reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

witam

my juz po masazyku, dzis mialo byc ostatnie spotkanie ale ze kobitka prowadzaca zajecia nas polubila, umowila sie z nami na za 2 tygodnie jeszcze, ale super!!!

wlasnie siedze z kanapeczkami i herbatka i czytam co u was.....

reklama
no to po zawodach:baffled:
Sami sie nie popisał:-p
grzbietowym był 5ty a przy kraulu zdyskwalifikowany bo wskoczył do wody przed gwizdkiem:-p:-p:-p
ale co tam...pierwsze koty za płoty
następnym razem będzie lepiej:-):tak:;-)

ja właśnie wcinam kisiel 350ml + mus jabłkowy 330ml:cool2:

Nastepnym razem pokona wszystkich
a Tobie kochanie smacznej dietki zycze i trzymam kciukasy

To wy fajnie macie z tym peselem.
Tylko wiecie co.Teraz jak bylam w Pl to najpierw kazali mi zameldowac malego gdzies a dopiero po tym wydali mi pesel :dry:
No i trwalo to conajmniej miesiac.

No i jeszcze jeden dziwny fakt.
Moje dziecko w ciagu dnia je niewiele....niewiele bo jak na jego mozliwosci 80-90ml co 4 godziny to stanowczo za malo :-(
A na wieczorna butle wsuwa 200-230ml z kleikiem...
Dziwne,co nie?

Zawsze jadl w dzien 150-180ml a tutaj taka zmiana:baffled:
Juz jest tak od conajmniej 2 tygodni.CO robic,co robic??

moj tez w dzien je teraz mnie mleka bo ma bardziej urozmaicone jedzonko,a na noc wypija duszkiem 180ml mleka plus 4 lyzki kleiku

women ciekawa jestem jaka ty masz nadwage ;-) 0,2 kg? :-D:-D
chcialabym tak wygladac jak Ty :zawstydzona/y:
ja mam conajmniej 15 ale narazie sie nie odchudzam bo karmie piersia :-:)wściekła/y:

dzieki, ja juz tak bardzo bym chciala do Polski.....
w ogole marzyly mi sie swieta wielkanocne w PL ale nie polecimy bo tego paszportu jeszcze nie mamy a juz teraz z £500 musielibysmy wydac na podroz, a zanim bedzie paszport to bilety £700 pewnie beda kosztowac, to ja dziekuje, zwlaszcza ze tylko na 3-4 dni bysmy lecieli :-(

chociaz ja z miesiac bym chciala zostac, stesknilam sie za moim kotkiem, no i bym odpoczela troche od obowiazkow macizynskich i partnerskich, ja nie wiem co ze mna ale na dluzsza mete meczy mnie bycie z facetem, chyba nie powinnam brac tego slubu...

wisienko mam 10 kg nadwagi :-)wiec jest co zrzucac,a 15 kg wiecej nic przed ciazą.

Liluś Kochana dla Ciebie i Twojego męża z okazji Waszego Swięta dużo miłości,zrozumienia,pociechy z Córeczek i upragnionego Syneczka:happy2::happy2::happy2:
stokrotki803mc4.jpg

Dołańczam sie do tych pieknych zyczen Liluś

misiu...chciałabym zrzucić 15kg,ale dietetyk przestrzegł mnie przed odchudzaniem w kg
gdyż twierdzi ze moge schudnąć tylko 10a pojdą mi bardzo obwody,i ogólnie będe wyglądała jakbym zgubiła 20:tak::tak::tak:
zobaczymy
jak schudnę 10 też bede zadowolona

ja już mykam do łóżeczka
dobrej nocki Mamusie:-)

Trzymamy kciuki za Ciebie kochanie

Ja wczoraj wystawialm aukcje i dzis z rana,kurcze troche roboty i pisania bylo.
Sprzedaje ciuchy po Kacperku a od soboty nowe damskie i meskie taze zapraszam
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Dorian wczoraj zjadł tą kszke z mleczkiem i biszkoptami ale mu smakowalo,faktycznie dobre bo posmakowalam slodziutka pycha kaszka.

A dzis zjadl pierwszy obiadek
zupke jarzynową krem

Kupy robi tak jak trzeba,zadnych kolek i bolesci brzuszka ani wymiotow takze cieszy mnie to bardzo ze tawi ladnie jedzonko.

Dostalam rowniez wezwanie do sądu na 21 kwietnia w sprawie ustalenia ojcostwa i alimentow z czego sie bardzo ciesze ze wkoncu wszystko ruszy.:-D

synus ogladal od 2 godzin bajeczki na mini mini i teraz zasnął przez tv hehe

oj mamuski cos sie nie popisalyscie dzisiaj, posciochy jak w weekand lub nawet gorzej.

Pati ja bym chyba na tym nie ujechała daleko;-)
Ja jestem leń to takich rzeczy. Zero konsekwencji:sorry2:

ale jestes szczesciara i nie musisz sie odchudzac :cool2:

Asix i jak tam, przyznali Ci juz Child benefit? jesli tak to mozna wiedziec jaka kwote ?
mi dzis przyszla dezycja z child tax credit i na szczescie przyznali troche kaski :-)
acha i jak nie zapomnimy to w ta sobote pojdziemy do placowki helfix i sie popytamy o to konto dla maluszkow i ew. zalozymy.

dzien dobry
ja od wczoraj mam koszmarna migrene ...teraz juz jest troche lepiej , maz mnie pocieszyl ze to oznaka ze idzie wiosna bo w zimie nie mam migren normalnie
ok ...... a teraz poczytam co u was

wisienko mam 10 kg nadwagi :-)wiec jest co zrzucac,a 15 kg wiecej nic przed ciazą.

Dostalam rowniez wezwanie do sądu na 21 kwietnia w sprawie ustalenia ojcostwa i alimentow z czego sie bardzo ciesze ze wkoncu wszystko ruszy.:-D

10 kg :szok: cos mi sie niechce wierzyc, gdzie? jak widzialam Twoje fotki to moim zdaniem wygladasz super, tak w sam raz, ani za malo ani za duzo.
tak na oko to masz z ok 172 to powinnas wazyc 60kg a wygladasz na 55.

a w sprawie alimentacyjnej i ustalenia ojcostwato strasznie dlugo musisz czekac, ale juz teraz trzymam kciuki i zycze powodzenia! Wyciagnij jak najwiecej od 'tatusia'.

10 kg :szok: cos mi sie niechce wierzyc, gdzie? jak widzialam Twoje fotki to moim zdaniem wygladasz super, tak w sam raz, ani za malo ani za duzo.
tak na oko to masz z ok 172 to powinnas wazyc 60kg a wygladasz na 55.

a w sprawie alimentacyjnej i ustalenia ojcostwato strasznie dlugo musisz czekac, ale juz teraz trzymam kciuki i zycze powodzenia! Wyciagnij jak najwiecej od 'tatusia'.

co do odchudzania to mi by się przydało przynajmniej z 8 kg zrzucić ale na razie muszę sobie darować bo karmię małą cysiem:sorry2::baffled:

reklama
Hej,
nie mam na nic sily:-( kuzwa akumulatory rozladowane:baffled:

mirka
wpolczuje, niestety wiem co to migrena:baffled:

Women
Jak dla mnie wygladasz idealnie:tak:

Do góry