reklama
A nam sie akurat teraz autka zaczely psuc, zrobilismy barierke na balkon z nierdzewki i to tez pozarlonasz budzet!!! Szkoda ze to te nasze maluszki musza byc na dalszym planie zakupowym, przeciez one nie sa niczemu winne!!!!
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
no dokładnie Krecik:-) a Larvunie żebyś juz tak całkiem się nie załamała to Ci jeszcze powiem ze w sobotę ide do naszych super znajomych na weselicho no i znów pieniażki....ehhh niby mówią że szcześcia nie dają ale jak uciekaja jak mówi Krecik to dopiero jest masakra:-) Larvunia i wszystkie mamcie co mają jeszcze niewiele dla maluszków:-) nie poddamy się:-) a jak juz na sam koniec kupimy wszystko to bedzie sie czym pochwalić
Witam!
Jakos ostatnio nawala mi komp i jak cos napisze to sie zawiesza:-(
Na ostatniej wizycie z Adasiem wszystko ok, rozwija sie prawidłowo, jutro ide na usg to dowiem sie czegos wiecej bo jestem ciekawa jak bede rodzic czy czeka mnie cc:-)
Ponadto mamy juz nowe łozko dla Maciusia i Macius juz awansował teraz spi na swoim dorosłym łozku a łozeczko czeka na maluszka:-)
Jakos ostatnio nawala mi komp i jak cos napisze to sie zawiesza:-(
Na ostatniej wizycie z Adasiem wszystko ok, rozwija sie prawidłowo, jutro ide na usg to dowiem sie czegos wiecej bo jestem ciekawa jak bede rodzic czy czeka mnie cc:-)
Ponadto mamy juz nowe łozko dla Maciusia i Macius juz awansował teraz spi na swoim dorosłym łozku a łozeczko czeka na maluszka:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
no dokąłdnie Kreciku maluszki biedne maja przez te cholerne pieniazki nie to na co zasługują :-) ale ja cały czas mówie do brzuszka że jak już skończe z tym Zusem to mu kupie superaśne ubranka:-) i zabawki i wogóle:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Mirka i jak komoda wygląda;-) napewno pięnie:-)
hejka Kunda:-) super że z Adasiem wszystko ok:-) no i brawo dla dobrosłego Maciusia;-)
hejka Kunda:-) super że z Adasiem wszystko ok:-) no i brawo dla dobrosłego Maciusia;-)
reklama
hehe, wteyd to nakupujemy na raz tyle ze nie bedziemy wiedzialy z czego sie cieszyc! Ja coprawda mam troche po Allanku ale niestety nie da sie wszystkiego tak zrobic zeby pasowalo! Allanek mial same body z krotkim rekawkiem bo urodzil sie latem a Colinekbedzie dzieckiem zimowym!!!
Oj nadrobimy to!!! Juz sieciesze na takie wydatki!!!
Oj nadrobimy to!!! Juz sieciesze na takie wydatki!!!
Podziel się: