reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

cześć mamcie wieczorowo:-) mogę w końcu chwilę usiąść ufff.. zakręcony dzień...zakupy, spacer , odwiedziliśmy koleżankę....padam teraz:-) :-) Kapik śpi więc luzik:-)

Aluśka co za idiotka z tej dentystki! ja bym jej nie podarowała:shocked2:

Pati gratulacje dla Samiego następnym razem bedzie na podium:-) 5 miejsce też jest supppeeerrr:-) Dietka super ale nie dla mnie:-( nie jestem niestety wytrwała w tego typu rzeczach:-(

Anineczka! na fotelu przed kompem! no wiesz co !!! ;-) prosze kupic krzesło;-) padnie Ci kręgosłup ;-) hmm Celine Dion musze wypróbowac na Kapiku:-) on generalnie śpi lepiej im głosniej w domu:-D

Wisienka heheh niezła ta Twoja teściowa z tym sztanem :happy2::happy2:

Beatko mój też ma ostatnio jakieś kryzysy i wróćił do jedzenia 90 :-) hehe max 120 ale to naprawde max:-) zazwyczaj cos zostawi:-) ale najdziwniejsze jest że przybiera na wadze normalnie:-) te nasze dzieciaczki;-)
Trzymam kciuki za Ciebie i Michałka żeby go jak najmniej bolało!

Joli to ładnie Tymuś musi rosnąć że 4 miesiące mu dają:-) nic tylko się cieszyć:blink:

Lilka najlepszego z okazji rocznicy!!!!!!!! miłego spędzenia wieczorka;-) :cool2:

reklama
cześć mamcie wieczorowo:-) mogę w końcu chwilę usiąść ufff.. zakręcony dzień...zakupy, spacer , odwiedziliśmy koleżankę....padam teraz:-) :-) Kapik śpi więc luzik:-)

Aluśka co za idiotka z tej dentystki! ja bym jej nie podarowała:shocked2:

Pati gratulacje dla Samiego następnym razem bedzie na podium:-) 5 miejsce też jest supppeeerrr:-) Dietka super ale nie dla mnie:-( nie jestem niestety wytrwała w tego typu rzeczach:-(

Anineczka! na fotelu przed kompem! no wiesz co !!! ;-) prosze kupic krzesło;-) padnie Ci kręgosłup ;-) hmm Celine Dion musze wypróbowac na Kapiku:-) on generalnie śpi lepiej im głosniej w domu:-D

Wisienka heheh niezła ta Twoja teściowa z tym sztanem :happy2::happy2:

Beatko mój też ma ostatnio jakieś kryzysy i wróćił do jedzenia 90 :-) hehe max 120 ale to naprawde max:-) zazwyczaj cos zostawi:-) ale najdziwniejsze jest że przybiera na wadze normalnie:-) te nasze dzieciaczki;-)
Trzymam kciuki za Ciebie i Michałka żeby go jak najmniej bolało!

Joli to ładnie Tymuś musi rosnąć że 4 miesiące mu dają:-) nic tylko się cieszyć:blink:

Lilka najlepszego z okazji rocznicy!!!!!!!! miłego spędzenia wieczorka;-) :cool2:
dzięki Sabinko wpadnę dopiero do Was jutro wieczorkiem

a my dzisiaj robimy sobie mily wieczorek bo mamy rocznice:happy2:

ostatnio ogladalismy komedie ''laska z moich koszmarow'' no lzy w oczach nie raz mieslismy ze smiechu :-) polecam
wszystkiego naj z okazji rocznicy i miłego wieczorku;-)

jej syn skarzyl sie na bol nogi, a konkretnie stopy, i jak wrocilismy do domu to mi powiedzial ze jak bylam na gorze karmic malego to mu matka powiedziala ze stopa go boli dlatego ze nie jestesmy malzenstwem i go szatan atakuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale czadowa babka! Ja to bym chciała mieć taką teściową :-D:-D:-D

Z ciekawosci zajrzalam tu znajdziesz wszelkie info:

Kuzwa jak sie te linki wstawia...

Ladina w moim podpisie jest instrukcja! :tak:

no to po zawodach:baffled:
Sami sie nie popisał:-p
grzbietowym był 5ty a przy kraulu zdyskwalifikowany bo wskoczył do wody przed gwizdkiem:-p:-p:-p
ale co tam...pierwsze koty za płoty
następnym razem będzie lepiej:-):tak:;-)

no pewnie że będzie lepiej! :-)

slyszalyscie piosenke na eurowizje??

oto ona

[URL="http://www.wrzuta.pl/audio/jeRnRX23r7/natasza_urbanska_-_blow_over"]http://www.wrzuta.pl/audio/jeRnRX23r7/natasza_urbanska_-_blow_over

niby wszystko ok, ale jakoś tak bez polotu ta piosenka... :sorry2: nie ma szans moim zdaniem...

ja od dzisiaij na diecie
narazie przede mną 8 tygodni
zobaczymy co dalej
wczoraj odebrałam od dietetyka zioła i dietkę na 14 dni...

ile chcesz zrzucić?

Dziś idziemy na basen z Kacperkiem na zajęcia próbne .... Ciekawe czy mu się spodoba mam nadzieję że tak :).

i gdzie byliście? :-)

witam ponownie

my juz wykapani, po kolacji przygotowani do spania, ale jeszcze nie idziemy bo za 10 min zaczyna sie BRIT Awards 2008 i chce obejrzec :-):-):-)
zreszta nigdy nie chodze tak wczesnie spac

sabina ja wiem, moj jak mi powiedzial ten tekst o szatanie to rychotalam sie chyba z 5 min i nie moglam uspokoic :-D:-D:-D

aluska sprobuj gdzie indziej, moze akurat sie uda, trzymam kciuki, a przebojow z dentysta wspolczuje, ja to nigdy na taka wrednote nie natrafilam. zreszta ja zawsze chodze tylko prywatnie do dobrych gabinetow bo tylko takie wzbudzaja moje zaufanie,

Lilka.. Wszystkiego najlepszego z okacji rocznicy slubu...

Z okazji święta Waszego

życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

zyczy Gosia

misiu...chciałabym zrzucić 15kg,ale dietetyk przestrzegł mnie przed odchudzaniem w kg
gdyż twierdzi ze moge schudnąć tylko 10a pojdą mi bardzo obwody,i ogólnie będe wyglądała jakbym zgubiła 20:tak::tak::tak:
zobaczymy
jak schudnę 10 też bede zadowolona

ja już mykam do łóżeczka
dobrej nocki Mamusie:-)

KOCHANE DZIEKI ZA ZYCZONKA!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Karol poszedl juz spac,bylo fajnie,ogladnelismy sobie dwa filmiki,dostalam zamowiona pizze,ale jakos jak juz ja mialam to apetyt mi przeszedl na nia:rolleyes2:
popilam sobie pare lykow piffka :-p i byloby jeszcze bardziej cool gdyby starsze poszlo spac:blink: ale wysiedziala ze staruszkami hahaaa
tak minela rocznica

Lilka wszystkiego najlepszego

Aluska a to pierwsza wizyta u neurologa czy kontrolna? bo my idziemy dopiero 14 marca:-) ale napoczatku mamy neonatologa wiec Adas przynajmniej nie bedzie sie stresował:-)

a dzis Adas ma wizyte u pedagoga...ciekawe po co? ale jak kazali sie umowic to sie umowiłam a co mi szkodzi...jeszcze musze sobie zaklepac termin do logopedy tak około maja czerwca:-)

reklama
Do góry