sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
cześć mamcie wieczorowo:-) mogę w końcu chwilę usiąść ufff.. zakręcony dzień...zakupy, spacer , odwiedziliśmy koleżankę....padam teraz:-) :-) Kapik śpi więc luzik:-)
Aluśka co za idiotka z tej dentystki! ja bym jej nie podarowała
Pati gratulacje dla Samiego następnym razem bedzie na podium:-) 5 miejsce też jest supppeeerrr:-) Dietka super ale nie dla mnie:-( nie jestem niestety wytrwała w tego typu rzeczach:-(
Anineczka! na fotelu przed kompem! no wiesz co !!! ;-) prosze kupic krzesło;-) padnie Ci kręgosłup ;-) hmm Celine Dion musze wypróbowac na Kapiku:-) on generalnie śpi lepiej im głosniej w domu
Wisienka heheh niezła ta Twoja teściowa z tym sztanem
Beatko mój też ma ostatnio jakieś kryzysy i wróćił do jedzenia 90 :-) hehe max 120 ale to naprawde max:-) zazwyczaj cos zostawi:-) ale najdziwniejsze jest że przybiera na wadze normalnie:-) te nasze dzieciaczki;-)
Trzymam kciuki za Ciebie i Michałka żeby go jak najmniej bolało!
Joli to ładnie Tymuś musi rosnąć że 4 miesiące mu dają:-) nic tylko się cieszyć
Aluśka co za idiotka z tej dentystki! ja bym jej nie podarowała
Pati gratulacje dla Samiego następnym razem bedzie na podium:-) 5 miejsce też jest supppeeerrr:-) Dietka super ale nie dla mnie:-( nie jestem niestety wytrwała w tego typu rzeczach:-(
Anineczka! na fotelu przed kompem! no wiesz co !!! ;-) prosze kupic krzesło;-) padnie Ci kręgosłup ;-) hmm Celine Dion musze wypróbowac na Kapiku:-) on generalnie śpi lepiej im głosniej w domu
Wisienka heheh niezła ta Twoja teściowa z tym sztanem
Beatko mój też ma ostatnio jakieś kryzysy i wróćił do jedzenia 90 :-) hehe max 120 ale to naprawde max:-) zazwyczaj cos zostawi:-) ale najdziwniejsze jest że przybiera na wadze normalnie:-) te nasze dzieciaczki;-)
Trzymam kciuki za Ciebie i Michałka żeby go jak najmniej bolało!
Joli to ładnie Tymuś musi rosnąć że 4 miesiące mu dają:-) nic tylko się cieszyć
Lilka najlepszego z okazji rocznicy!!!!!!!! miłego spędzenia wieczorka;-)