reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

cześć mamcie wieczorowo:-) mogę w końcu chwilę usiąść ufff.. zakręcony dzień...zakupy, spacer , odwiedziliśmy koleżankę....padam teraz:-) :-) Kapik śpi więc luzik:-)

Aluśka co za idiotka z tej dentystki! ja bym jej nie podarowała:shocked2:

Pati gratulacje dla Samiego następnym razem bedzie na podium:-) 5 miejsce też jest supppeeerrr:-) Dietka super ale nie dla mnie:-( nie jestem niestety wytrwała w tego typu rzeczach:-(

Anineczka! na fotelu przed kompem! no wiesz co !!! ;-) prosze kupic krzesło;-) padnie Ci kręgosłup ;-) hmm Celine Dion musze wypróbowac na Kapiku:-) on generalnie śpi lepiej im głosniej w domu:-D

Wisienka heheh niezła ta Twoja teściowa z tym sztanem :happy2::happy2:

Beatko mój też ma ostatnio jakieś kryzysy i wróćił do jedzenia 90 :-) hehe max 120 ale to naprawde max:-) zazwyczaj cos zostawi:-) ale najdziwniejsze jest że przybiera na wadze normalnie:-) te nasze dzieciaczki;-)
Trzymam kciuki za Ciebie i Michałka żeby go jak najmniej bolało!

Joli to ładnie Tymuś musi rosnąć że 4 miesiące mu dają:-) nic tylko się cieszyć:blink:

Lilka najlepszego z okazji rocznicy!!!!!!!! miłego spędzenia wieczorka;-) :cool2:

reklama
cześć mamcie wieczorowo:-) mogę w końcu chwilę usiąść ufff.. zakręcony dzień...zakupy, spacer , odwiedziliśmy koleżankę....padam teraz:-) :-) Kapik śpi więc luzik:-)

Aluśka co za idiotka z tej dentystki! ja bym jej nie podarowała:shocked2:

Pati gratulacje dla Samiego następnym razem bedzie na podium:-) 5 miejsce też jest supppeeerrr:-) Dietka super ale nie dla mnie:-( nie jestem niestety wytrwała w tego typu rzeczach:-(

Anineczka! na fotelu przed kompem! no wiesz co !!! ;-) prosze kupic krzesło;-) padnie Ci kręgosłup ;-) hmm Celine Dion musze wypróbowac na Kapiku:-) on generalnie śpi lepiej im głosniej w domu:-D

Wisienka heheh niezła ta Twoja teściowa z tym sztanem :happy2::happy2:

Beatko mój też ma ostatnio jakieś kryzysy i wróćił do jedzenia 90 :-) hehe max 120 ale to naprawde max:-) zazwyczaj cos zostawi:-) ale najdziwniejsze jest że przybiera na wadze normalnie:-) te nasze dzieciaczki;-)
Trzymam kciuki za Ciebie i Michałka żeby go jak najmniej bolało!

Joli to ładnie Tymuś musi rosnąć że 4 miesiące mu dają:-) nic tylko się cieszyć:blink:

Lilka najlepszego z okazji rocznicy!!!!!!!! miłego spędzenia wieczorka;-) :cool2:
dzięki Sabinko wpadnę dopiero do Was jutro wieczorkiem

a my dzisiaj robimy sobie mily wieczorek bo mamy rocznice:happy2:

ostatnio ogladalismy komedie ''laska z moich koszmarow'' no lzy w oczach nie raz mieslismy ze smiechu :-) polecam
wszystkiego naj z okazji rocznicy i miłego wieczorku;-)

jej syn skarzyl sie na bol nogi, a konkretnie stopy, i jak wrocilismy do domu to mi powiedzial ze jak bylam na gorze karmic malego to mu matka powiedziala ze stopa go boli dlatego ze nie jestesmy malzenstwem i go szatan atakuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale czadowa babka! Ja to bym chciała mieć taką teściową :-D:-D:-D

Z ciekawosci zajrzalam tu znajdziesz wszelkie info:

Kuzwa jak sie te linki wstawia...

Ladina w moim podpisie jest instrukcja! :tak:

no to po zawodach:baffled:
Sami sie nie popisał:-p
grzbietowym był 5ty a przy kraulu zdyskwalifikowany bo wskoczył do wody przed gwizdkiem:-p:-p:-p
ale co tam...pierwsze koty za płoty
następnym razem będzie lepiej:-):tak:;-)

no pewnie że będzie lepiej! :-)

slyszalyscie piosenke na eurowizje??

oto ona

[URL="http://www.wrzuta.pl/audio/jeRnRX23r7/natasza_urbanska_-_blow_over"]http://www.wrzuta.pl/audio/jeRnRX23r7/natasza_urbanska_-_blow_over

niby wszystko ok, ale jakoś tak bez polotu ta piosenka... :sorry2: nie ma szans moim zdaniem...

ja od dzisiaij na diecie
narazie przede mną 8 tygodni
zobaczymy co dalej
wczoraj odebrałam od dietetyka zioła i dietkę na 14 dni...

ile chcesz zrzucić?

Dziś idziemy na basen z Kacperkiem na zajęcia próbne .... Ciekawe czy mu się spodoba mam nadzieję że tak :).

i gdzie byliście? :-)

witam ponownie

my juz wykapani, po kolacji przygotowani do spania, ale jeszcze nie idziemy bo za 10 min zaczyna sie BRIT Awards 2008 i chce obejrzec :-):-):-)
zreszta nigdy nie chodze tak wczesnie spac

sabina ja wiem, moj jak mi powiedzial ten tekst o szatanie to rychotalam sie chyba z 5 min i nie moglam uspokoic :-D:-D:-D

aluska sprobuj gdzie indziej, moze akurat sie uda, trzymam kciuki, a przebojow z dentysta wspolczuje, ja to nigdy na taka wrednote nie natrafilam. zreszta ja zawsze chodze tylko prywatnie do dobrych gabinetow bo tylko takie wzbudzaja moje zaufanie,

Lilka.. Wszystkiego najlepszego z okacji rocznicy slubu...

Z okazji święta Waszego

życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

zyczy Gosia

misiu...chciałabym zrzucić 15kg,ale dietetyk przestrzegł mnie przed odchudzaniem w kg
gdyż twierdzi ze moge schudnąć tylko 10a pojdą mi bardzo obwody,i ogólnie będe wyglądała jakbym zgubiła 20:tak::tak::tak:
zobaczymy
jak schudnę 10 też bede zadowolona

ja już mykam do łóżeczka
dobrej nocki Mamusie:-)

KOCHANE DZIEKI ZA ZYCZONKA!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Karol poszedl juz spac,bylo fajnie,ogladnelismy sobie dwa filmiki,dostalam zamowiona pizze,ale jakos jak juz ja mialam to apetyt mi przeszedl na nia:rolleyes2:
popilam sobie pare lykow piffka :-p i byloby jeszcze bardziej cool gdyby starsze poszlo spac:blink: ale wysiedziala ze staruszkami hahaaa
tak minela rocznica

Lilka wszystkiego najlepszego

Aluska a to pierwsza wizyta u neurologa czy kontrolna? bo my idziemy dopiero 14 marca:-) ale napoczatku mamy neonatologa wiec Adas przynajmniej nie bedzie sie stresował:-)

a dzis Adas ma wizyte u pedagoga...ciekawe po co? ale jak kazali sie umowic to sie umowiłam a co mi szkodzi...jeszcze musze sobie zaklepac termin do logopedy tak około maja czerwca:-)

reklama
Do góry