reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

witam

my juz po masazyku, dzis mialo byc ostatnie spotkanie ale ze kobitka prowadzaca zajecia nas polubila, umowila sie z nami na za 2 tygodnie jeszcze, ale super!!!

wlasnie siedze z kanapeczkami i herbatka i czytam co u was.....

reklama
no to po zawodach:baffled:
Sami sie nie popisał:-p
grzbietowym był 5ty a przy kraulu zdyskwalifikowany bo wskoczył do wody przed gwizdkiem:-p:-p:-p
ale co tam...pierwsze koty za płoty
następnym razem będzie lepiej:-):tak:;-)

ja właśnie wcinam kisiel 350ml + mus jabłkowy 330ml:cool2:

Nastepnym razem pokona wszystkich
a Tobie kochanie smacznej dietki zycze i trzymam kciukasy

To wy fajnie macie z tym peselem.
Tylko wiecie co.Teraz jak bylam w Pl to najpierw kazali mi zameldowac malego gdzies a dopiero po tym wydali mi pesel :dry:
No i trwalo to conajmniej miesiac.

No i jeszcze jeden dziwny fakt.
Moje dziecko w ciagu dnia je niewiele....niewiele bo jak na jego mozliwosci 80-90ml co 4 godziny to stanowczo za malo :-(
A na wieczorna butle wsuwa 200-230ml z kleikiem...
Dziwne,co nie?

Zawsze jadl w dzien 150-180ml a tutaj taka zmiana:baffled:
Juz jest tak od conajmniej 2 tygodni.CO robic,co robic??

moj tez w dzien je teraz mnie mleka bo ma bardziej urozmaicone jedzonko,a na noc wypija duszkiem 180ml mleka plus 4 lyzki kleiku

women ciekawa jestem jaka ty masz nadwage ;-) 0,2 kg? :-D:-D
chcialabym tak wygladac jak Ty :zawstydzona/y:
ja mam conajmniej 15 ale narazie sie nie odchudzam bo karmie piersia :-:)wściekła/y:

dzieki, ja juz tak bardzo bym chciala do Polski.....
w ogole marzyly mi sie swieta wielkanocne w PL ale nie polecimy bo tego paszportu jeszcze nie mamy a juz teraz z £500 musielibysmy wydac na podroz, a zanim bedzie paszport to bilety £700 pewnie beda kosztowac, to ja dziekuje, zwlaszcza ze tylko na 3-4 dni bysmy lecieli :-(

chociaz ja z miesiac bym chciala zostac, stesknilam sie za moim kotkiem, no i bym odpoczela troche od obowiazkow macizynskich i partnerskich, ja nie wiem co ze mna ale na dluzsza mete meczy mnie bycie z facetem, chyba nie powinnam brac tego slubu...

wisienko mam 10 kg nadwagi :-)wiec jest co zrzucac,a 15 kg wiecej nic przed ciazą.

Liluś Kochana dla Ciebie i Twojego męża z okazji Waszego Swięta dużo miłości,zrozumienia,pociechy z Córeczek i upragnionego Syneczka:happy2::happy2::happy2:
stokrotki803mc4.jpg

Dołańczam sie do tych pieknych zyczen Liluś

misiu...chciałabym zrzucić 15kg,ale dietetyk przestrzegł mnie przed odchudzaniem w kg
gdyż twierdzi ze moge schudnąć tylko 10a pojdą mi bardzo obwody,i ogólnie będe wyglądała jakbym zgubiła 20:tak::tak::tak:
zobaczymy
jak schudnę 10 też bede zadowolona

ja już mykam do łóżeczka
dobrej nocki Mamusie:-)

Trzymamy kciuki za Ciebie kochanie

Ja wczoraj wystawialm aukcje i dzis z rana,kurcze troche roboty i pisania bylo.
Sprzedaje ciuchy po Kacperku a od soboty nowe damskie i meskie taze zapraszam
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Dorian wczoraj zjadł tą kszke z mleczkiem i biszkoptami ale mu smakowalo,faktycznie dobre bo posmakowalam slodziutka pycha kaszka.

A dzis zjadl pierwszy obiadek
zupke jarzynową krem

Kupy robi tak jak trzeba,zadnych kolek i bolesci brzuszka ani wymiotow takze cieszy mnie to bardzo ze tawi ladnie jedzonko.

Dostalam rowniez wezwanie do sądu na 21 kwietnia w sprawie ustalenia ojcostwa i alimentow z czego sie bardzo ciesze ze wkoncu wszystko ruszy.:-D

synus ogladal od 2 godzin bajeczki na mini mini i teraz zasnął przez tv hehe

oj mamuski cos sie nie popisalyscie dzisiaj, posciochy jak w weekand lub nawet gorzej.

Pati ja bym chyba na tym nie ujechała daleko;-)
Ja jestem leń to takich rzeczy. Zero konsekwencji:sorry2:

ale jestes szczesciara i nie musisz sie odchudzac :cool2:

Asix i jak tam, przyznali Ci juz Child benefit? jesli tak to mozna wiedziec jaka kwote ?
mi dzis przyszla dezycja z child tax credit i na szczescie przyznali troche kaski :-)
acha i jak nie zapomnimy to w ta sobote pojdziemy do placowki helfix i sie popytamy o to konto dla maluszkow i ew. zalozymy.

dzien dobry
ja od wczoraj mam koszmarna migrene ...teraz juz jest troche lepiej , maz mnie pocieszyl ze to oznaka ze idzie wiosna bo w zimie nie mam migren normalnie
ok ...... a teraz poczytam co u was

wisienko mam 10 kg nadwagi :-)wiec jest co zrzucac,a 15 kg wiecej nic przed ciazą.

Dostalam rowniez wezwanie do sądu na 21 kwietnia w sprawie ustalenia ojcostwa i alimentow z czego sie bardzo ciesze ze wkoncu wszystko ruszy.:-D

10 kg :szok: cos mi sie niechce wierzyc, gdzie? jak widzialam Twoje fotki to moim zdaniem wygladasz super, tak w sam raz, ani za malo ani za duzo.
tak na oko to masz z ok 172 to powinnas wazyc 60kg a wygladasz na 55.

a w sprawie alimentacyjnej i ustalenia ojcostwato strasznie dlugo musisz czekac, ale juz teraz trzymam kciuki i zycze powodzenia! Wyciagnij jak najwiecej od 'tatusia'.

10 kg :szok: cos mi sie niechce wierzyc, gdzie? jak widzialam Twoje fotki to moim zdaniem wygladasz super, tak w sam raz, ani za malo ani za duzo.
tak na oko to masz z ok 172 to powinnas wazyc 60kg a wygladasz na 55.

a w sprawie alimentacyjnej i ustalenia ojcostwato strasznie dlugo musisz czekac, ale juz teraz trzymam kciuki i zycze powodzenia! Wyciagnij jak najwiecej od 'tatusia'.

co do odchudzania to mi by się przydało przynajmniej z 8 kg zrzucić ale na razie muszę sobie darować bo karmię małą cysiem:sorry2::baffled:

reklama
Hej,
nie mam na nic sily:-( kuzwa akumulatory rozladowane:baffled:

mirka
wpolczuje, niestety wiem co to migrena:baffled:

Women
Jak dla mnie wygladasz idealnie:tak:

Do góry