reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Stukam sie kawusia :-)

A moj aparat dzis po raz pierwszy rechotal sie w glos.Smial sie tak glosno,ze sam byl chyba w szoku :szok::-D:-D:-D
Oczywiscie trza bylo go gilac po brzuchu ;-)

czesc
dzis moj babelek zbudzil mnie juz o 5,00 i spac nie dawal...., p[rzysnelismy znowu gdzies ok 8,00 i spalismy do teraz. Teraz jakas jestem rozbita :dry:

Hej, hej:tak::tak:
wczoraj mnie nie bylo na BB, bo mielismy wir...

Pati, fajnie wyglada ta Twoja dietka:tak:
ale kobieto, 15kg... to chyba znikniesz... widzilam Twoje fotki... wygladasz super... :tak::tak::tak:

Lilus, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy no i upragnionego synusia:tak::tak:

Ja wczoraj poszlam pierwszy raz na solarium... na 12 minutek, ale fajnie bylo;-):-);-)

Dziewczyny, czy Wasze maluchy tez jak zaczynaja sie budzic to pchaja rece do oczek, i drapia sie po twarzy? Moj Oskar jak zaczyna sie wiercic a jeszcze spi, to tak macha lapkami az sie budzi a oczka sa az zalzawione... Nie wiem co wyprawia i czy tak wszystkie brzdace maja...

Musze sie wziac za paszporty - moj mi sie konczy jakos w maju, wiec musze zaraz zlozyc wniosek o nowy no i dla Oskarka... Tylko nie wiem jak mu zrobia zdjecie...? Robila ktoras z Was w Polsce juz paszport dla maluszka?

Lilka wszystkiego najlepszego

Aluska a to pierwsza wizyta u neurologa czy kontrolna? bo my idziemy dopiero 14 marca:-) ale napoczatku mamy neonatologa wiec Adas przynajmniej nie bedzie sie stresował:-)

a dzis Adas ma wizyte u pedagoga...ciekawe po co? ale jak kazali sie umowic to sie umowiłam a co mi szkodzi...jeszcze musze sobie zaklepac termin do logopedy tak około maja czerwca:-)

Kunda to będzie nasz pierwsza wizyta ponieważ podejrzewam u Amandy krecz poza tym pani doktor stwierdziła u niej asymetrię ale olała sobie to więc chciałabym słyszeć opinię jakiegoś specjalisty na ten temat :tak:
Ale też ta wizyta będzie taka kontrolna żeby sprawdzić czy moje obawy co do zdrowia Amandy są słuszne :confused: jeżeli o to w takiej wizycie chodzi :sorry2:

Trzymam kciuki za Adasia ;-) na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

czesc

dziekuje za zyczenia rocznicowe a szczegolnie za synusia:-)

Anulka ja wyrabialam w PL paszport jak Milcia byla malutka:tak:

reklama
Dziewczyny, czy Wasze maluchy tez jak zaczynaja sie budzic to pchaja rece do oczek, i drapia sie po twarzy? Moj Oskar jak zaczyna sie wiercic a jeszcze spi, to tak macha lapkami az sie budzi a oczka sa az zalzawione... Nie wiem co wyprawia i czy tak wszystkie brzdace maja...

anulka moja mała robi tak nawet przed pójściem spać, ale się nad tym nie zastanawiałam :confused::sorry2:

Do góry