reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Women Ty leserku :-) heheh
a ja jade do Ciebie na wątróbkę:-) mniam mniam mniam:-)
a ja jade do Ciebie na wątróbkę:-) mniam mniam mniam:-)
karina1980
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za wsparcie:-)Hmmm u mnie jest troche pokręcona sytacja bo ja mam juz sklep tyle że zupełnie innej branzy telefony komórkowe, radia cb, i nawigacje a to co chce teraz robic to w ramach mojej działaności tyle że chcę rozszerzyc.
Jak na narazie drugiego lokalu nie chcę brać bede chciala ruszyc ze sklepem internetowym a na poczatek allegro a dalej zobaczymy docelowo chcialabym taki sklep miec ale to cos na wzor takiego salonu gdzie bedzie wszystko od A-Z ale do tego potzrebny jest duzy naklad finansowy wiec to dopiero w przyszlosci jak na narazie zainwestuje mniejsze pieniadze i zobacze czy ma to szanse bytu.
Tak wogole to wszystko zalezy jakie warunki mi przedstawia:-)
Powiem ze boje sie troche czy wypali zeby nie stracic pieniedzy i czy ma to szanse bytu i czy podolam temu.
Za jakeis 8 miesiecy bedzie trzeba wrocic do banku do pracy i od pazdziernika bardzo chcialabym zaczac studia a gdzie tutaj jest miejsce na drugiego dzidziusia?????
Tak wiec plany mam zobaczymy co mi z tego wszystkiego wyjdzie.
POZDRAWIAM
KARINA
Jak na narazie drugiego lokalu nie chcę brać bede chciala ruszyc ze sklepem internetowym a na poczatek allegro a dalej zobaczymy docelowo chcialabym taki sklep miec ale to cos na wzor takiego salonu gdzie bedzie wszystko od A-Z ale do tego potzrebny jest duzy naklad finansowy wiec to dopiero w przyszlosci jak na narazie zainwestuje mniejsze pieniadze i zobacze czy ma to szanse bytu.
Tak wogole to wszystko zalezy jakie warunki mi przedstawia:-)
Powiem ze boje sie troche czy wypali zeby nie stracic pieniedzy i czy ma to szanse bytu i czy podolam temu.
Za jakeis 8 miesiecy bedzie trzeba wrocic do banku do pracy i od pazdziernika bardzo chcialabym zaczac studia a gdzie tutaj jest miejsce na drugiego dzidziusia?????
Tak wiec plany mam zobaczymy co mi z tego wszystkiego wyjdzie.
POZDRAWIAM
KARINA
karina1980
Fanka BB :)
Hmmmm watroba i pierogi same smakołyki jadę do Was:-)
Albo nie bo mi te 10 kg nigdy nie zejdzie
KARINA
Albo nie bo mi te 10 kg nigdy nie zejdzie
KARINA
Witam kobietki, mam nadzieje ze jeszcze mnie troszke pamietacie!?
Nie zagladalam do was bo jak juz pisalam do Pati, mam strasznego dola zwiazanego z moim wygladem a dokladniej z kilogramami, o ktorych piszecie ze juz wam tak ladnie zeszly! Ja chyba bede musiala jeszcz epoczekac! Widze ze dzieci rosna niesamowicie a wy wygladacie przepieknie!
Oj nie bede wam przynudzac!
Moj Colin wazy 8800g i ma cos kolo 70cm
WISIENKO, pytasz o rozmiar stopki u rocznego dziecka! Powiem ci ze w tym wieku to jest bardzo roznie ale tak kolo 22 powinno pasowac! Moj mial rozmiar 22 majac rok a teraz ma 20 miesiecy i ma chyba 24!
Nie zagladalam do was bo jak juz pisalam do Pati, mam strasznego dola zwiazanego z moim wygladem a dokladniej z kilogramami, o ktorych piszecie ze juz wam tak ladnie zeszly! Ja chyba bede musiala jeszcz epoczekac! Widze ze dzieci rosna niesamowicie a wy wygladacie przepieknie!
Oj nie bede wam przynudzac!
Moj Colin wazy 8800g i ma cos kolo 70cm
WISIENKO, pytasz o rozmiar stopki u rocznego dziecka! Powiem ci ze w tym wieku to jest bardzo roznie ale tak kolo 22 powinno pasowac! Moj mial rozmiar 22 majac rok a teraz ma 20 miesiecy i ma chyba 24!
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Witaj Kreciku:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Krecik w końcuuuuuuuuu:-) wieki Cię nie było:-)
dawaj foty chłopaków:-) wow nieźle już Colinek waży:-)
dawaj foty chłopaków:-) wow nieźle już Colinek waży:-)
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Krecik witaj i zmykaj na nowy watek i wklejaj zdjecie
A waga sie nie przejmuj.Zobaczysz jak Colinek zacznie smigac bedziesz chuda jak przecinek ;-)
Wisienko wiesz ja nie pamietam rozmiaru ale chyba tak jak Krecik mowi...dzis kapcie rozmiar 24 sa za male na Antka.Jutro musze kupic nowe
A waga sie nie przejmuj.Zobaczysz jak Colinek zacznie smigac bedziesz chuda jak przecinek ;-)
Wisienko wiesz ja nie pamietam rozmiaru ale chyba tak jak Krecik mowi...dzis kapcie rozmiar 24 sa za male na Antka.Jutro musze kupic nowe
Podziel się: