Chicco wypada podobnie i jest tanszy, ja sama nie wiem jeszcze na jaki sie zdecyduje, zreszta mam jeszcze czas, wy rowniez,
Foteliki z 1 grupy przeciez do 1 roku zycia sluza :-)