reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzień dobry mamuśki:-)
wiadomosc dnia
odzyskalismy depozyt!!!!!!!!!!!:-):tak::szok::-):tak::szok::-D:-D:-D:-D:-D
to świetnie, gratuluję:-):tak:

moje chłopaki właśnie pojechali
jeden do szkoły a drugi do pracy
ja się biore za sprzątanie chaty a póżniej lecę do mamy na ploteczki:cool2::-D

milutkiego dnia Mamusie

reklama
Dzeiń doberek:-)

Lilka super że debozyt sie odzyskał:-) co do WAG też się zgadzam że sa świetne:-) heheh ja jestem z 9 października:-) :-)

Pati nie sprzątaj za dużo:-) ale mnie tez to dzisiaj czeka:-( bo okropna pogoda u mnie:-(

Larvunia super ze szybciutko wróciłaś:-)

miłego dnia mamcie:-)
buziaki:-)

dziendoberek kochane :-D
druga noc na nowym mieszkanku za mna :laugh2: Nic mi sie nie snilo a bynajmniej nie pamietam :sorry2: a szkoda....
Ciesze sie jak glupia tym mieszkaniem :laugh2::laugh2::laugh2:

ide mezusiowi sniadanko robic. Ja juz po kawce nawet i po spacerku z pieseczkiem. Milego dnia drogie Panie :laugh2:

mircia przekazuje Ci troszke mojej energii mam jej w nadmiarze ostatnio :-D he he he.. to chyba syndrom wicia gniazda u mnie :sorry2:
no lece do kuchni....do pozniej :***

Hej dziewczynki!
Wstalam spuchnieta jak balon:baffled:, wszystko mnie boli, nic mi sie nie chce;-)

Lilka
brawo za odzyskanie depozytu!!! Teraz juz wszystko sie ulozy, bo juz chyba wyczerpalas wszystkie mozliwe awaryjne sytuacje na ten rok;-)

Misia
widzialam, ze Wiku sie zaklimatyzowal w nowym lozeczku:tak: Nasza tez jak sie obudzi rano to od razu do nas przybiega;-)

Bry :cool2:

Kathe kurcze niemow,ze normalnie tancujesz na zajeciach :confused:
Jeju,ale bedziesz roztanczona mamuska :sorry2:

Larvuniu ale jestes szybka jak blyskawica z tym netem.Super.
Tylko nie przeginaj ze sprzataniem:no:

mirka odpoczywaj i sie len ile wlezie.Juz niedlugo bedziesz o tym marzyla :laugh2:

Pati zazdroszcze ploteczek z mamusia.Ja juz w sobote sobie poplotkuje na zywo z mamcia.Przyjezdza na 2 miesiace do mnie.Huraaa:-D:-D

Lilka super,ze kaucja oddana.Ale chyba sie pomylilas.Napisalas,ze w listopadzie sie przeprowadzacie.A nie w pazdzierniku?
Wspolczuje prasowania :baffled:
Ja mam mala sterte a juz lezy z tydzien i sie zabrac nie moge.
Women super,ze z Doriankiem wszystko fajnie:-) Duzy chlop :-D

Sabinko u mnie tak pada deszcz,ze az cyfra mi znikla :wściekła/y:
Ale to prawda,najlepsza pogoda na sprzatanie.

A ze u mnie w sobote pojawi sie mama to chce wysprzatac chate na blysk :shocked2:

Wczoraj bylam u lekarza,wszystko okey.Tez mam sie zjawic za 4 tygodnie,ale w miedzy czasie chodzic do rodzinnego (u nas ciaze prowadzi na przemian rodzinny i szpital).
Alex ponoc lezy juz glowka w dol.
Olpa mam liste rzeczy co do szpitala zabrac (bedziemy z Olpa rodzily w jednym szpitalu :tak:)
Wczoraj tez kupilam sobie podklady poporodowe,majteczki jednorazowe,majteczki bawelniane,koszulki nocne,biustonosze,kapciuchy i inne potrzebne rzeczy do szpitala i mam zamiar na dniach spakowac torbe do szpiatala).

A teraz dopijam kawusie i sie za cos zabiore :blink:

Witam.

Ja już po śniadaniu, w trakcie kawki, po badaniach (morfologia) i po wizycie na poczcie. Dostałam dziś odpowiedź z ZUSu, że przyznali mi zasiłek rehabilitacyjny na 2 miesiące!!! :-):-):-):-) Nie wiem tylko jak to jest, czy jak urodzę przed końcem tego zasiłku, to macierzyński leci od urodzenia czy po skończonym rehabilitacyjnym? Może któraś z Was wie i powie?

witajcie mamusie!

nie zagladalam dzis i widze ze duzo zaleglosci, z gory przepraszam ale nie nadrobie teraz:zawstydzona/y:
bylam na zajeciach na mojej uczelni ,jeden przedmiot to warsztaty z tanca wiec mozecie sobie tylko wyobrazic mnie z brzuchalem tanczaca uklady taneczne i rock&rolla:-Dniestety musze chodzic na te zajecia ,nie obchodzi mojego wykladowce ze mam zwolnienie od lekarza do pracy i ze mam sie oszczedzac, ehhh, zaczynaja sie schody na studiach:dull:
Jutro mam USG wiec napisze jak tam z Marysia:-p juz sie nie moge doczekac:blink::blink::blink::-):-):-):rofl2::rofl2:

Kathhe, warsztaty z tańca? Przypomnij co studiujesz, że dla prowadzącego to taki ważny przedmiot.

Larvunia witaj z powrotem, w końcu dzień na BB zaczyna się od Twojego powitania ;-) Życzę miłego "wicia" nowego gniazdka. A tak w ogóle to szybko mąż się uwinął z internetem :-D

Misia Wiku ma super w pokoju, mebelki pierwsza klasa, a jak ich właściciel rozkosznie wyglądał w swoim nocnym wdzianku :tak::tak::-)

Lilka gratuluję kolejnej załatwionej sprawy (na plus). Cieszę się razem z Tobą odzyskanymi pieniędzmi. A pranie - trochę Ci zazdroszczę, że masz to za sobą :-D

Ladina mi się podoba duet Vincent i Gustaw (Vicio i Gucio) :-)

A ja dziś mam nadzieję, że doczekam się na paczkę z allegro, wiem że już do mnie "idzie". Wczoraj byłam z mężem w Tesco i oglądaliśmy ubranka Cheeroke (nie pamiętam jak się to pisze). Są takie śliczne. Dodatki śpiworkowo - kocykowe też. Pewnie jak byśmy mieli kasę i brak wizji spadkowej po znajomych, już byśmy się zaopatrzyli w "niezbędne" rzeczy.

A wicie gniazdka też mi się udziela. Ostatnio w naszym domu rewolucja, a najlepsze, że jeszcze nieskończona :-):-):-)

reklama
witam wszystkie mamusie!!!!!
chciałam się podzielić swoimi najnowszymi wieściami :-)byłam u gin i mała rośnie jak na drożdżach ma już 1823g i ułożyła się główką do dołu (choć może to być jeszcze nie ostateczna pozycja :-)) zmieniła mi się także data porodu wg USG i to o prawie 2 tygodnie!!! w szkole rodzenia powiedziano nam że data wg USG jest najbardziej dokładna, choć my i tak wiemy swoje :-)
Już nie mogę sie doczekać przyjścia na świat naszego aniołka, choć szczerze przyznam że sny i obawy przed porodem zaczynają sie nasilać :-(

Do góry