reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzień dobry mamuśki:-)
wiadomosc dnia
odzyskalismy depozyt!!!!!!!!!!!:-):tak::szok::-):tak::szok::-D:-D:-D:-D:-D
to świetnie, gratuluję:-):tak:

moje chłopaki właśnie pojechali
jeden do szkoły a drugi do pracy
ja się biore za sprzątanie chaty a póżniej lecę do mamy na ploteczki:cool2::-D

milutkiego dnia Mamusie

reklama
Dzeiń doberek:-)

Lilka super że debozyt sie odzyskał:-) co do WAG też się zgadzam że sa świetne:-) heheh ja jestem z 9 października:-) :-)

Pati nie sprzątaj za dużo:-) ale mnie tez to dzisiaj czeka:-( bo okropna pogoda u mnie:-(

Larvunia super ze szybciutko wróciłaś:-)

miłego dnia mamcie:-)
buziaki:-)

dziendoberek kochane :-D
druga noc na nowym mieszkanku za mna :laugh2: Nic mi sie nie snilo a bynajmniej nie pamietam :sorry2: a szkoda....
Ciesze sie jak glupia tym mieszkaniem :laugh2::laugh2::laugh2:

ide mezusiowi sniadanko robic. Ja juz po kawce nawet i po spacerku z pieseczkiem. Milego dnia drogie Panie :laugh2:

mircia przekazuje Ci troszke mojej energii mam jej w nadmiarze ostatnio :-D he he he.. to chyba syndrom wicia gniazda u mnie :sorry2:
no lece do kuchni....do pozniej :***

Hej dziewczynki!
Wstalam spuchnieta jak balon:baffled:, wszystko mnie boli, nic mi sie nie chce;-)

Lilka
brawo za odzyskanie depozytu!!! Teraz juz wszystko sie ulozy, bo juz chyba wyczerpalas wszystkie mozliwe awaryjne sytuacje na ten rok;-)

Misia
widzialam, ze Wiku sie zaklimatyzowal w nowym lozeczku:tak: Nasza tez jak sie obudzi rano to od razu do nas przybiega;-)

Bry :cool2:

Kathe kurcze niemow,ze normalnie tancujesz na zajeciach :confused:
Jeju,ale bedziesz roztanczona mamuska :sorry2:

Larvuniu ale jestes szybka jak blyskawica z tym netem.Super.
Tylko nie przeginaj ze sprzataniem:no:

mirka odpoczywaj i sie len ile wlezie.Juz niedlugo bedziesz o tym marzyla :laugh2:

Pati zazdroszcze ploteczek z mamusia.Ja juz w sobote sobie poplotkuje na zywo z mamcia.Przyjezdza na 2 miesiace do mnie.Huraaa:-D:-D

Lilka super,ze kaucja oddana.Ale chyba sie pomylilas.Napisalas,ze w listopadzie sie przeprowadzacie.A nie w pazdzierniku?
Wspolczuje prasowania :baffled:
Ja mam mala sterte a juz lezy z tydzien i sie zabrac nie moge.
Women super,ze z Doriankiem wszystko fajnie:-) Duzy chlop :-D

Sabinko u mnie tak pada deszcz,ze az cyfra mi znikla :wściekła/y:
Ale to prawda,najlepsza pogoda na sprzatanie.

A ze u mnie w sobote pojawi sie mama to chce wysprzatac chate na blysk :shocked2:

Wczoraj bylam u lekarza,wszystko okey.Tez mam sie zjawic za 4 tygodnie,ale w miedzy czasie chodzic do rodzinnego (u nas ciaze prowadzi na przemian rodzinny i szpital).
Alex ponoc lezy juz glowka w dol.
Olpa mam liste rzeczy co do szpitala zabrac (bedziemy z Olpa rodzily w jednym szpitalu :tak:)
Wczoraj tez kupilam sobie podklady poporodowe,majteczki jednorazowe,majteczki bawelniane,koszulki nocne,biustonosze,kapciuchy i inne potrzebne rzeczy do szpitala i mam zamiar na dniach spakowac torbe do szpiatala).

A teraz dopijam kawusie i sie za cos zabiore :blink:

Witam.

Ja już po śniadaniu, w trakcie kawki, po badaniach (morfologia) i po wizycie na poczcie. Dostałam dziś odpowiedź z ZUSu, że przyznali mi zasiłek rehabilitacyjny na 2 miesiące!!! :-):-):-):-) Nie wiem tylko jak to jest, czy jak urodzę przed końcem tego zasiłku, to macierzyński leci od urodzenia czy po skończonym rehabilitacyjnym? Może któraś z Was wie i powie?

witajcie mamusie!

nie zagladalam dzis i widze ze duzo zaleglosci, z gory przepraszam ale nie nadrobie teraz:zawstydzona/y:
bylam na zajeciach na mojej uczelni ,jeden przedmiot to warsztaty z tanca wiec mozecie sobie tylko wyobrazic mnie z brzuchalem tanczaca uklady taneczne i rock&rolla:-Dniestety musze chodzic na te zajecia ,nie obchodzi mojego wykladowce ze mam zwolnienie od lekarza do pracy i ze mam sie oszczedzac, ehhh, zaczynaja sie schody na studiach:dull:
Jutro mam USG wiec napisze jak tam z Marysia:-p juz sie nie moge doczekac:blink::blink::blink::-):-):-):rofl2::rofl2:

Kathhe, warsztaty z tańca? Przypomnij co studiujesz, że dla prowadzącego to taki ważny przedmiot.

Larvunia witaj z powrotem, w końcu dzień na BB zaczyna się od Twojego powitania ;-) Życzę miłego "wicia" nowego gniazdka. A tak w ogóle to szybko mąż się uwinął z internetem :-D

Misia Wiku ma super w pokoju, mebelki pierwsza klasa, a jak ich właściciel rozkosznie wyglądał w swoim nocnym wdzianku :tak::tak::-)

Lilka gratuluję kolejnej załatwionej sprawy (na plus). Cieszę się razem z Tobą odzyskanymi pieniędzmi. A pranie - trochę Ci zazdroszczę, że masz to za sobą :-D

Ladina mi się podoba duet Vincent i Gustaw (Vicio i Gucio) :-)

A ja dziś mam nadzieję, że doczekam się na paczkę z allegro, wiem że już do mnie "idzie". Wczoraj byłam z mężem w Tesco i oglądaliśmy ubranka Cheeroke (nie pamiętam jak się to pisze). Są takie śliczne. Dodatki śpiworkowo - kocykowe też. Pewnie jak byśmy mieli kasę i brak wizji spadkowej po znajomych, już byśmy się zaopatrzyli w "niezbędne" rzeczy.

A wicie gniazdka też mi się udziela. Ostatnio w naszym domu rewolucja, a najlepsze, że jeszcze nieskończona :-):-):-)

reklama
witam wszystkie mamusie!!!!!
chciałam się podzielić swoimi najnowszymi wieściami :-)byłam u gin i mała rośnie jak na drożdżach ma już 1823g i ułożyła się główką do dołu (choć może to być jeszcze nie ostateczna pozycja :-)) zmieniła mi się także data porodu wg USG i to o prawie 2 tygodnie!!! w szkole rodzenia powiedziano nam że data wg USG jest najbardziej dokładna, choć my i tak wiemy swoje :-)
Już nie mogę sie doczekać przyjścia na świat naszego aniołka, choć szczerze przyznam że sny i obawy przed porodem zaczynają sie nasilać :-(

Do góry