reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

My juz po szczepieniu
Kacperka prawie nie bolało
Waży 6,515 obwód głowy 41 cm obwód klatki 41 cm.
Poprosiłam o skierowanie do ortopedy na USG tych bioderek i dała pani bez problemu. Dostalismy jeszcze skierowanie na badanie krwi (tak na wszelki wypadek) bo Kacper ma spore ciemiączko juz sie troche zmiejszyło ale czaszka po prawej stronie jest jeszcze miękka (tak doktorka wyczuła) i powiedziała żeby tak za 3 tygodnie zrobic badanko. Przepisała nam jeszcze maść na twarz bo ma takie czerwone plamy od tej kazy białkowej zobaczymy jak to zadziała. A i kazała dawac 4 kropelki witaminy D (wczesniej dawalismy 3 kropelki)
Kacper niestety nie śpi cos tam gada za ściana ale chyba zaczyna mu sie nudzic powoli

Aluśka strasznie mi zal malutkiej,biedna kruszynka......Ucaluj ja od e-cioci:tak:
Zdrówka zycze,mnie tez wzielo jakies cholerstwo:wściekła/y:

Witam wszystkie kobity i stukam sie kawką
U nas noc ok,maly tez ok ja troche mniej ok hehe :-)

Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!

Dla Eluni

507.gif

Dokładam się do życzeń :tak::-)

reklama
Wisienka foczka jest do okolo 8 miesiecy.W sumie tak jak Women pisze,az nie zacznie sam siedziec.
Mirka i Pusia slicznie wasze dzieciaczki waza.
Karina to co? Ja trzymam kciuki a pozniej jakas znizka bedzie na produkty ;-)

Wisienka pisałam wczesniej ze siora jest brzuchata hehe
Chrzestną nie bede bo nie jestem bierzmowana !!!!
Co do wagi Karina to ja mam 15 kg na plusie i nie zapowiada sie ze to zejdzie
waże teraz 63kg

Karina opowiedz co to za praca?

co do imienia Natan to chcialam tak dac na imie Dorianowi ale jednak zostal Dorian i siora podchwycila i bedzie Natanek,mnie sie bardzo podoba

Women to czemu sie nie bierzmujesz?

Matt usnal w koncu.
Ale cos strasznie mu to szlo.Godzine czasu mu dogadzalam bo mu nic nie pasowalo.Pierwszy raz w zyciu byl marudny :-p
To mleczko to zmiana pozycji to znowu odechcialo mu sie spac i tak w kolo.
Na szczescie padl.

Karina wynajmujesz lokal na to czy jakas sprzedaz przez allegro?

A teraz ide robic obiad.
czyli kupne pierogi ruskie i cebulka tonaca w tluszczu :cool2::-D:-D:-D

women mnie osobiscie Dorian bardziej sie podoba, bardzo ladne oryginalne imie :tak::-)

karina ja rowniez trzymam kciuki ;-)

anulka ty masz starszaka i tu zyjesz, mozesz mi powiedziec jaki numer buta maja dzieci 12 miesieczne :confused:
kupilam malemu wczoraj dres adidasa i chcialabym mu do tego kupic buciki adaski i nie mam pojecia jaki rozmiar :sorry2:

Ło matko padam ..Kapik od rana nie spał...juz samooty głosne chichranie było i inne zabawy żeby sie zmęczył i co miał mnie w du...:-) ale od 2 minut cisza więc jest nadzieja:-)

Karina powodzenia! ja też licze na rabat w przyszłości hihi:-)
Women ładne imie Natan:-) to fajnie będzie miała po Darianku ubranka itp:-)
no właśnie czemu się nie chcesz bierzmować?
Pusia ładnie Kacperek wazy:-)

co do wagi to ja kilo na +:-) a w ciąży przytyłam 12,5 kilo w sumie:-)

reklama
Ło matko padam ..Kapik od rana nie spał...juz samooty głosne chichranie było i inne zabawy żeby sie zmęczył i co miał mnie w du...:-) ale od 2 minut cisza więc jest nadzieja:-)

Karina powodzenia! ja też licze na rabat w przyszłości hihi:-)
Women ładne imie Natan:-) to fajnie będzie miała po Darianku ubranka itp:-)
no właśnie czemu się nie chcesz bierzmować?
Pusia ładnie Kacperek wazy:-)

co do wagi to ja kilo na +:-) a w ciąży przytyłam 12,5 kilo w sumie:-)

ja też mam kilo na + a w ciąży przytyłam 25 kg:szok::szok: (miałam duże obrzęki czyli sporo wody ). Z momentem urodzenia schudłam odrazy 12 kg :tak:a reszta jakoś sama zeszła

Do góry