reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Aluska, trzymam kciuki za Amande, biedactwo:-(
dziękuję :happy2:;-):tak:
Aluśka strasznie mi zal malutkiej,biedna kruszynka......Ucaluj ja od e-cioci:tak:
Niunia ucałowana :-)
Witam

A my juz wrocilismy z kliniki, bylam sie zobacyzc z health visitor i przy okazli zwazylam i zmierzylam malego, bo ostatnio sie wystarszylam
no i maly wazy 6.76 a obwod glowki ma 42.5 wiec rozmiary idealne, obwod glowki i wage ma na tym samy centylu :-):-):-)
Wisienka mały model Ci rośnie :-)

mirka ja tez zaraz po porodzie glodna sie zrobilam :cool2::cool2:
ja też ....:-p

Pusia
ładnie Kacperek waży :tak:;-)
co do imienia Natan to chcialam tak dac na imie Dorianowi ale jednak zostal Dorian i siora podchwycila i bedzie Natanek,mnie sie bardzo podoba
....Natan..... pierwszy raz się spotkałam z takim imieniem :confused: fajne takie oryginalne :-)
Women gratulaski dla siostry :-D;-)
A teraz ide robic obiad.
czyli kupne pierogi ruskie i cebulka tonaca w tluszczu :cool2::-D:-D:-D
....pierogi ruskie.... pychota:-D:-D:-D

Witaj Kreciku, Ty powinnaś dostać zdrowy ochrzan za to zaniedbywanie nas;-) Zaglądaj tutaj częściej kochana:-)

Znalazłam dziś kobitę do sprzątania:-) Zrobiam test na mieszkaniu mojej mamy;-) Wszystko błyszczy, także w sobotę zaczyna u mnie:-) Tyko muszę się ewakuowac nankilka godzinek z domu, bo będzie myła od razu okna i sprzątała balkon. Ale się cieszę:-) Wreszcie trochę sobie odpocznę:-)

Kreciku pamiętamy cię pamiętamy;-)

ile wasze dzieci pija mleka na raz ?? ma opakowaniu pisza ze 180ml ale moj maly to tylko na noc tyle zje i w sumie tez nie do konca

Mój je 180 ml

Kurcze na miesiąc moja siora rodzi juz sie doczekać nie mogę
Ale brzuszka prawie wogole u niej nie widac,przytyła 5kg hehe nie to co ja 26kg hehe
Wybrali imie NATAN

Wow....5 kg...jejciu jak malutko - gdzie ta dziecinka jej sie zmieści;-):sorry2:
Ja 20 kg przytyłam w ciąży a teraz mam już swoją wagę sprzed ciąży:-D

Witaj Kreciku, Ty powinnaś dostać zdrowy ochrzan za to zaniedbywanie nas;-) Zaglądaj tutaj częściej kochana:-)
Znalazłam dziś kobitę do sprzątania:-) Zrobiam test na mieszkaniu mojej mamy;-) Wszystko błyszczy, także w sobotę zaczyna u mnie:-) Tyko muszę się ewakuowac nankilka godzinek z domu, bo będzie myła od razu okna i sprzątała balkon. Ale się cieszę:-) Wreszcie trochę sobie odpocznę:-)

Kurde laski...już któraś wcześniej pisała, że będzie miala kobitkę do sprząania. co wy macie takie duże chaty czy co?;-)

Bira świetnie że znalazłaś porządną babkę:tak:
odpoczynek Ci się należy :tak::tak:;-)

Krecik wszystkiego najlepszego dla Twojego Colinka z okazji ukończenia 4 miesiąca:-):-):-)

144fo0.gif

Witajcie

Kurcze dziewczyny ale wy piszecie nie było mnie kilka godzin a tutaj trzy strony juz doszły.:-)
W końcu dzisiaj byłam i załatwiłam chrzest małego niestety na koniec marca nie było teminu wolnego i będzie 27.04 czyli zaraz po ślubie małego mamy chrzestnej:-)
Tak wiec myśle że tojeszcze półtora miesiąca i chyba ubranko do chrztu kupie rozmiar 80:sorry2:
Od soboty dziewczyny ma być ładniejsza pogoda więc troche odrzyjemy:-D

POZDRAWIAM
KARINA

reklama
bo leser jestem i sie nie bierzmuje.....

women ja mam taki problem z bratem, chcialabym go na chrzestnego to kurcze bierzmowania nie ma :sorry2: a nie mam kogo innego wziasc, tzn mam ale niechce
chyba bede musiala ksiedzu posmarowac :cool2::cool2: aby przymknal oko :-):-)

krecik, anulka dzieki za odpowiedz, jednak dam sobie narazie spokoj z tymi butami, jak bedzie blisko roczku to mu sie kupi :tak: niechce wtopic i kupic zlego rozmiaru bo niestety ale adaski dla maluchow nie sa tanie :dry:

Do góry