reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Aluska, trzymam kciuki za Amande, biedactwo:-(
dziękuję :happy2:;-):tak:
Aluśka strasznie mi zal malutkiej,biedna kruszynka......Ucaluj ja od e-cioci:tak:
Niunia ucałowana :-)
Witam

A my juz wrocilismy z kliniki, bylam sie zobacyzc z health visitor i przy okazli zwazylam i zmierzylam malego, bo ostatnio sie wystarszylam
no i maly wazy 6.76 a obwod glowki ma 42.5 wiec rozmiary idealne, obwod glowki i wage ma na tym samy centylu :-):-):-)
Wisienka mały model Ci rośnie :-)

mirka ja tez zaraz po porodzie glodna sie zrobilam :cool2::cool2:
ja też ....:-p

Pusia
ładnie Kacperek waży :tak:;-)
co do imienia Natan to chcialam tak dac na imie Dorianowi ale jednak zostal Dorian i siora podchwycila i bedzie Natanek,mnie sie bardzo podoba
....Natan..... pierwszy raz się spotkałam z takim imieniem :confused: fajne takie oryginalne :-)
Women gratulaski dla siostry :-D;-)
A teraz ide robic obiad.
czyli kupne pierogi ruskie i cebulka tonaca w tluszczu :cool2::-D:-D:-D
....pierogi ruskie.... pychota:-D:-D:-D

Witaj Kreciku, Ty powinnaś dostać zdrowy ochrzan za to zaniedbywanie nas;-) Zaglądaj tutaj częściej kochana:-)

Znalazłam dziś kobitę do sprzątania:-) Zrobiam test na mieszkaniu mojej mamy;-) Wszystko błyszczy, także w sobotę zaczyna u mnie:-) Tyko muszę się ewakuowac nankilka godzinek z domu, bo będzie myła od razu okna i sprzątała balkon. Ale się cieszę:-) Wreszcie trochę sobie odpocznę:-)

Kreciku pamiętamy cię pamiętamy;-)

ile wasze dzieci pija mleka na raz ?? ma opakowaniu pisza ze 180ml ale moj maly to tylko na noc tyle zje i w sumie tez nie do konca

Mój je 180 ml

Kurcze na miesiąc moja siora rodzi juz sie doczekać nie mogę
Ale brzuszka prawie wogole u niej nie widac,przytyła 5kg hehe nie to co ja 26kg hehe
Wybrali imie NATAN

Wow....5 kg...jejciu jak malutko - gdzie ta dziecinka jej sie zmieści;-):sorry2:
Ja 20 kg przytyłam w ciąży a teraz mam już swoją wagę sprzed ciąży:-D

Witaj Kreciku, Ty powinnaś dostać zdrowy ochrzan za to zaniedbywanie nas;-) Zaglądaj tutaj częściej kochana:-)
Znalazłam dziś kobitę do sprzątania:-) Zrobiam test na mieszkaniu mojej mamy;-) Wszystko błyszczy, także w sobotę zaczyna u mnie:-) Tyko muszę się ewakuowac nankilka godzinek z domu, bo będzie myła od razu okna i sprzątała balkon. Ale się cieszę:-) Wreszcie trochę sobie odpocznę:-)

Kurde laski...już któraś wcześniej pisała, że będzie miala kobitkę do sprząania. co wy macie takie duże chaty czy co?;-)

Bira świetnie że znalazłaś porządną babkę:tak:
odpoczynek Ci się należy :tak::tak:;-)

Krecik wszystkiego najlepszego dla Twojego Colinka z okazji ukończenia 4 miesiąca:-):-):-)

144fo0.gif

Witajcie

Kurcze dziewczyny ale wy piszecie nie było mnie kilka godzin a tutaj trzy strony juz doszły.:-)
W końcu dzisiaj byłam i załatwiłam chrzest małego niestety na koniec marca nie było teminu wolnego i będzie 27.04 czyli zaraz po ślubie małego mamy chrzestnej:-)
Tak wiec myśle że tojeszcze półtora miesiąca i chyba ubranko do chrztu kupie rozmiar 80:sorry2:
Od soboty dziewczyny ma być ładniejsza pogoda więc troche odrzyjemy:-D

POZDRAWIAM
KARINA

reklama
bo leser jestem i sie nie bierzmuje.....

women ja mam taki problem z bratem, chcialabym go na chrzestnego to kurcze bierzmowania nie ma :sorry2: a nie mam kogo innego wziasc, tzn mam ale niechce
chyba bede musiala ksiedzu posmarowac :cool2::cool2: aby przymknal oko :-):-)

krecik, anulka dzieki za odpowiedz, jednak dam sobie narazie spokoj z tymi butami, jak bedzie blisko roczku to mu sie kupi :tak: niechce wtopic i kupic zlego rozmiaru bo niestety ale adaski dla maluchow nie sa tanie :dry:

Do góry