reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Jolie gzik to taka potrawa wielkopolska:-)

to twarog urobiony z mlekiem,smietana,pokrojona w kosteczke cebulka,albo ze swiezym szczypiorkiem,sol pieprz
do tego gotuje sie ziemniaki w mundurkach,i ugotowane dopiero obiera
i sie je z tym twarogiem
mozna tez twarog zmielic to je sie jak jakis balsam normalnie :-)

to jest takie pyszne ze na sama mysl mam sline do ziemi:-)

reklama
Lila a niema tam jakiegos polskiego sklepu?
A ta gzike to ja jem bardzo czesto,ale niewiedzialam,ze tak sie nazywa :baffled:

Moj mlodu usypia przy Celine Dion :-D:-D
Nawet niewiedzialam,ze lubi spac w cichym halasie :dry:

Starszak o dziwo tez sie zdecydowal na spanko,ryz sie gotuje dla mezusia,posprzatane...he he nudze sie :shocked2:
Tylko tak mnie strasznie krzyz boli :szok:
Chyba musze sobie krzeslo do kompa kupic bo w mam fotel i przez niego zostane wkrotce kaleka :sorry2::baffled:

Anineczka z roku na rok coraz wiecej Polakow tu przyjezdza to moze ktos sklep otworzy:happy2:
ogolnie tu sa same markety...nie ma takich sklepikow jak w pl
no chyba ze pojedzie sie na dzielnice ciapatych i murzynkow to oni swoje sklepy maja:tak:

wszystkim ciociom dziękujemy za miłe słowa i za pieska ślicznego na pocieszenie;-)
jolie...rzeczywiście,też byłam zdziwiona że od razu dyskwalifikacja
trener mówił że tak jest
młody wskoczył do wody po przygotowani do startu--nie poczekał na gwizdek:-:)tak:
ale zdaje mi się że to go dodatkowo zmotywuje do pracy na treningu
podobało mu się bardzo że chłopcy dostali medale i na podium stawali
ja na pierwszych zawodach też nie zabłysnęłam a pózniej mi Olimpade wróżyli:-p:-p
ale to juz inna historia:shocked2::-D

a jeśli o kisiel chodzi to oczywiście to część diety
nie jem kompletnie nic oprócz tego co ustalił dietetyk:blink:
takie mam menu na pierwsze dni
2008180lz8.jpg

Lilka..ja też twarozek ze śmietaną i szczypiorkiem uwielbiam
ale nigdy nie spotkałam się z tym zeby jeść go z ziemniaczkami
hm...brzmi zachęcająco:-)
jak się czujesz Kochana?:cool2:

a my dzisiaj robimy sobie mily wieczorek bo mamy rocznice:happy2:

ostatnio ogladalismy komedie ''laska z moich koszmarow'' no lzy w oczach nie raz mieslismy ze smiechu :-) polecam

Pati dietka wyglada fajnie i zachecajaco:tak:
powodzenia

a ja czuje sie ok,jakos mdlosci minely,choc jak nie zjem sniadania na czas to z glodu mam takie uczucie jakbym miala pasc:confused:
ale od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze
pewnie dzidziolek rosnie:happy2: i dlatego hehee

dzisiaj mam taki fajny dzien ze dzieci non stop spia,teraz juz nie i Hania w tym momencie mnie dobija bo domaga sie noszenia:baffled:

a my dzisiaj robimy sobie mily wieczorek bo mamy rocznice:happy2:

ostatnio ogladalismy komedie ''laska z moich koszmarow'' no lzy w oczach nie raz mieslismy ze smiechu :-) polecam
Wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy ślubu :-D:tak:
358nx6.gif

Również tą komedię oglądałam :-Di też mi sie podobała:tak:

Pati dietka wyglada fajnie i zachecajaco:tak:
powodzenia
a ja czuje sie ok,jakos mdlosci minely,choc jak nie zjem sniadania na czas to z glodu mam takie uczucie jakbym miala pasc:confused:
ale od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze
pewnie dzidziolek rosnie:happy2: i dlatego hehee

dzisiaj mam taki fajny dzien ze dzieci non stop spia,teraz juz nie i Hania w tym momencie mnie dobija bo domaga sie noszenia:baffled:

Liluś dobrze że mdłości już Ci minęły :-):-D teraz nie możesz się zbytni przemęczać

reklama
Liluś Kochana dla Ciebie i Twojego męża z okazji Waszego Swięta dużo miłości,zrozumienia,pociechy z Córeczek i upragnionego Syneczka:happy2::happy2::happy2:
stokrotki803mc4.jpg

Do góry