reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

bo leser jestem i sie nie bierzmuje.....
Anineczka zaraz wpadam do Ciebie na pierogi mniamm ja ma dzis wątrobę
Pusia super ze wszystko ok

reklama
Dzieki dziewczyny za wsparcie:-)Hmmm u mnie jest troche pokręcona sytacja bo ja mam juz sklep tyle że zupełnie innej branzy telefony komórkowe, radia cb, i nawigacje a to co chce teraz robic to w ramach mojej działaności tyle że chcę rozszerzyc.
Jak na narazie drugiego lokalu nie chcę brać bede chciala ruszyc ze sklepem internetowym a na poczatek allegro a dalej zobaczymy docelowo chcialabym taki sklep miec ale to cos na wzor takiego salonu gdzie bedzie wszystko od A-Z ale do tego potzrebny jest duzy naklad finansowy wiec to dopiero w przyszlosci jak na narazie zainwestuje mniejsze pieniadze i zobacze czy ma to szanse bytu.
Tak wogole to wszystko zalezy jakie warunki mi przedstawia:-)
Powiem ze boje sie troche czy wypali zeby nie stracic pieniedzy i czy ma to szanse bytu i czy podolam temu.
Za jakeis 8 miesiecy bedzie trzeba wrocic do banku do pracy i od pazdziernika bardzo chcialabym zaczac studia a gdzie tutaj jest miejsce na drugiego dzidziusia?????:confused:
Tak wiec plany mam zobaczymy co mi z tego wszystkiego wyjdzie.

POZDRAWIAM
KARINA

Witam kobietki, mam nadzieje ze jeszcze mnie troszke pamietacie!?
Nie zagladalam do was bo jak juz pisalam do Pati, mam strasznego dola zwiazanego z moim wygladem a dokladniej z kilogramami, o ktorych piszecie ze juz wam tak ladnie zeszly! Ja chyba bede musiala jeszcz epoczekac! Widze ze dzieci rosna niesamowicie a wy wygladacie przepieknie!
Oj nie bede wam przynudzac!
Moj Colin wazy 8800g i ma cos kolo 70cm

WISIENKO, pytasz o rozmiar stopki u rocznego dziecka! Powiem ci ze w tym wieku to jest bardzo roznie ale tak kolo 22 powinno pasowac! Moj mial rozmiar 22 majac rok a teraz ma 20 miesiecy i ma chyba 24!

Witaj Anulko!!!
Wlasnie przegladam ten nowy watek na zamknietym i padam ze smiechu jak ogladam fotki niektorych z was!!!

reklama
Krecik witaj i zmykaj na nowy watek i wklejaj zdjecie :cool2::-D
A waga sie nie przejmuj.Zobaczysz jak Colinek zacznie smigac bedziesz chuda jak przecinek ;-)
Wisienko wiesz ja nie pamietam rozmiaru ale chyba tak jak Krecik mowi...dzis kapcie rozmiar 24 sa za male na Antka.Jutro musze kupic nowe :dry:

Do góry