wisienkaa1
Listopadowa mama '07
dzien dobry
anineczka to nawet nie wiedzialam ze te z 9-18 tez mozna jezdzic tylem bo wszedzie jak czytam to pisze ze przodem do kierunku jazzdy
to ja juz nic nie wiem
wiem ze to nie bylo smieszna, ale sie usmialam jak piszesz ze koslawiec z ciebie dobrze ze Amandzia cala!
a ja juz po spacerku i malych zakupach, bylam dzis u rzeznika i wydalam £20 na dzisiejszy obiadek.....Danny jak sie dowie to powie ze zwariowalam, ale co tam, raz na jakis czas mozna zwlaszcza ze malo co teraz wychodzimy, wiec sie nalezy pyszny obiadek w domu
nie moglam sie oprzec takim zapachom........ :-):-)
No racja Wisienko.
Ale foteliki z grupy 9-18 kg jak najbardziej mozna,a nawet trzeba wozic tylem do kierunku jazdy ;-)
Mój młody nie ma szans zeby jeździł w 0-13
Jest mu tak strasznie niewygodnie,ze to jest jeden pisk i krzyk.
Tak więc już od chyba miesiaca wozi sie w wiekszym fotelu
anineczka to nawet nie wiedzialam ze te z 9-18 tez mozna jezdzic tylem bo wszedzie jak czytam to pisze ze przodem do kierunku jazzdy
to ja juz nic nie wiem
Rano wzięłam Amandę na ręce i się potknęłam mocno przytuliłam ją żeby zamortyzować upadek a sama uderzyłam plecami w szafę
..... trochę mnie mój garb boli ale przeżyję..... całe szczęście że Amandzi nic nie jest....
....koślawiec ze mnie że szok
wiem ze to nie bylo smieszna, ale sie usmialam jak piszesz ze koslawiec z ciebie dobrze ze Amandzia cala!
a ja juz po spacerku i malych zakupach, bylam dzis u rzeznika i wydalam £20 na dzisiejszy obiadek.....Danny jak sie dowie to powie ze zwariowalam, ale co tam, raz na jakis czas mozna zwlaszcza ze malo co teraz wychodzimy, wiec sie nalezy pyszny obiadek w domu
nie moglam sie oprzec takim zapachom........ :-):-)