no popatrz jaka ta nasza polska jest piekna .........nawet wozkownia jestbira..a czy u Ciebie moga wszyscy wchodzić do wózkowni?
bo u mnie tylko ja będę miala małą dzidzie więc musze sie zgłosić po klucz do spółdzielni i tylko ja będe miała do niej dostęp
reklama
Lilka
Fanka BB :)
joł wieczorowo-nocowo
nie było mnie tak długo bo jak pralka naprawiona to sie ostro za pranie wziełam
od sasiadow z dołu pozyczyłam suszarke i teraz nam pachnie w mieszkanku bo obie wypełnione na maxa stoja
a za dnia latałam z nimi po podworku ..dokladnie za słoncem
4 pralki zrobiłam,jestem z siebie dumna heheee
dla Hani pierwsza tura poszła,jutro druga
gondola wozka wyprana jeszcze buda mi została
do spzitala dla siebie poprałam
co mnie przeraza?? wizja jutrzejszego prasowania
bo nie ma czasu odkładac na ZAŚ oj nie ma
Hani dałam popalic,no i sobie tez,bo chatke sprzatałam
normalnie Karol sie mnie pytał co mi dzisiaj jest
jak co?? syndrom wicia gniazda hahaaaa
Ladina a mi imie Vincent cholernie sie podoba
kojarzy mi sie z mega przystojniakiem
Gustaw najmniej...Gucio hehee no ale kwestia przyzwyczajenia
ja bym wybrała Vincenta i Wilhelma
Anulka wozkeim sie nie przejmuj bo te wielofunkcyjne to wszystkie są klocki!!
potem i tak (zazwyczaj) ludziska kupuja spacerowki bo są lzejsze
zreszta w praniu sama zobaczysz
mi np. wielofunkcyjny był za ciezki,nie mogłam go wniesc na 1pietro
i ledwo do duzego bagaznika nam wchodzil
ale pozatym swietnie sie sprawdzil
to z zalet wielofunkcyjnych :-)
Elbra ja mialam dla Mili TAKO NATALIE:-):-)
wielki,ciezki ale ma wiele fajnych bajerów
ogolnie wspominam wozeczek z sentymentem
no i mimo ze duzy,to jednak nie przypomina czołgu
pamietam ze u mnie w miescinie to wszystkim sie podobał, i nie arz ludzie sie odwracali na ulicy za nim
nie było mnie tak długo bo jak pralka naprawiona to sie ostro za pranie wziełam
od sasiadow z dołu pozyczyłam suszarke i teraz nam pachnie w mieszkanku bo obie wypełnione na maxa stoja
a za dnia latałam z nimi po podworku ..dokladnie za słoncem
4 pralki zrobiłam,jestem z siebie dumna heheee
dla Hani pierwsza tura poszła,jutro druga
gondola wozka wyprana jeszcze buda mi została
do spzitala dla siebie poprałam
co mnie przeraza?? wizja jutrzejszego prasowania
bo nie ma czasu odkładac na ZAŚ oj nie ma
Hani dałam popalic,no i sobie tez,bo chatke sprzatałam
normalnie Karol sie mnie pytał co mi dzisiaj jest
jak co?? syndrom wicia gniazda hahaaaa
Lilka
moja spi to se siedze;-)
Moj maz jest Szwajcarem a imiona wlasnie chcielismy takie raczej uniwersalne;-)
Jakby byly 2 cory to tez bylaby Hania, mezowi sie badzo podoba to imie;-)
Ladina a mi imie Vincent cholernie sie podoba
kojarzy mi sie z mega przystojniakiem
Gustaw najmniej...Gucio hehee no ale kwestia przyzwyczajenia
ja bym wybrała Vincenta i Wilhelma
Wlasnei rozmawilam z przyjaciolka odnosnie wozkow... i zgupialam ...ma synka 14 miesiecy i jakies pol roku temu kupila spacerowke, wczesniej miala wozek wielofunkcyjny... a to wszystko dlatego,ze byl ciezki... wazyl k.16kg... a obecna spacerowka k.6...
No i nie wiem, ja do tej pory myslalam, ze stelaz 10kg + zakladane czesci (gondolka k.4, spacerowka k.4, fotelik 2-3kg) to wersja lekka... w koncu tyle srednio waza wozki dobrych firm...
Jak to jest? Ile waza Wasze wozeczki?
Anulka wozkeim sie nie przejmuj bo te wielofunkcyjne to wszystkie są klocki!!
potem i tak (zazwyczaj) ludziska kupuja spacerowki bo są lzejsze
zreszta w praniu sama zobaczysz
mi np. wielofunkcyjny był za ciezki,nie mogłam go wniesc na 1pietro
i ledwo do duzego bagaznika nam wchodzil
ale pozatym swietnie sie sprawdzil
to z zalet wielofunkcyjnych :-)
Nasz wozek waży 19 kg (cały wózek czyli w wersji głębokiej z tą gondolką i spacerówką zarazem) mam z TAKO. To spora waga ale mieszkamy na wsi w domciu i nie musze nigdzie z nim wysoko wychodzić, a jak sie go żłoży to spokojnie go sama wrzucę do bagażnika autka.
Poza tym chcialam na pompowanych kołach bo lepiej się nimi jeżdzi po wsi ;-) a jak take koła to waga od razu duża.
Narazie jestem zadowolona ale zobaczymy jak zaczne nim jeździć. Mnie sie podobał tez wózek a męzowi jeszcze bardziej.
Poza tym przesądziła cena. Za ten wózek wielofunkcyjny dałam 690 zł + 160 fotelik do kompletu do auta.
Elbra ja mialam dla Mili TAKO NATALIE:-):-)
wielki,ciezki ale ma wiele fajnych bajerów
ogolnie wspominam wozeczek z sentymentem
no i mimo ze duzy,to jednak nie przypomina czołgu
pamietam ze u mnie w miescinie to wszystkim sie podobał, i nie arz ludzie sie odwracali na ulicy za nim
Lilka
wiadomosc dnia
odzyskalismy depozyt!!!!!!!!!!!:-):-)
oczywiscie gosciu znowu zapomniał,ale Karol po pracy pojechał i dupek nie mial wyjscia :-)
takze 15 listopada podpisujemy umowe i ...sie wprowadzamy :-)
mhmmm niech te 2 tygodnie szybko mijają
odzyskalismy depozyt!!!!!!!!!!!:-):-)
oczywiscie gosciu znowu zapomniał,ale Karol po pracy pojechał i dupek nie mial wyjscia :-)
takze 15 listopada podpisujemy umowe i ...sie wprowadzamy :-)
mhmmm niech te 2 tygodnie szybko mijają
Hello!
Jutro idę do ginki na 17:00 i dowiem się co i jak z tą cesarką. Trzymam się kurczowo daty 18 października, tak jakoś mi się spodobała ;-) no ale suwaczek odlicza mi do daty 22 października bo ta data też jest brana pod uwagę. Wszystko się jutro wyjaśni
Wczoraj przyszły mebelki do pokoju chłopaków tzn łóżeczko dla Wika, składaliśmy je do 2 w nocy... w piątek mój mąż ma wolne więc ustawimy wszystko już tak jak powinno być. Ogarnia mnie szał wicia gniazda
Lilka super że odzyskaliście depozyt! Mnie moja mami wyręczy w praniu i prasowaniu ciuszków, ufff. Jeden kłopot mniej... :-)
Anulko wiesz co moj wielofunkcyjny wózek niby waży mało bo 11 kg w opcji sama spacerówka, ale jak tylko Igor wyrośnie z gondoli chyba kupię lekki wózeczek 5-6 kg ;-) to bardzo ułatwia życie :-)
Women no to cudownie że mały tak ładnie waży :-)
Jutro idę do ginki na 17:00 i dowiem się co i jak z tą cesarką. Trzymam się kurczowo daty 18 października, tak jakoś mi się spodobała ;-) no ale suwaczek odlicza mi do daty 22 października bo ta data też jest brana pod uwagę. Wszystko się jutro wyjaśni
Wczoraj przyszły mebelki do pokoju chłopaków tzn łóżeczko dla Wika, składaliśmy je do 2 w nocy... w piątek mój mąż ma wolne więc ustawimy wszystko już tak jak powinno być. Ogarnia mnie szał wicia gniazda
Lilka super że odzyskaliście depozyt! Mnie moja mami wyręczy w praniu i prasowaniu ciuszków, ufff. Jeden kłopot mniej... :-)
Anulko wiesz co moj wielofunkcyjny wózek niby waży mało bo 11 kg w opcji sama spacerówka, ale jak tylko Igor wyrośnie z gondoli chyba kupię lekki wózeczek 5-6 kg ;-) to bardzo ułatwia życie :-)
Women no to cudownie że mały tak ładnie waży :-)
Lilka
Misia I'm 18 pazdzirnika
i cholernie mnie cieszyło ze 18-stego mialam 18-stke
widze ze tez masz syndrom wicia gniazda
wklej potem fotki pokoiku
kurcze u nas Mila jeszcze pospi w swoim lozeczku jakis czas
tutaj dostalismy od znajomej lozeczko po jej corce,a ze mają tu zazwyczaj dłuzsze lozeczka niz w PL to Mila ma ful miejsca
przez cholernie duzy depozyt na nowe mieszkanie musimy odwlec zmiane Milenkowych mebelków
a jzu mielismy upatrzone...no cóż
chyba zaraz pojde spac bo cos czuje ze zaraz zasne nad klawiaturą
i cholernie mnie cieszyło ze 18-stego mialam 18-stke
widze ze tez masz syndrom wicia gniazda
wklej potem fotki pokoiku
kurcze u nas Mila jeszcze pospi w swoim lozeczku jakis czas
tutaj dostalismy od znajomej lozeczko po jej corce,a ze mają tu zazwyczaj dłuzsze lozeczka niz w PL to Mila ma ful miejsca
przez cholernie duzy depozyt na nowe mieszkanie musimy odwlec zmiane Milenkowych mebelków
a jzu mielismy upatrzone...no cóż
chyba zaraz pojde spac bo cos czuje ze zaraz zasne nad klawiaturą
Lilka! No prosze to ja wiem juz dlaczego taką datę sobie upodobałam Fajnie by było bo jesteś równa babka więc ten 18 października jeszcze bardziej mi się podoba
fotki mebelków tutaj:
https://www.babyboom.pl/forum/listopad-2007-f149/mamy-poraz-drugi-trzeci-8942/index7.html
fotki mebelków tutaj:
https://www.babyboom.pl/forum/listopad-2007-f149/mamy-poraz-drugi-trzeci-8942/index7.html
witajcie mamusie!
nie zagladalam dzis i widze ze duzo zaleglosci, z gory przepraszam ale nie nadrobie teraz
bylam na zajeciach na mojej uczelni ,jeden przedmiot to warsztaty z tanca wiec mozecie sobie tylko wyobrazic mnie z brzuchalem tanczaca uklady taneczne i rock&rollaniestety musze chodzic na te zajecia ,nie obchodzi mojego wykladowce ze mam zwolnienie od lekarza do pracy i ze mam sie oszczedzac, ehhh, zaczynaja sie schody na studiach:dull:
Jutro mam USG wiec napisze jak tam z Marysia juz sie nie moge doczekac:-):-):-)
nie zagladalam dzis i widze ze duzo zaleglosci, z gory przepraszam ale nie nadrobie teraz
bylam na zajeciach na mojej uczelni ,jeden przedmiot to warsztaty z tanca wiec mozecie sobie tylko wyobrazic mnie z brzuchalem tanczaca uklady taneczne i rock&rollaniestety musze chodzic na te zajecia ,nie obchodzi mojego wykladowce ze mam zwolnienie od lekarza do pracy i ze mam sie oszczedzac, ehhh, zaczynaja sie schody na studiach:dull:
Jutro mam USG wiec napisze jak tam z Marysia juz sie nie moge doczekac:-):-):-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Zycze koloroych snow
do jutra Kochane:-):-):-)
do jutra Kochane:-):-):-)
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
Vincent jest super
moje 2 znajome maja synkow Vincentow
a gustaw tez super
znam wlasnie takiego dwulatka gutka w skrocie Gu :-)
ekstra szkrab
moje 2 znajome maja synkow Vincentow
a gustaw tez super
znam wlasnie takiego dwulatka gutka w skrocie Gu :-)
ekstra szkrab
Podziel się: