reklama
anineczka
królowa mrówek :P
krecik ........... masz ubaw moim kosztem
ok no trudno :--D
dziękuję ;-)Aluska, trzymam kciuki za Amande, biedactwo:-(
Niunia ucałowana :-)Aluśka strasznie mi zal malutkiej,biedna kruszynka......Ucaluj ja od e-cioci
Wisienka mały model Ci rośnie :-)Witam
A my juz wrocilismy z kliniki, bylam sie zobacyzc z health visitor i przy okazli zwazylam i zmierzylam malego, bo ostatnio sie wystarszylam
no i maly wazy 6.76 a obwod glowki ma 42.5 wiec rozmiary idealne, obwod glowki i wage ma na tym samy centylu :-):-):-)
ja też ....mirka ja tez zaraz po porodzie glodna sie zrobilam
Pusia ładnie Kacperek waży ;-)
....Natan..... pierwszy raz się spotkałam z takim imieniem fajne takie oryginalne :-)co do imienia Natan to chcialam tak dac na imie Dorianowi ale jednak zostal Dorian i siora podchwycila i bedzie Natanek,mnie sie bardzo podoba
Women gratulaski dla siostry ;-)
....pierogi ruskie.... pychotaA teraz ide robic obiad.
czyli kupne pierogi ruskie i cebulka tonaca w tluszczu
bira
Listopadowe mamy'07
Witaj Kreciku, Ty powinnaś dostać zdrowy ochrzan za to zaniedbywanie nas;-) Zaglądaj tutaj częściej kochana:-)
Znalazłam dziś kobitę do sprzątania:-) Zrobiam test na mieszkaniu mojej mamy;-) Wszystko błyszczy, także w sobotę zaczyna u mnie:-) Tyko muszę się ewakuowac nankilka godzinek z domu, bo będzie myła od razu okna i sprzątała balkon. Ale się cieszę:-) Wreszcie trochę sobie odpocznę:-)
Znalazłam dziś kobitę do sprzątania:-) Zrobiam test na mieszkaniu mojej mamy;-) Wszystko błyszczy, także w sobotę zaczyna u mnie:-) Tyko muszę się ewakuowac nankilka godzinek z domu, bo będzie myła od razu okna i sprzątała balkon. Ale się cieszę:-) Wreszcie trochę sobie odpocznę:-)
E
ELBRA
Gość
Kreciku pamiętamy cię pamiętamy;-)
Mój je 180 ml
Wow....5 kg...jejciu jak malutko - gdzie ta dziecinka jej sie zmieści;-)
Ja 20 kg przytyłam w ciąży a teraz mam już swoją wagę sprzed ciąży
Kurde laski...już któraś wcześniej pisała, że będzie miala kobitkę do sprząania. co wy macie takie duże chaty czy co?;-)
ile wasze dzieci pija mleka na raz ?? ma opakowaniu pisza ze 180ml ale moj maly to tylko na noc tyle zje i w sumie tez nie do konca
Mój je 180 ml
Kurcze na miesiąc moja siora rodzi juz sie doczekać nie mogę
Ale brzuszka prawie wogole u niej nie widac,przytyła 5kg hehe nie to co ja 26kg hehe
Wybrali imie NATAN
Wow....5 kg...jejciu jak malutko - gdzie ta dziecinka jej sie zmieści;-)
Ja 20 kg przytyłam w ciąży a teraz mam już swoją wagę sprzed ciąży
Witaj Kreciku, Ty powinnaś dostać zdrowy ochrzan za to zaniedbywanie nas;-) Zaglądaj tutaj częściej kochana:-)
Kurde laski...już któraś wcześniej pisała, że będzie miala kobitkę do sprząania. co wy macie takie duże chaty czy co?;-)
E
ELBRA
Gość
Mam pytanko. Czy czasem podnosicie już swoje pociechy za rączki do siadania???
Bira świetnie że znalazłaś porządną babkę
odpoczynek Ci się należy ;-)
Krecik wszystkiego najlepszego dla Twojego Colinka z okazji ukończenia 4 miesiąca:-):-):-)
karina1980
Fanka BB :)
Witajcie
Kurcze dziewczyny ale wy piszecie nie było mnie kilka godzin a tutaj trzy strony juz doszły.:-)
W końcu dzisiaj byłam i załatwiłam chrzest małego niestety na koniec marca nie było teminu wolnego i będzie 27.04 czyli zaraz po ślubie małego mamy chrzestnej:-)
Tak wiec myśle że tojeszcze półtora miesiąca i chyba ubranko do chrztu kupie rozmiar 80
Od soboty dziewczyny ma być ładniejsza pogoda więc troche odrzyjemy
POZDRAWIAM
KARINA
Kurcze dziewczyny ale wy piszecie nie było mnie kilka godzin a tutaj trzy strony juz doszły.:-)
W końcu dzisiaj byłam i załatwiłam chrzest małego niestety na koniec marca nie było teminu wolnego i będzie 27.04 czyli zaraz po ślubie małego mamy chrzestnej:-)
Tak wiec myśle że tojeszcze półtora miesiąca i chyba ubranko do chrztu kupie rozmiar 80
Od soboty dziewczyny ma być ładniejsza pogoda więc troche odrzyjemy
POZDRAWIAM
KARINA
reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
bo leser jestem i sie nie bierzmuje.....
women ja mam taki problem z bratem, chcialabym go na chrzestnego to kurcze bierzmowania nie ma a nie mam kogo innego wziasc, tzn mam ale niechce
chyba bede musiala ksiedzu posmarowac aby przymknal oko :-):-)
krecik, anulka dzieki za odpowiedz, jednak dam sobie narazie spokoj z tymi butami, jak bedzie blisko roczku to mu sie kupi niechce wtopic i kupic zlego rozmiaru bo niestety ale adaski dla maluchow nie sa tanie
Podziel się: