reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzien dobry

No racja Wisienko.
Ale foteliki z grupy 9-18 kg jak najbardziej mozna,a nawet trzeba wozic tylem do kierunku jazdy ;-)
Mój młody nie ma szans zeby jeździł w 0-13 :no:
Jest mu tak strasznie niewygodnie,ze to jest jeden pisk i krzyk.
Tak więc już od chyba miesiaca :dry: wozi sie w wiekszym fotelu :tak:

anineczka to nawet nie wiedzialam ze te z 9-18 tez mozna jezdzic tylem :szok: bo wszedzie jak czytam to pisze ze przodem do kierunku jazzdy :dry:
to ja juz nic nie wiem

Rano wzięłam Amandę na ręce i się potknęłam :baffled: mocno przytuliłam ją żeby zamortyzować upadek a sama uderzyłam plecami w szafę:szok::szok::szok:
..... trochę mnie mój garb boli ale przeżyję..... całe szczęście że Amandzi nic nie jest....
....koślawiec ze mnie że szok:no::szok::szok::szok::szok:

wiem ze to nie bylo smieszna, ale sie usmialam jak piszesz ze koslawiec z ciebie :laugh2::laugh2: dobrze ze Amandzia cala!

a ja juz po spacerku i malych zakupach, bylam dzis u rzeznika i wydalam £20 na dzisiejszy obiadek.....Danny jak sie dowie to powie ze zwariowalam, ale co tam, raz na jakis czas mozna zwlaszcza ze malo co teraz wychodzimy, wiec sie nalezy pyszny obiadek w domu
nie moglam sie oprzec takim zapachom........ :-):-)

reklama
:-DDla Adasia
z okazji
skończenia 7 miesiąca:-D

:-D:-DIle godzin bije czas,
ile liści sypie las,
tyle szczęści i słodyczy
Aluśka Ci życzy:-D:-D
diddl319hbea3zy2.gif

Kunda ale to szybko zleciało
:szok:

Rano wzięłam Amandę na ręce i się potknęłam :baffled: mocno przytuliłam ją żeby zamortyzować upadek a sama uderzyłam plecami w szafę:szok::szok::szok:
..... trochę mnie mój garb boli ale przeżyję..... całe szczęście że Amandzi nic nie jest....
....koślawiec ze mnie że szok:no::szok::szok::szok::szok:

Laski foteliki z grupy 9-18 kg sa montowane PRZODEM do kierunku jazdy:tak:
Aluśka uważaj kobieto na siebie

z okazji

ile liści sypie las,
tyle szczęści i słodyczy
diddl319hbea3zy2.gif

Kunda ale to szybko zleciało:szok:

My również podłączamy sie do zyczonek sto latek Adasiu:tak:
Wisienka, Elbra i inne mamcie zainteresowane, tu jest maxi cosi i chicco - tyle,ze ten model chicco testowany byl w 2003 roku:sorry2:, a chicco w 2007;-)
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wybrane przez użytkownika :: sortowanie wg kryterium grupa

a co do bezpieczenstwa, to Wisienka - nie zgodze sie, ze taki fotelik posluzy do 10 m-cy, tzn, foteliki - kolyski - nosidelka (chyba, ze masz inne...) sa ok jak maluszkowi sie wystaja stopki, czy glowka... u nas powolutku nozki wystaja i glowka juz jest na styk... a poza tym, ten fotelik mielismy kupiony jako wozek 3w1 (gondola, spacer, fotel.) no i jakosc i bezpieczenstwo fotelika pozostawiaj wieeeeele do zyczenia... nie ma tego producenta fotelika nawet w wykazie... brrr, wiec uwazam, ze chyba nie jest to najlepsze, co moge zapewnic synkowi... no a tak odnosnie wozka, to juz sprzedany - poszedl za 900zł - kupilsmy za 1250zł... takze jestesmy uradowani:tak::tak::tak:

Elbra, fotelik ma bodajze 5 pozycji, ale ta do spania to i tak polsiedzaca... hmmm, no ale spokojnie maluch moze jezdzic... w koncu ma juz prawie 6 m-cy i jak w autku jakis czas "posiedzi na pollezaco" to nic mu nie bedzie...
racja

Anulka ja też ten chyba kupię:tak:

Beatko wszystko pisze na zamknietym ;-)
No to Gratuluje za samodzielne spanko :tak:
I Oli też :-)
Anineczko gapek ze mnie już patrzę i polecamy oddzielne spanie innym maluszkom miodzio:-D

Beatko to pewnie do Ciebie pytanko hihihi bo Ty znad morza:-) wybieramy sie do REWY na wczasy jednak:-) fajnie tam jakoś?:-) hihih ciepła woda??:-) i dlaczego tak drogo:-) hihihi
Sabinko z Rewy macie blisko i na półwysep i do trójmiasta a czemu tak drogo no bo zdzierstwo jak wszędzie.Dość ładnie tam jest jak chcesz to popytam znajomych może coś tańszego znajdę wam po znajomości tylko napisz ile płacicie i czy koniecznie Rewa

u nas pada zaraz zrobię zdjęcia torebki ale mam wirusa i cały czas walczę z nim bo mi się komp zwiesza

z okazji

ile liści sypie las,
tyle szczęści i słodyczy
diddl319hbea3zy2.gif

Kunda ale to szybko zleciało:szok:

dolaczam sie do tych pieknych zyczen :tak:
wszystkiego naj, naj adasiu!!

sabinko-trzymam kciuki za jutrzejszy krakow

mamuski serdeczne dzieki za odp, no i dobrze ze sama do tego doszlam-jak to napisala jolie i dobrze ze to byly tylko 2 dni:sorry2:

reklama
wiem ze to nie bylo smieszna, ale sie usmialam jak piszesz ze koslawiec z ciebie :laugh2::laugh2: dobrze ze Amandzia cala!
:-)
Wisienka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-p
my chyba też ten zamówimy :tak:
dzień doberek:-)

My po cudnej nocce:-) 19.30-6 rano zjadł mleczko i do 7.15:-) Uwielbiam takie nocki i kochanego syneczka:-)
Sabina fajnie że nocka była wyspana:tak:
Witam sie:-):-)

u nas tez nocka byla miodzio:tak::tak::tak:
Anulka to super:-) oby zawsze tak była :tak:;-)
Dzień dobry

Zazdroszczę udanych nocek u nas LIPAAAA nocka więc nawet nie warto o niej pisac :-:)baffled::angry::wściekła/y:.

Dziś Mąż wybiera się na imprezę z pracy (pierwszy raz od kiedy byłam w ciąży i urodziłam więc trochę biedak zasiedział sie w domku :-D;-)). Zapytał mnie czy może iść :tak: więc ja dobra żona powiedziałam OKI :-D:-D
Pusia dobra z Ciebie żonka:tak::-D:-D
a jeszcze nei powiedziałam że w poniedziałek jak byłam u lekarki to Kapik waży 7 kilo hihihi chyba najmniej ze wszystkich listopadowych dzieci:-) ale pediatra powiedziała że przybiera pięknie w normie:-) że teraz norma na miesiąc to 50-70 deko:-) Kapik za 5 tyg. przybrał 60:-) więc tak jak powinien;-) a wogóle to poznaliśmy Julkę ostatnio i ma 11 miesięcy i waży 7600!!! ja jak ją zobaczyłam to powiedziałam ze jest w wieku Kapika szok normalnie:-) a nie prawie roczek:):)

jedziemy dzis do kolegi naszego Antosia:-) skończy roczek 12 kwietnia:-) ehh ale ten czas leci...

a jutro rano Kraków:-( mam nadzieje że wszystko będzie ok..ehhh
Sabina ładnie Ci Kacperek waży :-D
.....każde dziecko jest inne i nie ma co... porównywać:tak:

Do góry