reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
women ...to niechcesz mi pomoc , ok ale kawe tez bys dostala :-):-)
wiec moze ja wpadne marchewke zeskrobac ze sciany :-D

dobrze ze dorianek je ... apetyt to zawsze oznaka powrotu do zdrowia:-)
tak sie maz ze mnie smial ze pierwsze co powiedzialam zaraz po porodzie to to ze jestem glodna .... wtedy wiedzial ze wszystko ok
:zawstydzona/y:;-)

Hehhe mirka wpadaj jest co szorować po tej marchwi hehhe
Co do apetytu to masz w 100% racje zawsze oznacza powrót do zdrowia

Wsienka zycze szczescia z terminem
Co do foczki to nie ma jakies reguły chyba do momentu az dziecko samodzielnie siedzi

Czy wasze dzieci lubią sluchac glosno muzyki
Bo moj uwielbia zaraz sie uspokaja i siedzi i słucha
Moze dlatego ze w ciazy bardzo duzo i glosno sluchalam w samochodzie muzyki

Kurcze na miesiąc moja siora rodzi juz sie doczekać nie mogę
Ale brzuszka prawie wogole u niej nie widac,przytyła 5kg hehe nie to co ja 26kg hehe
Wybrali imie NATAN

wow
to moja Hanna pije 150ml mleczka a ze jej zageszczam kleikiem to wychodzi 180ml i jeszcze czasami jej malo :-p

Women NATAN ladne imie
bedziesz chrzestna?

Ale brzuszka prawie wogole u niej nie widac,przytyła 5kg hehe nie to co ja 26kg hehe
Wybrali imie NATAN

women to Gratulacje dla siostry, nic sie wczesniej nie chwalilas :-):-):-)
imienia Natan nigdy nie slyszlam :no: jak dla mnie dziwne :cool2:
a co do wagi to jestem lepsza bo ja 30 kg przytylamn :cool2::cool2::cool2::cool2:

ile wasze dzieci pija mleka na raz ?? ma opakowaniu pisza ze 180ml ale moj maly to tylko na noc tyle zje i w sumie tez nie do konca

Mój Musio pije zwykle 90 maksymalnie 120 w dzien w nocy potrafi zjesc 150:-)

Witam Kobitki :tak:
wpadłam się tylko przywitać bo mała jakaś nie w humorze dzisiaj... :-:)baffled:
pojawię się jak uśnie... :-(

Mój mały też dzisiaj markotny jest zresztą ja też coś jestem nie w humorze:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale sie usmialam

Dobre troche sprzatania jest ale sobie mogę wyobrazic jak to smiesznie wygłądało:-)dobrze że ma apetycik:-D

Wybrali imie NATAN

Women nie mozliwe 5 kg podczas całej ciązy?????:szok:Ja przytłam 24 kg mój ginekolog dokuczał mi że niedługo będęwtaczać sie do niego jak byłam pod koniec ciąży:-pa powiedz duzo zostało Tobie do zrzucenia czy juz nic nie masz nadprogramowo????:-)

Tak wogóle dziewczyny to trzymajcie kciuki miałam telefon od producentów do których pisałam i może uda mi się ruszyc sprzedaż akcesoriów dla niemowląt i dla matek w ciąży i podczas połogu:-)Mam nadzieje, że to wypali i że za dużo nie biore na siebie.

POZDRAWIAM
KARINA

reklama
ja w Milena w ciazy przytylam 9 kg z Hania 8,5kg
tydzien po porodzie wazylam tyle co przed

choc ja mam ful do zrzucania:sorry2: ale to innna bajka

mam kolezanke co w ciazy schudla 20kg
jak zaszla w ciaze wazyla 100kg a jak rodzila 80kg
cholipka tez bym tak chciala :dry:

Do góry