reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wlasnei rozmawilam z przyjaciolka odnosnie wozkow... i zgupialam:laugh2::laugh2::laugh2: ...ma synka 14 miesiecy i jakies pol roku temu kupila spacerowke, wczesniej miala wozek wielofunkcyjny... a to wszystko dlatego,ze byl ciezki... wazyl k.16kg... a obecna spacerowka k.6...

No i nie wiem, ja do tej pory myslalam, ze stelaz 10kg + zakladane czesci (gondolka k.4, spacerowka k.4, fotelik 2-3kg) to wersja lekka... w koncu tyle srednio waza wozki dobrych firm...

Jak to jest? Ile waza Wasze wozeczki?

reklama
Anulka
jak na wozek wielofunkcyjny 16 kg to nie duzo, ale prawda jest taka, ze jak dziecko zaczyna stabilnie siedziec to zaczyna sie myslec o czyms lzejszym, czyli jakiejs spacerowce- parasolce (najlzejsze maja wlasnie 4-6 kg). Szczegolnie upierdliwy zaczyna byc wozek wielofunkcyjny, gdy ktos musi go wnosic na pietro, albo zajmuje duzo miejsca w samochodzie:tak: My bylismy bardzo zadowoleni ze swojego wielofunkcyjnego, ale ze wzgledu na to, ze latamy do Polski, kupilismy tez lekka spacerowke, zeby sie nie szarpac na lotnisku i na zakupach, gdzie wielofunkcyjny wozek zajmowal nam caly bagaznik no a jak sie robi zakupy raz w tyg. to jest to jednak maly problem;-)

Pati
dziekuje;-) Na dwie dziewczynki tez bym sie nie pogniewala, moze innym razem;-):-D:-D

Elbra
uwierz mi z tym spaniem w nocy moze byc gorzej:tak:;-) Powiem Ci, ze jedno dziecko a dwoje w brzuszku to jednak ogroooomna roznica:-D:-D

anulka...mój wózek tzn. rama waży 11kg+foteli to pewnie będzie z 16kg:dry:
ale co tam,targać go do góry nie będę bo
- mam wózkownię na parterze:tak:, albo
-będę stelaż w samochodzie zostawiać
wypne fotelik i będę śmigać na górę:laugh2::happy::cool2:

my się na imię dla synka nie możemy zdecydować
mąż sie śmieje że młody nie spieszy się z wyjściem bo nie mamy imienia dla niego:laugh2:
może być,cholerka:sorry2::dry:
no cóż...Wiktor,Maks,Nikodem.....
nie wiemy sami:rofl2::ninja2:

Ladina w takim razie czekam na foty:-) Młoda na pewno szybko się zaaklimatyzuje:-)

Women super, ze wszystko ok z maluchem. I jaki duży.

Anulka trzymaj się, dostaniesz leki i wszystko wróci do normy. Ja muszę zrobić wyniki w tym tyg. bo w poniedziałek mam wizytę. Co do piżamy u nas nie można mieć, tylko koszule. Nie wiem dlaczego, ale chyba ze względu na wygodę i naszą i lekarzy.

Mirka o jakiej herbatce piszesz? Czy do jej picia masz jakieś specjalne wskazania?

Larvunia jesteś błyskawiczna. Super, ze już jesteś z nami:-)

Kurcze Anulka zabiłaś mnie z tą wagą wózka. Nie mam pojęcia ile waży, ale jest w miarę lekki, bo sama go wtarabaniłam na trzecie pietro. Później rama będzie zostawiana w piwnicy, do wózkowni nie dam, bo mam jednych sąsiadów złodziei i im nawet głupia rama od wózka może się przydac.

Ladina w takim razie czekam na foty:-) Młoda na pewno szybko się zaaklimatyzuje:-)

Women super, ze wszystko ok z maluchem. I jaki duży.

Anulka trzymaj się, dostaniesz leki i wszystko wróci do normy. Ja muszę zrobić wyniki w tym tyg. bo w poniedziałek mam wizytę. Co do piżamy u nas nie można mieć, tylko koszule. Nie wiem dlaczego, ale chyba ze względu na wygodę i naszą i lekarzy.

Mirka o jakiej herbatce piszesz? Czy do jej picia masz jakieś specjalne wskazania?

Larvunia jesteś błyskawiczna. Super, ze już jesteś z nami:-)

Kurcze Anulka zabiłaś mnie z tą wagą wózka. Nie mam pojęcia ile waży, ale jest w miarę lekki, bo sama go wtarabaniłam na trzecie pietro. Później rama będzie zostawiana w piwnicy, do wózkowni nie dam, bo mam jednych sąsiadów złodziei i im nawet głupia rama od wózka może się przydac.
nie mam zadny wskazan, to jest mieszanka ziol polecana tu przez polozne
na rozluznienie , poprawe krazenia itp
taka mieszanke kupuje sie tutaj w aptece

reklama
(...) do wózkowni nie dam, bo mam jednych sąsiadów złodziei i im nawet głupia rama od wózka może się przydac.
bira..a czy u Ciebie moga wszyscy wchodzić do wózkowni?
bo u mnie tylko ja będę miala małą dzidzie więc musze sie zgłosić po klucz do spółdzielni i tylko ja będe miała do niej dostęp:happy:

Do góry